Ljudi kako mogu provjeriti jel mi sve u redu s kompom cudno mi se ponasa skorz ......
zelim znat jel mi grafa ispravno radi ...procesor ...i sta jos ima
moze pomoc
hvala
Ljudi kako mogu provjeriti jel mi sve u redu s kompom cudno mi se ponasa skorz ......
moze pomoc
hvala
moze pomoc
hvala
Kako misliš da ti komp čudno ponaša? Daj više informacije, šta nije u redu?
Sace te rec opet da sam dosadan ...ali u vezi s cod 4 ...kad sam imo proc s jednomm jezgom imo sam 90-125 fps
i sad imam s 4 jezfre i hd 5670 ddr 5 1 gb i ne mogu 250 imat ....
a kad sam tek stavio imo sam 300-333 fps nikd manje ...
neznam sta je ovo
a opet kad igram gta 4 sve na high nista ne steka ama bas nista
sta niko
Sace te rec opet da sam dosadan ...ali u vezi s cod 4 ...kad sam imo proc s jednomm jezgom imo sam 90-125 fps
i sad imam s 4 jezfre i hd 5670 ddr 5 1 gb i ne mogu 250 imat ....
a kad sam tek stavio imo sam 300-333 fps nikd manje ...
neznam sta je ovo
a opet kad igram gta 4 sve na high nista ne steka ama bas nista
Uvik pilate sa tim fpsovima,budi sretan sta ti radi gta 4 na high,to znaci da sve funkcionira super.
ocisti ga, prasinu, a i ocisti softwer tuneup ili tako neki program
Omg, nije valjda, zuri u sunce onda pa ćeš imati više sličica po sekundi.
JA SAM PITO ZA POMOC ako ces me zezat ne pisi nista
cudno mi sto s hd 5670 1 gb ddr 5 i procesor x 4 imam 200 fps
i to sve na low ..
nesto nevalja ....
ko oce pomoc nek jacvi
Ne zezam, samo mi je malo smiješna tema jer ste svi zabrniuti oko tog fps-a u cod-u kao da o tome ovisi koliko si dobar.
Ako saksaš, možeš imati milijun fps-a, nema ti pomoći ;)
Ispričavam se na sst.
i to sve na low ..
nesto nevalja ....
ko oce pomoc nek jacvi
Valja sve,cod 2 iskoristava samo jednu jezgru.Nema podrsku za multithread.Skini neki dobar config i budi zadovoljan sa 200 fpsova.Ja sa svojim kompom imam oko 250 lock,pa nisam nezadovoljan.A imam poprilicno jacu konfu od tebe.
ok ty
i to sve na low ..
nesto nevalja ....
ko oce pomoc nek jacvi
Valja sve,cod 2 iskoristava samo jednu jezgru.Nema podrsku za multithread.Skini neki dobar config i budi zadovoljan sa 200 fpsova.Ja sa svojim kompom imam oko 250 lock,pa nisam nezadovoljan.A imam poprilicno jacu konfu od tebe.
nije istina ja sa svojom lockam cod2 1000fps,i cod4 isto...al neke grafe jednostavno nece radit kako treba s cod2
ma nesto nevalja ali aj nema veze
dobro čemu briga ako igra ne radi na 1000 fps? da imaš 50 igra će letit. uzmi nešto malo zahtjevnije za grafičku pa testiraj, imaš i google pa nađi programčiće koji će izvući iz tvog računala koliko ide pa budeš vidio situaciju. čemu strka i zbrka da nešto ne radi
crack radi takvih kao ti se spama po ovakvim temama.Imam jacu grafu od tebe pa nemam vise od 250 fpsova.
De slsusaj samo ovo prije ovog procesora imo sam
tm 64 3800 + 2.4 ghz jednaaa jegra
a ovaj ima 4 jezgre po 3.1 ghz
crack radi takvih kao ti se spama po ovakvim temama.Imam jacu grafu od tebe pa nemam vise od 250 fpsova.
hahah, add xfire kix20 i gledaj SS-ove. to sto nemas vise od 250 ti je jednostavno problem kod nekih novijih grafa jer nezele vrtit stare igre tak dobro ko starije grafe,o tom ti i pricam.
hahah, add xfire kix20 i gledaj SS-ove. to sto nemas vise od 250 ti je jednostavno problem kod nekih novijih grafa jer nezele vrtit stare igre tak dobro ko starije grafe,o tom ti i pricam.
