dakle prije sam imao 65nm proc sad stavim 45nm proc (jači) i komp se više nego duplo sporije pali tj. dižu windowsi....podigao sam ponovno sustav i ista stvar...dali je možda bios u pitanju ili nešto drugo?..:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle prije sam imao 65nm proc sad stavim 45nm proc (jači) i komp se više nego duplo sporije pali tj. dižu windowsi....podigao sam ponovno sustav i ista stvar...dali je možda bios u pitanju ili nešto drugo?..:D
Imao sam slican problem.. Jeli samo spor kada se pali ili i u radu??
updataj BIOS...
i instaliraj program za brze podizanje WIn ako to ne pomogne onda je stvar u hardweru !?
Malo više informacija ne bi škodilo, nadam se samo da nemaš 15 procesa koji ti se pokreću prilikom paljenja (ono dolje u tzv. tray-u)...
samo je stavio nov procesor...procesi su valjda ostali isti kao kad je imao stari proc osim ako nije reinstalirao win.
kad se pali onda je spor...jako dugro treba čekat...u radu je sve ok...i da podižemi se samo MSN, XFIRE, AVAST i ništa više..
da prije sam imo E2200 sad E5300...i da windowsi su ponovno instalirani..i bios restiran...
kad se pali onda je spor...jako dugro treba čekat...u radu je sve ok...i da podižemi se samo MSN, XFIRE, AVAST i ništa više..
da prije sam imo E2200 sad E5300...i da windowsi su ponovno instalirani..i bios restiran...
Probaj vratiti Stari procesor E2200 Ako bude normalno radio do procesora je.. Ili mu nesto neodgovara u pc-u..