Evo moj frend je kupio glacialtech 5750 pwm.Ima gigabyte maticnu sa AM2+ socketom i ne moze staviti cooler na procesor.Ja sam pogledao i izgleda kao da mu djelovi nedostaju.Nemam pojma kako to cudo pricvrstiti na maticnu.Na intelov bi se lako dalo instalirat a na AMD ne iako pise da ima podrsku za AM2 socket. mislim da su ipak svi djelovi al svejedno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo moj frend je kupio glacialtech 5750 pwm.Ima gigabyte maticnu sa AM2+ socketom i ne moze staviti cooler na procesor.Ja sam pogledao i izgleda kao da mu djelovi nedostaju.Nemam pojma kako to cudo pricvrstiti na maticnu.Na intelov bi se lako dalo instalirat a na AMD ne iako pise da ima podrsku za AM2 socket. mislim da su ipak svi djelovi al svejedno.
hvala na pokusaju!!!
lol
gle nisam noob!:)
slozio sam nekoliko kompova sam!
al fakat kazem ti ovaj cooler je sotona!!!
stvarno nemam pojma kak bi ga stavio n am2 socket
imo ko iskustva s njim?
mogu ti reći da ja imam isto jednakih problema ko i ti s tim coolerom, tj. ni ja neznam kako to staviti na ploču, pa sam se odlučio na nesto izvan serijski
meni je jednostavno preveliki razmak između pločice colera (adaptera za am2) i maticne ploce
daj mi samo reci na koju si foru pricvrstio taj cooler za ploču??
pricvrstio sam ga tako sto sam iskoristio tiple koje su standardno u am2 socketi i zaljepio ih superljepilom ;)