Ne igram cod,to sam bia samo proba.
Lol, šta se čudiš, pa nije HD5670 neka zvjer od grafe, HD4870 ju pojede za doručak pa ni ja dok sam igrao nisam imao lock 250.
Ko je reko da je to zvjer ..
?
Pa ti se tako čudiš što nemožeš imat 250 fpsa kao da imaš HD6970 x2. Da imaš tu grafičku e onda bi možda i bio nekakav problem što nemaš 250 fpsa, ali ovako.
xD a x4 ?
evo nastimo sam si 250 lock ..xd rezolucija max i texture na extra i tako imam 250 fps
cudno cudni
Ne znam baš. Pa nije štekanje očitovano slow motion-om, već jednostavno preskaćeš dijelove.
Ti ćeš svoju kretnju gledati glatko dok ću ja zastajkivati svako malo no opet bismo nakon jednakog vremena, ako bojica držimo gas i pod uvjetom da imamo jednake uvjete (isti auto, ista podloga...) trebali biti na istom mjestu bez obzira na fps.
Tako ja mislim. Ispravite me ako sam u krivu :)
Nisam ni ja milijun posto siguran u svoju teoriju tako da se ne mogu sloziti s tobom ali isto tako i ne sloziti, ali po mojoj logici je ovako i jos kada se na to sve nadoda ping... al svakako treba odraditi par testova
Nisam ni ja milijun posto siguran u svoju teoriju tako da se ne mogu sloziti s tobom ali isto tako i ne sloziti, ali po mojoj logici je ovako i jos kada se na to sve nadoda ping... al svakako treba odraditi par testova
Ova tvoja teorija jedino vrijedi u igrama sa Quake 3 enginom.U ovom slucaju u COD-u 2.Vise fpsova znaci brzi hod,visi skok a ping ti pomaze u lijepljenju metka kao u fpsovi.
Ne znam baš. Pa nije štekanje očitovano slow motion-om, već jednostavno preskaćeš dijelove.
Ti ćeš svoju kretnju gledati glatko dok ću ja zastajkivati svako malo no opet bismo nakon jednakog vremena, ako bojica držimo gas i pod uvjetom da imamo jednake uvjete (isti auto, ista podloga...) trebali biti na istom mjestu bez obzira na fps.
Tako ja mislim. Ispravite me ako sam u krivu :)
Preskacem ja dijelove tebi koji me gledas kako mi lagga, ali sto je kod mene doma? meni je to normalno istokao da igram SP igru (istu mapu, isti auto, isti detalji bla bla)
Hmm, al gle ovo, ajmo usporediti moj SP s tvojim..... znaci, isti auto, ista staza i ostale gluposti, jedino razlika u FPS-ima (ja imam 15, a ti 70). I sto se dogada, obojica imamo counter u igri, npr za jednu stazu treba u prosjeku 3 min (ovisi kako dobro vozis), tebi ako ne steka ce vrijeme u igri biti usporedivo s realnim vremenom (komp, sat itd) odnosno biti ce identicno, dok meni, meni ce isto tako pisati u igri da mi je trebalo oko 3min (mozda i nesto manje jer prije stignes reagirati u zavojima kada igras u slow motion.u), a sto je s mojim realnim vremenom? mozda cu izgubiti i 10 min zivota jer mi steka. Znaci, u mojem slucaju se virtualno vrijeme nikako ne moze usporedivati s realnim vremenom. Nije puno drukcije ni u online igranju, jer ako mi drzimo gas do daske, meni ce pisati You finished 1st/2nd tek kada ja dodem do cilja, dakle, tek ce server to registrirati kada sam ja na svojem kompu dosao do tamo, a sto je s tobom? ti ces cekati meni i gledati me kako mi steka...
Inace, o ovome nikada nisam dublje raspravljao s nekim, al svakako zanimljiva tema...... potreban nam je jedan myth buster xD
Tvoja pretpostavka vrijedi u slučaju da se štekanje očituje slow motion-om, no to nije tako.
Ono se očituje preskakanjem te ti je stoga in game vrijeme usklađeno sa 'stvarnim' vremenom, jedino što imaš pauze svako malo.
Dakle tebi šteka, ali ti i dalje ideš jednako brzo kao i ja, samo što 'propuštaš' neke dijelove igre.
Ne znam jesam li dobro pojasnio :P