Koliko vrijedi ova konfa para?

poruka: 28
|
čitano: 3.156
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Evo prije svega da vas pozdravim,znaci zanima me koliko bi ovakva konfa sada kosta,tj. za koliko bi se mogla prodati?

CPU : AMD Phenom X3 8600B 
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb (Gainward) (ima cooler na sebi i moze se podesavati brzina ventilatora)
RAM : 3 GB rama ddr2 (dual channel)
Sustav : 64 bitni 
Napajanje : 300 W 
Hard Disk : C - 116 GB
         D -348 
Maticna : Nvidia MCP61 

10 godina
odjavljen

Vrijedi premalo da bi je bilo isplativo prodati.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
9 godina
neaktivan

Isti ovaj "Gamer" je danas prodavao ovu konfiguraciju za 900kn pod uvjerenjem da je graficku prije dva mjeseca platio 700kn. Nahvalio je ko da je od suhog zlata i rekao da neki traze 1300kn za to. Pa nek Bug.hr procjeni a ne da se sa djecom raspravljam, koliko zapravo vrijedi ta kanta ako uopce ista vrijedi? Mali navodi da vrti gotovo sve na high preko 60fpsa ali nije naveo rezoluciju (vjerojatno 640x480). Imam slike i dokaze svega sto je rekao da ne ispadne da lazem.

Precision beats power and timing beats speed
16 godina
neaktivan
Re: Koliko vrijedi ova konfa para?
gamer337 kaže...

Evo prije svega da vas pozdravim,znaci zanima me koliko bi ovakva konfa sada kosta,tj. za koliko bi se mogla prodati?

GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb (Gainward) (ima cooler na sebi i moze se podesavati brzina ventilatora)
         D -348 

Ova konfiguracija može vrtit youtube i firefox a za chrome je upitno. Dovoljno je za surfanje i pokoju stariju igru tipa san andreas. Može pokrenut i prvi crysis jedva. Najbolje je da to nekom pokloniš tko nema PC.

9 godina
neaktivan

Ja kad sam mu to direktno rekao preko komentara, mali me nazvao glupim i da se ne razumijem u to sto ima jer se on savjetovao sa isto nekim vrsnjakom koji mu je rekao koliko konfiguracija vrijedi.

Mislio je da ce se izvuc brisanjem oglasa i komentara ali dobro da sam sve SSao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 19:27 (Arnel16).
9 godina
neaktivan

Evo jedne prigodne:

14 godina
gamer337 kaže...

CPU : AMD Phenom X3 8600B --- 100kn
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb (Gainward) (ima cooler na sebi i moze se podesavati brzina ventilatora) --- 50kn
RAM : 3 GB rama ddr2 (dual channel) --- 100kn
Sustav : 64 bitni --- ništa
Napajanje : 300 W --- 20kn
Hard Disk : 500gb --- 130kn
Maticna : Nvidia MCP61 --- 50kn

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
9 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...
gamer337 kaže...

CPU : AMD Phenom X3 8600B --- 100kn
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb (Gainward) (ima cooler na sebi i moze se podesavati brzina ventilatora) --- 50kn
RAM : 3 GB rama ddr2 (dual channel) --- 100kn
Sustav : 64 bitni --- ništa
Napajanje : 300 W --- 20kn
Hard Disk : 500gb --- 130kn
Maticna : Nvidia MCP61 --- 50kn

neka mu je netko pokazao. 

12 godina
gamer337 kaže...

D -348 

Možeš se ti žestit koliko hoćeš al dobro ti kažu da ta konfa ne vridi skoro pa ništa.

Možeš bit sritan ako ju utopiš za 500-600kn.

9 godina
neaktivan

Samo malo ti mene nazivas nekim kidom ti si 2001 godiste i pola godine stariji od mene...inace ako si tako pametan evo ti par njuskala da vidis da prodajem i ja solidno ;) 
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-gaming-racunalo-core2-duo-2.66-geforce-8600gt-nforce-680i-sli-oglas-15414632
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/prodajem-pc-amd-athlon-x2-5000-oglas-11536952
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-racunalo-bez-hdd-sve-se-vidi-slikama-rabljeno-1000-kn-oglas-19506171
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-racunalo-oglas-19504696 
Da ne duljim dalje ima i gorih...tako da necu vise da komentiram...

9 godina
neaktivan

Jako duhovito,inace da i ja budem duhovit bez problema vrti chrome :D,inace nisam rekao da moze GTA V,Witcher III,nego sam naveo da moze pokrenuti CSGO.LOL,BF2,Dota 2 bez problema na medium postavkama a cak LOL i BF2 na high :)...Inace hvala

14 godina
znaci ona moja novija i sigurno bolja konfa biva procjenjena na 420kn, a ova na 450kn. Bas su krasne te procjene na ovom forumu :)
16 godina
neaktivan
gamer337 kaže...

Jako duhovito,inace da i ja budem duhovit bez problema vrti chrome :D,inace nisam rekao da moze GTA V,Witcher III,nego sam naveo da moze pokrenuti CSGO.LOL,BF2,Dota 2 bez problema na medium postavkama a cak LOL i BF2 na high :)...Inace hvala

Gle imas jedva 15 godina ocitno ti neke stvari nisu jasne. Ta tvoja konfiguracije je stara skoro pa 10 godina a i tad je bila u low end segmentu. Pokloni to nekome tko nema kompjuter. Dovoljan je za internet i neke nezahtjevne igre. A to tvoje stavljanje oglasa sa njuškala neću ni komentirat. Njuškao je puno upravo takvih kao što si ti koji traže 1000 kn za 8800 GTX hahahah jer misle da je to uber mocna gaming kartica i da ako su je oni platili 5000 kad je izašla da sad sigurno vrijedi 1000.

15 godina
neaktivan
Ovu konfiguraciju ti je najbolje ili pokloniti ili je prebaciti na Linux i vrtiti kao torent. Možeš je ostaviti i kao neki web/mail/Office stroj, ali prodaja se ne isplati.
Prije dvije godine sam frendu na njuškalu našao Q6600, nVidia GTS250, 1Tb HDD, 4Gb RAM-a za 900kn. Sad procjeni koliko para možeš dobiti.
9 godina
neaktivan

Istina nekad boli. Lik me blokao na fejsu, bas lijepo ja te pokusavam nauciti a ti mene ignoriras. Jesam ti lijepo rekao da ce te tu na forumu rastaslačiti da ces skinut svaki oglas vezan uz tu kantu? Lijepo si mi rekao da sam glup i evo sto se dogodi. Sljedeci put Googlaj danima i uci ako mislis bit dobar u ovome a ne razvezat jezik pa ekspertima (ne mislim na sebe) koji ti komentiraju prati mozak kako to tvoje dere i pere svaku igricu koju nabacis. 

Sad cemo cut misljenje profica. Stjepanj , ocitaj bukvicu malome, mozda ga dovedes na pravi put a ti si po meni najbolji u tome.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 0:38 (Arnel16).
16 godina
neaktivan
Arnel16 kaže...

Istina nekad boli. Lik me blokao na fejsu, bas lijepo ja te pokusavam nauciti a ti mene ignoriras. Jesam ti lijepo rekao da ce te tu na forumu rastaslačiti da ces skinut svaki oglas vezan uz tu kantu? Lijepo si mi rekao da sam glup i evo sto se dogodi. Sljedeci put Googlaj danima i uci ako mislis bit dobar u ovome a ne razvezat jezik pa ekspertima (ne mislim na sebe) koji ti komentiraju prati mozak kako to tvoje dere i pere svaku igricu koju nabacis. 

Evo skoro me srce roknulo. Ja se sjećam platio sam XFX 8600 GT 512 gb NOVU 800KN kad je izasla  a ovaj je dao 700 nedavno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 0:36 (zeroname).
9 godina
neaktivan
zeroname kaže...
Arnel16 kaže...

Evo skoro me srce roknulo. Ja se sjećam platio sam XFX 8600 GT 512 gb NOVU 800KN kad je izasla  a ovaj je dao 700 nedavno.

Gotovo isti slucaj kod mene. Jedva sam do zraka dolazio a sto sam vise komentara i odgovora citao na Facebooku, sve dalje sam bio od onoga svijetla na kraju tunela.

9 godina
neaktivan

Hvala svima razumio sam,inace ova kanta je 70% prodana,javio mi se lik iz Osijeka pa ce vjv ici za manje pare,ali ne puno manje,pa cu si uzet dobru konfu.
Skonto sam da me lik dobro nasamario i samo mogu reci da mu jebem mater...
Evo ovo cu uzet za nekih mjesec dana 
Specifikacije: intel core i3-4160 3.60 GHz,8 Gb DDr3,nvidia geforce gtx 750ti overclock! (2000kn)

16 godina

Imao sam 4 identična takva(bez grafičke), poklonio sam ih, i jedva sam dočekao da ih se riješim. Nisu toliko neupotrebljivi, dovoljno su jaki i za Chrome i Youtube, ali nisam još naišao na konfiguraciju s više problema. Najgore je bilo s diskovima, postavljeni su vertikalno na mjesto bez ikakve ventilacije, predpostavljam da je to problem, u sva 4 smo promjenili bar 2 diska dok nismo stavili SSDove. Imali su još jako čudnih problema, trebale su mi godine da skužim da iz nekog razloga jako brzo potroši CMOS baterije što je uzrokovalo neke probleme za koje ne bi vjerovao da su mogući da mi se nisu dogodili, npr. na jednom LAN nije radio godinama, dok nisam promjenio bateriju.

Sorry OP, ali zadali su mi toliko glavobolja da jednostavno moram napisati.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina

LOCK 

Finger Up :)
9 godina
neaktivan
Nemam problema za diskovima,ugradivan je hard 350 gb taj i nista,nemam sa nicim problema do sada
13 godina

Prodajem ti ja i3 4160 za 2000, platio sam ga 2400 jučer, čak i garanciju imam

15 godina
Teško je njemu shvatit da ta krama ne vrijedi ni lipe, pa čak ni za poklonit nekom.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
neaktivan

Konfa prodana na 750kn,hvala svima na pomoci ;)

15 godina
Jadan onaj kome si je uvalio.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina

Ne, nije sarkastičan, nego je realan. A ti očito nemaš pojma o realnosti. A ti bi klinac trebao prvo poradit na pristojnosti. 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 9:19 (Tony1999).
13 godina
neaktivan
Jebate ak si ti uspjel kupit takvu gaming karticu za 7 glavi .... kaj da ja onda za xfx r9 270x 2gb ddr5 tražim cca 2000kn??? Aj odgovori plz ... je to realna cijena ili 😂😂
10 godina
odjavljen
gamer337 kaže...

Specifikacije: intel core i3-4160 3.60 GHz (600/650kn),8 Gb DDr3 (150kn),nvidia geforce gtx 750ti overclock! (600/650Kn)(2000kn)

pa i ovo je loša ponda, ovo troje vrijedi max 1400kn MAX, opet će te nasamarit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice