Komp se sporo pali

poruka: 6
|
čitano: 4.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp se sporo pali

dakle prije sam imao 65nm proc sad stavim 45nm proc (jači) i komp se više nego duplo sporije pali tj. dižu windowsi....podigao sam ponovno sustav i ista stvar...dali je možda bios u pitanju ili nešto drugo?..:DOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp se sporo pali
Bana kaže...

dakle prije sam imao 65nm proc sad stavim 45nm proc (jači) i komp se više nego duplo sporije pali tj. dižu windowsi....podigao sam ponovno sustav i ista stvar...dali je možda bios u pitanju ili nešto drugo?..:DOsmijeh

Imao sam slican problem.. Jeli samo spor kada se pali ili i u radu??

16 godina
neaktivan
Bana kaže...

updataj BIOS...Neodlučan i instaliraj program za brze podizanje WIn ako to ne pomogne onda je stvar u hardweru !?

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 14:44 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Malo više informacija ne bi škodilo, nadam se samo da nemaš 15 procesa koji ti se pokreću prilikom paljenja (ono dolje u tzv. tray-u)...

samo je stavio nov procesor...procesi su valjda ostali isti kao kad je imao stari proc osim ako nije reinstalirao win.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp se sporo pali

kad se pali onda je spor...jako dugro treba čekat...u radu je sve ok...i da podižemi se samo MSN, XFIRE, AVAST i ništa više..

da prije sam imo E2200 sad E5300...i da windowsi su ponovno  instalirani..i bios restiran...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 21:56 (Bana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bana kaže...

kad se pali onda je spor...jako dugro treba čekat...u radu je sve ok...i da podižemi se samo MSN, XFIRE, AVAST i ništa više..

da prije sam imo E2200 sad E5300...i da windowsi su ponovno  instalirani..i bios restiran...

Probaj vratiti Stari procesor E2200 Ako bude normalno radio do procesora je.. Ili mu nesto neodgovara u pc-u..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice