Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.635
|
čitano: 14.568.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Molim preporuku čim jeftinijeg laptopa.

Poželjno oko 2500kn.

Treba curi samo za surfanje, gledanje filmića i to je to.

Možda ponekad transcoding filmova preko PS3MS na plejku.

Njezini uvjeti su da nije glasan, da nema čoškaste rubove {#} i da je smeđ po mogućnosti {#}

Vidjela je reklamu na ekupi prije par tjedana za Lenovo G580 i svidio joj se, ali koliko sam gledao ima one spore AMD procesore na samo 1300Mhz.

Jel to opće k čemu? Ili da gledamo samo pentiume na preko 2ghz. Ali s druge strane, koliko sam gledao na notebookcheck, ti su jedno 7-8 stupnjeva topliji.

Vidio sam čak jedan Lenovo veliki G780 sa 4GB rama, 500GB harda i 2020M procesorom. Taj je 3soma, pa ak treba, nadoplatio bih joj ja tih 500kn. Mislim da je ugodnije surfat na većem ekranu. Kakva su mišljenja o njemu? Ima li ne što drugo bolje? Asus koji? Dell? Toshiba? Nešto drugo?

15 godina
Dachande kaže...

Molim preporuku čim jeftinijeg laptopa.

Poželjno oko 2500kn.

Treba curi samo za surfanje, gledanje filmića i to je to.

Možda ponekad transcoding filmova preko PS3MS na plejku.

Njezini uvjeti su da nije glasan, da nema čoškaste rubove {#} i da je smeđ po mogućnosti {#}

Vidjela je reklamu na ekupi prije par tjedana za Lenovo G580 i svidio joj se, ali koliko sam gledao ima one spore AMD procesore na samo 1300Mhz.

Jel to opće k čemu? Ili da gledamo samo pentiume na preko 2ghz. Ali s druge strane, koliko sam gledao na notebookcheck, ti su jedno 7-8 stupnjeva topliji.

Vidio sam čak jedan Lenovo veliki G780 sa 4GB rama, 500GB harda i 2020M procesorom. Taj je 3soma, pa ak treba, nadoplatio bih joj ja tih 500kn. Mislim da je ugodnije surfat na većem ekranu. Kakva su mišljenja o njemu? Ima li ne što drugo bolje? Asus koji? Dell? Toshiba? Nešto drugo?

blago tebi kad cura hoce od laptopa da je tih, zaobljen i smedji{#}

sta tek da je zahtjevna, htjela bi crveni{#}

uzmi lenovo bez razmisljanja

ja sad imam g580 i bas zafali ta 2 incha kod gledanja filmova ili surfanja,sve sam zumiral 3 puta da vidim citat,al mi je super za igranje zbog jake grafe i male rezolucije

prije sam imal acera 17" i to je idealno za filmove, sjeli smo ja,cimer i cura mu i kucno kino-lap se samo malo odmakne i to je to

nije tolko velika razlika u tezini i velicini kolko svi pricaju,jer na 15" je tipkovnica malo "nagruvana"

s tim da je kuceste od svih tih lenova fenomenalno napravljeno i hladjenje moze ohladit i najjace modele

a kak veli kolega riboy, lap je ultratih, stvarno je hladan jer ispuhuje topli zrak lijevo od kucista, najglasniji je hdd kad radi

u usporedbi sa starim acerom,ovaj je 30% jeftiniji, duplo brzi i tisi, a 3 puta hladniji

sad mi je samo zal kaj nisam uzo isti takav 17", visak love se brzo potrosi na nista a ovo je trajna investicija

evo tu imas i recenziju mog, kolega DamageHigh si je dal truda{#}, str 207 ove teme, lap pod moj pc

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/ultimativna-tema-odabir-prijenosnika/48197.aspx?page=206

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
12 godina
Vaas kaže...
roby27 kaže...

Vaas

Sa tom grafom nema šanse da igra na visokim ili ultra postavkama to je entry level grafa, no kako hočeš svakako javi dojmove nakon kupnje.

ok, ovaj ima 6GB RAM, Intel I5 i GT 710M, 500GB + cijena s popustom je 4661kn, znači može se i bolji laptop naći do 5k...

on ima ovaj model s I7 procesorom, ali slabijom grafičkom, možda ima i bolje hlađenje...

no ugl. znam da igra BF3 na HIGH (može i na ultra ali s malim framedropom) bez ikakvih problema s pregrijavanjem i bottleneckom...

tak da neznam...

meni se čini da je taj laptop dobar u omjeru uloženo-dobiveno. ugl. ima manju cijenu i bolji hardver od preporučenih laptopa...svejedno hvala, možda nađem neki bolji. LP :)

Sve to lijepo izgleda na papiru nabrojane karakteristike ali ekran je loš sa dosta ispranim bojama, fali mu svijetline pri večernjem gledanju, u full loadu se zagrijava i to dosta a tek po ljeti o tom da ne pričam nakon čega slijedi rušenje sistema, i normalno na nečemu se moralo štedjeti a to je kvaliteta izrade, jeftikaner glossy plastika a i tipkovnica premda na prvi pogled očarava nakon duljeg korištenja nije nimalo ugodna za tipkanje kao primjerice Lenovo. I koliko se sjećam tvoj buđet je bio do 5tk.

12 godina
Rhaenys kaže...

Trebala bi preporuku za laptop, 3500-4000 kn.

Treba mi za internet, filmove i serije, photoshop, a ponekad bi zaigrala i koju igricu. Znam imati dosta internet stranica i više programa otvorenih odjednom, pa bi bilo poželjno da to podnosi i ne blokira. Ekran bi trebao biti 15'6, ne veći. Rijetko ga prenosim, ali kad ga nosim, to uključuje vožnju u tramvaju i busu i dosta trešnje, i dobro bi bilo da zbog prenošenja ne bude pretežak (no rijetko ga nosim, pa težina nije baš toliko važna).

Imam negativnih iskustva sa HP-om te mi nije baš poželjan, a imala sam i Acer, s kojim sam bila nešto više zadovoljna, ali dosta se grijao.

I (zbog negativnih iskustva s HP-om) imam pitanje u vezi garancije, trebalo bi da bude min 1 godina s mogućnosti produženja na još min 2.

Svi dostupni novi laptopi imaju Windows 8 ili...?

Hvala. :)

Evo ovako tu imaš Win8 i dvije god. jamstvo u startu, matt ekran što ce ti dobro doći prilikom gledanja u osvijetljenim prostorijama blizu jake rasvjete ili blizu prozora gdje tuče sunce, performanse su jako dobre tu nemoraš sumnjati http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.c63e4de8ec864d008b5153207ed9d1cf.samsung-prijenosno-racunalo-350e5c-s03hr.aspx

12 godina
protjeran
.
did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:05 (Vaas).
12 godina

Možeš igrati na medium - high ovisi koja igra, samo neke baš zahtjevnije kao Crysis3, BF3 češ morati smanjiti postavke za kvalitetan frame rate, za nešto jače igranje na visokim detaljima preporučam gt650m ili 740m

12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Jedno pitanje

Grafička gt635m 2gb.Po mojem mišljenju bi na 15.6 ekranima trebala dati bolji prikaz nego na 17.3 ekranima.Trenutno se pripremam za kupnju laptopa pa da znam....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Žbrlik kaže...

Jedno pitanje

Grafička gt635m 2gb.Po mojem mišljenju bi na 15.6 ekranima trebala dati bolji prikaz nego na 17.3 ekranima.Trenutno se pripremam za kupnju laptopa pa da znam....

Anybody?

12 godina
protjeran
roby27 kaže...

Možeš igrati na medium - high ovisi koja igra, samo neke baš zahtjevnije kao Crysis3, BF3 češ morati smanjiti postavke za kvalitetan frame rate, za nešto jače igranje na visokim detaljima preporučam gt650m ili 740m

.

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:04 (Vaas).
12 godina
12 godina
Žbrlik kaže...
Žbrlik kaže...

Jedno pitanje

Anybody?

Da jer je manja rezolucija u pravilu, ako nije FullHD kao neki posebni modeli no lako u igrama namjestiš na kojoj rezi češ igrati i sa kojim detaljima uključenim.

14 godina
odjavljen

Frend traži laptop do 4000kn. Namijena je za gaming i surfanje. Dućan mora imati poslovnicu u Varaždinu.

Ja sam mu predložio http://www.links.hr/artikl-014.620.035 ali želim još vaše mišljenje. 

1 0 hvala 0
14 godina

Ovako, skupio sam nešto novca, i odlučio kupiti novi prijenosnik.

Laptop kupujem početkom 5. mjeseca ali već sam počeo birati.

Napravio sam mini usporedbu od 2 HP-ova, 1 Lenovo, 1 Acer i 1 Samsungovog modela.

Pošto bih laptop koristi najviše za internet i igrice, gledao sam koji ima bolje performanse u igricama i odlučio sam se na Samsung NP350E5X-S01.

Jedna od pozitivnih strana je što ovaj laptop košta 3700kn, a ostali od 4000kn na više.

Pa me zanima ako ima netko iskustva s ovim laptopom, ako znate neke loše ili dobre strane.

Svaki savjet je dobro došao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Planiram kupiti novi laptop i za njega dati otprilike 3500kn. Nisam neki gamer preveliki, ali volio bih da mogu na njemu igrati novi PES i NBA 2k13. To je vrhunac koji tražim od procesora i grafičke pa me zanima što mi preporučujete...

Unaprijed zahvaljujem! ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me da li je Centro.hr dobra trgovina za kupnju laptop-a ?

Planiram uzeti HP Probook 4540s .

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nemojte kupovati DELL-a jer nisam ni malo zadovoljan radom, a servis im je u komi.

Laptop i dalje poslije servira zuji ko traktor na oranju.

Reko sam sebi ak dobro prodje prva godina faksa da cu ga zafitiljit u zid s gustom.

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
12 godina
novi_laptop kaže...

Pozdrav ljudi!

Planiram kupiti novi laptop i za njega dati otprilike 3500kn. Nisam neki gamer preveliki, ali volio bih da mogu na njemu igrati novi PES i NBA 2k13. To je vrhunac koji tražim od procesora i grafičke pa me zanima što mi preporučujete...

Unaprijed zahvaljujem! ;)

Ovo bi bilo sasvim dovoljno Lenovo Z500 ili par postova gore spomenuti Samsung sa 2 god. jamstva i jačim procesorom

12 godina
neaktivan

Pozdrav...

Evo kupujem laptop za curu (3300kn)

Hp Laptop Pavilion g6-2260sm, C4W38EA

http://www.magazinrs.hr/hp-prijenosno-racunalo-pavilion-g6-2260sm-c4w38ea/0366078

pa me zanima jel to isplativo, laptop je namijenjen za multimediju, internet i pokoja igra tipa (League of Legends)

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tahoe kaže...

Zanima me da li je Centro.hr dobra trgovina za kupnju laptop-a ?

Planiram uzeti HP Probook 4540s .

Hvala

Centro.hr ti je web trgovina Mikronisa, pa ti je isto kao da si kupio u Mikronisu samo jeftinije

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Zanima me samo još kakvi su Samsung laptopi? ima netko neka iskustva? Jer nisam donedavno ni znao da postoje pa ono...

13 godina
protjeran

Pozdrav! Trebao bih prijedlog laptopa do 5,5k kn.

Mislio sam na HP ProBook 4740s - B6M21EA.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Trazim laptom do 4000 kn. Potreban za surfanje, gledanje filmova i mozda za igranje nezahtjevnih igrica(lol,wow). Hvala   I jel ima koji ducan di mogu otici pa malo razgledat laptope. Znam samo za HG spot.

Jel ovaj dobar: http://www.hpstore.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-probook-s/69-prijenosna-racunala/hp-probook-s/1399-hp-probook-4545s-c1n28ea-409900-kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 16:16 (Daska12).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A jel ima neki laptop do 4000 kn, ali da je više od 2 jezgre proc?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

A jel ima neki laptop do 4000 kn, ali da je više od 2 jezgre proc?

Naravno, thinpad edge i efikasni amdov quad core apu + 7670m. Guglaj bencheve, pa ako su to performanse s kojima si zadovoljan, zemi. Cijenjen lenovov model.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
protjeran

http://www.ekupi.hr/Asus-prijenosno-racunalo-X55VD-SX209-273166.aspx

kupio bih ovaj laptop pa me zanima vaše mišljenje...

nisam siguran dali se za ove novce može dobit išta bolje ?

napominjem da mi supruga želi asusa ( jer je imala dosad isto asusov koje je radio bez greške 9 godina :) ...)

5 da
0 ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Cura mi treba novi mini laptop. Najvise joj treba za word, powerpoint i tu i tamo koji film. 

Moze neka preporuka do 1800 kn ?

Mozda nesto ovakvo ? http://www.telebit.hr/NB-Asus-Eee--1015BX-BLK055W--crna--AMD-C-series-C-60-1GHz--320GB-HDD--1GB--10-1--1024x600-sjajni--AMD-HD-6290--Bluetooth/p/91154135.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nanek kaže...

Cura mi treba novi mini laptop. Najvise joj treba za word, powerpoint i tu i tamo koji film. 

Moze neka preporuka do 1800 kn ?

Mozda nesto ovakvo ? http://www.telebit.hr/NB-Asus-Eee--1015BX-BLK055W--crna--AMD-C-series-C-60-1GHz--320GB-HDD--1GB--10-1--1024x600-sjajni--AMD-HD-6290--Bluetooth/p/91154135.aspx

Neznam baš hoće li joj 10 incha biti dovoljno za te radnje, ako joj to nesmeta to je ok netbook za tu cijenu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina
neaktivan

Molim misljenje za sljedeci laptop.

Toshiba Satellite C855-2CD (3800kn)

http://www.toshiba-croatia.com/laptops/satellite/c855/satellite-c855-2cd/

Ako ima bolje za te novce ili manje, molio bih prijedlog.

1 Dobar je
4 Ne isplati se
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:46 (domagoj05).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Neutralno. Procesor je okej, ali za te novce se nađe Lenovo sa i3 i GT 635M. Radi se o http://www.links.hr/artikl-014.620.035
GT 635M je duplo brža (npr. u BF3 ima 20FPSa više od 7610M).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice