Komp mi nece prepoznat bezicni mis

poruka: 20
|
čitano: 16.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kupio sam danas bezicnu tipkovnicu i mis i kad njihov ruter ustekam u usb pojavi mi se ova poruka : One of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognize it.

Instalirao sam driver i opet nista,provjerio postavke i opet nista,bio u contol panelu u opciji add new hardware i tamo ih isto nemoze nac.

Molio bih pomoc jer ni sam vise neznam kaj da napravim.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Komp mi nece prepoznat bezicni mis

97% da je neispravan -reklamiraj, no pošto postoji mogućnost... starije generacije (nekih) USB uređaja traže instalaciju drivera prije uključivanja... pokušaj i kad ti instalacija zatraži uključi miša. Naravno pokušaj i na srtažnjem portu, jer front panel zna imati problema...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Probaj u BIOS-u uključit USB 2.0 podršku ako ti je isključena...

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na laptopu mi radi a na kompu na prednjem i na zadnjem usb portu na koji god da ukopcam isto ima error poruku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 2:46 (black beast).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda usb crko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nije,na laptopu mi to radi a na kompu mi radi sve osim te bezicne tipkovnice i misa(usb stick mi radi,mis sa zicom na usb radi ma sve osim toga bezicnog)....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ocajan sam i trebam help,i tipkam na tipkovnici staroj 6 god a imam novu bezicnu koja me nece slusat,please help...

0 0 hvala 0
16 godina

-provjeri u BIOSu, opcija USB keyboard/Mouse support (enable). ali da bi ušao u bios često moraš priključiti neku PS/2.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 17:53 (ihush).
16 godina
neaktivan

bio sam u biosu i nema nis takvog tamo za ukljuciti,inace imam maticnu Msi k9n6pgm2,kupio sam ju novu prije 2dana,nije nes su mi rekli u ducanu al za pocet snecim je ok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajde ljudi malo pomoci...bio sam u biosu i nema nis sto bi se dalo ukljucit u vezi usb-a,instalirao sam driver i opet izbacuje poruku errora,instalirao sam driver od maticne za usb i opet nula bodova....probao ustekat na prednji usb port i nista opet...a na laptopu mi normalno radi..pa ak netko bilo sto zna ili pretpostavlja nek mi kaze jer me vec izluduje to sto mi stoji u kutiji tipkovnica i bezicni mis a nemogu upotijebiti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa imas garanciju odi to reklamirati i dobit ces novo i miran si i onda neces morati tipkati na tipkovnici koja je stara 6 godina Belji se

16 godina
neaktivan

zakaj bi reklamiro kad ustekam na usb port(i to bilo koji) na laptopu i radi i tipkovnica i mis(obadvoje bezicno),a to sto nece na kompu sam mislio da windowsi su se krivo instlirali pa sam i njih ponovno inst.i opet nista Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
black beast kaže...

zakaj bi reklamiro kad ustekam na usb port(i to bilo koji) na laptopu i radi i tipkovnica i mis(obadvoje bezicno),a to sto nece na kompu sam mislio da windowsi su se krivo instlirali pa sam i njih ponovno inst.i opet nista Plač

pa jel ti radi usb port onda....jer meni su pokvarena 2(bila) a na njemu mi je bio ukljucen printer i mis i cim sam promijenio sve mi je radilo.....daj link da vidimo sto si kupio....gdje si to kupio u ve-mila ili?

16 godina
neaktivan

usb-ovi rade svi jer sam probao ustekat:mis na zicu,stick,usb wireless....a ovo je tikovnica+mis: labtec laser wireless desktop 1200.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
black beast kaže...

usb-ovi rade svi jer sam probao ustekat:mis na zicu,stick,usb wireless....a ovo je tikovnica+mis: labtec laser wireless desktop 1200.

heh izgleda da je neka greska u misu i tipkovnici odnosno labtec laser wireless desktop 1200,isti problem na forum.hr

ma to je sr*** od 200kn sto si ocekivao......

http://www.forum.hr/showthread.php?t=324378

EDIT:zamijeni to za ovo Labtec Ultra Flat Wireless Desktop USB /967680-0138 ima mi prijatelj i radi mu bez problema.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 19:19 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

to mi frend poklonio,a pitat cu ga jel ima racun(bolje mu da ima ili...),ak nis drugo probat cu nac drivere negdje na netu(vidim da su napisali da ih nema al bum probao nemam kaj za izgubit),puno hvala na pomoci.pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koje imaš windowse na laptopu a koje na desktopu? (možda u tom grmu leži zec)

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Koje imaš windowse na laptopu a koje na desktopu? (možda u tom grmu leži zec)

ne radi na niti jednom windowsu to pise na forum.hr ..ovaj lik je probao na xp pro na vistu ultimate i na jos jedan komp i nije nista radilo tj javio mu se problem kao i njemu...

evo ti driveri

http://drivers.softpedia.com/get/KEYBOARD-and-MOUSE/OTHERS/Labtec-Laser-Wireless-Desktop-1200-Keyboard-Driver-60.shtml

Off topic:200 poruka jeej :D

16 godina
neaktivan

Razer mamba..probao sam taj driver i opet isto...al kaj je nabolje koristim taj mis na laptopu bez ikakve greske...i iste windowse(xp sp3 vista style..normalni xp samo je style vistin u njemu) imam instalirane i na laptopu i na kompu..mislim ono...fakat ne kuzim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo fenomena,osposobio ja laptop(bio izvadio hard disk radi kompa i sad ga stavio natrag)ustekam bezicni mis i tipkovnicu i gle cuda radi a na kompu nece!?hm...ne kuzim i dalje kaj se tu dogada.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice