Koji HDD da kupim

poruka: 5
|
čitano: 1.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji HDD da kupim

Imam veliki problem,zelim kupitit novi hard al ne znam koji

oko mi je zapalo za wd caviar black od 1tb al cujem da je dosta bucan,upa mi je u oko i velociraptor al je dosta skup

disk mi treba za c pogon i vaznije mi je da je brz nego da ima veliku memoriju.Jel ko ima caviar black i kakva su iskustva i koji mi preporucate s obzirom na sljedecu konfiguraciju (pise sipod)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji HDD da kupim

Intel guad core Q9550 gigabyte EP43-DS3L 4GB CORSAIR 1066MHZ ATI 4850X2 OCZ 750W

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji HDD da kupim

Ako ti je wd black malo prebucan, onda ti je odlican  izbor samsung 1tb spinpoint f1... Ja trenutno imam wd 640gb blue,  odlican disk, brz, hladan al se cuje sto je tipicno za caviara... Sad je izasao i seagate 1tb 7200.12, koji jedini za sad ima 2 ploce 500gb gustoce zapisa, trenutno su najbrzi, i tvrde da su ispravili sve bug-ove koje je serija 11 imala. Ja osobno bi se dvoumino izmedju wd-a i seagatea. 

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji HDD da kupim

cita sam o seagate-u al izgleda da nije dobar za c pogo vec ddd je izrasta ki skladistar koliko je bucan taj tvoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji HDD da kupim

sorry tipkovnica zajebava

cita sam o seagate-u al izgleda da nije dobar ki c vec da je napravljen za skladistara koliko je bucan blue caviar,jel podnosljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice