Igloo 5750 pwm

poruka: 8
|
čitano: 1.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Igloo 5750 pwm

Evo moj frend je kupio glacialtech 5750 pwm.Ima gigabyte maticnu sa AM2+ socketom i ne moze staviti cooler na procesor.Ja sam pogledao i izgleda kao da mu djelovi nedostaju.Nemam pojma kako to cudo pricvrstiti na maticnu.Na intelov bi se lako dalo instalirat a na AMD ne iako pise da ima podrsku za AM2 socket. mislim da su ipak svi djelovi al svejedno.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Igloo 5750 pwm
Joco kaže...

Evo moj frend je kupio glacialtech 5750 pwm.Ima gigabyte maticnu sa AM2+ socketom i ne moze staviti cooler na procesor.Ja sam pogledao i izgleda kao da mu djelovi nedostaju.Nemam pojma kako to cudo pricvrstiti na maticnu.Na intelov bi se lako dalo instalirat a na AMD ne iako pise da ima podrsku za AM2 socket. mislim da su ipak svi djelovi al svejedno.

http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/

- jednostavno
Crysis!
17 godina
neaktivan
Igloo 5750 pwm

hvala na pokusaju!!!

lol

gle nisam noob!:)

slozio sam nekoliko kompova sam!

al fakat kazem ti ovaj cooler je sotona!!!

stvarno nemam pojma kak bi ga stavio n  am2 socket

imo ko iskustva s njim?

0 0 hvala 0
17 godina

mogu ti reći da ja imam isto jednakih problema ko i ti s tim coolerom, tj. ni ja neznam kako to staviti na ploču, pa sam se odlučio na nesto izvan serijski

17 godina
neaktivan

možda ovo pomogne

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina

meni je jednostavno preveliki razmak između pločice colera (adaptera za am2) i maticne ploce

17 godina

daj mi samo reci na koju si foru pricvrstio taj cooler za ploču??

17 godina
neaktivan

pricvrstio sam ga tako sto sam iskoristio tiple koje su standardno u am2 socketi i zaljepio ih superljepilom ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice