Bios update

poruka: 4
|
čitano: 1.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bios updae POMOC

imam problem sastavljao sam novo racunalo, sve sam uredno sastavio, racunalo se upali, ali nece da mi pokaze sliku na ekranu, sa stare maticne ploce sam skinuo phenom procesor , a ovo je nova ploca od gigabayta, rekli su mi da trebam napravit update . kako da napravim ako nemogu pokrenuti windowse, dali postoji drugi nacin update biosa

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 12:26 (darioredbull).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bios updae POMOC

Skini kod nekog lege novi bios na mem sitk jer svakako mora biti u FAT 32 i čim upališ komp idi na flash biosa. Prouči u knjizi od matične, mora pri kraju negdje pisati kako se fleša iz DOS-a i iz Windowsa.

AMD 7750 BE (3,4 GHz), Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB, Chieftec 550W i zvuk 2+1 Altec Lansing.
16 godina
odjavljen
Bios update

Posudiš od prijatelja stariji Athlon64 koji ide na tu ploču, staviš BIOS na USB stick ili disketu i u izborniku BIOS-a imaš flash utility. To je sigurnija varijanta od flasha iz Win-a. Ako ne možeš nabaviti Athlona, možeš pokušati zamoliti tamo gdje si kupio, pogotovo ako si kod njih uzeo i procesor i ploču, pa je stara crkla.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bios updae POMOC
darioredbull kaže...

i, racunalo se upali, ali nece da mi pokaze sliku na ekranu

Probaj ponovno instalirati windowse . Ne vidim vezu između ne prikazivanja slike na ekranu i verzije BIOS-a. I pogledaj dali si dobro spojio kabel  od grafičke,kabel od monitora, dodatno napajanje na grafičkoj kartici...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice