Dvije identicne wlan kartice na XP-u

poruka: 7
|
čitano: 1.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dvije identicne wlan kartice na XP-u

Daklem, problem je sljedeci, imam dvije identicne wlan kartice : tp-link tl-wn550g, i nemogu ih nikako nagovorit pod windowsima da rade obadvije istovremeno, kad su obije ukljucene jedna ima error code 10 (device cannot start), da li se ikad neko susreo sa tim problemom i koje je rijesenje a da nije prelazak na linux :) unaprijed hvala

Ogame player
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Dvije identicne wlan kartice na XP-u

Ručno im namjesti IRQove i sl - trebale bi proradit (možda, nisam siguran). Ako ne, prodaj jednu i kupi drugačiju, pa će sve radit ok. I da, čemu 2 kartice?

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
dvije identicne kartice su zato jel sam ih dobio u paketu pa da ne mijenjam okolo htio bi ih iskoristit
Ogame player
16 godina
odjavljen

ček, zašto ti trebaju 2 wlan kartice na jednom kompu?

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan

-.-' za dva wlan linka, idemo malo offtopic, probo mijenjanje sadrzaja inf filea za karticu, nije uspjelo....

Ogame player
16 godina
bistri kaže...

Daklem, problem je sljedeci, imam dvije identicne wlan kartice : tp-link tl-wn550g, i nemogu ih nikako nagovorit pod windowsima da rade obadvije istovremeno, kad su obije ukljucene jedna ima error code 10 (device cannot start), da li se ikad neko susreo sa tim problemom i koje je rijesenje a da nije prelazak na linux :) unaprijed hvala

-sve kartice u zadnjih 5god. podržavaju IRQ-sharing, moralo bi raditi, ali  ovisi i o MBO, tj kako bios raspoređuje IRQ, koji se uređaj priljepi..

-ako imaš mjesta pokušaj prebaciti u drugi PCI i instaliraj jednu po jednu..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
probo sve moguce kombinacije slotova, i instalacija...
Ogame player
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice