Pomoć oko spajanja zvučnika i laptopa

poruka: 5
|
čitano: 4.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Dobar vecer svim dobrim ljudima .Kako vidite novi sam na forumu ali ga pratim od samog osnivanja ali nikad nisam imao vremena za registraciju ali evo ipak sam morao naci vrijeme jer me muci sa jednom stvar.Imam laptop hp 6715b i nabavio sam zvučnike logitech x530 sad me interesira kako nema tri ulaza na laptopu za zvučnike kako da ih spojim?Znam za usb externu zvučnu ali malo sam kratak sa novcima pa mi nije do trošenja.E sad dosao sam do jedne ideje kako imam externi tv-tuner bio sam prisiljen kupiti jedan dodatak koji izgleda (slika ispod) ,e sad me interesira dali mogu to spojiti na jedan ulaz od  laptopa i ostalo spojim od zvučnika kabele znaci dobio bi tada ulaz zeleni,ulaz crni i ulaz rozi.

Molio bi za vaše mišljenje !

Denis

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko spajanja zvučnika i laptopa
cro_denis kaže...

Dobar vecer svim dobrim ljudima .Kako vidite novi sam na forumu ali ga pratim od samog osnivanja ali nikad nisam imao vremena za registraciju ali evo ipak sam morao naci vrijeme jer me muci sa jednom stvar.Imam laptop hp 6715b i nabavio sam zvučnike logitech x530 sad me interesira kako nema tri ulaza na laptopu za zvučnike kako da ih spojim?Znam za usb externu zvučnu ali malo sam kratak sa novcima pa mi nije do trošenja.E sad dosao sam do jedne ideje kako imam externi tv-tuner bio sam prisiljen kupiti jedan dodatak koji izgleda (slika ispod) ,e sad me interesira dali mogu to spojiti na jedan ulaz od  laptopa i ostalo spojim od zvučnika kabele znaci dobio bi tada ulaz zeleni,ulaz crni i ulaz rozi.

Molio bi za vaše mišljenje !

Denis

dobrodošoSmijeh!

ovak slike ti nema nisi uploado dobro :)

e sad gle kolko sam ja skuzio ti imas laptop  i na laptopu ti moraju bit ulaz za zvucnik(zeleni) i ulaz za microfon(rozi) i ti si kupio te zvucnike  i sad dali zvucnici imaju jedan zeleni ulaz?ako imaju onda taj zeleni ukopcas u laptop pod taj zeleni ulaz ili kak je kod mene iznad su nacrtane slušalice onda u taj port ja imam doma 2 zvucnika i subwoofer logitech i spojm tako i radi odlicno pozz
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ne nemaju zvučnici jedan kabel neg imaju crni  ,zeleni i rozi i sad mene  pika u mozak gdje  da stavim taj crni zato sam mislio da spojim sad ce  biti  slike Smijeh (slika ispod) to bi spojio na svoj laptop i imao bi spojiti  onda sva tri kabla od zvučnika na laptop pa me zanimalo dali to ima smisla odnosno dali ce to raditi?

http://img159.imageshack.us/my.php?image=dsc00605pf9.jpg - otvorite da vidite !

16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

da, radit ce bez problema

probaj nac jedan s tri zenska ili jednostavno kupi ovakva dva, spoji jedan u drugi i imat ces 3 zenska za zvucnike

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

E to riperu zahvaljujem ti na odgovor!

Zivio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice