Laptop za igre

poruka: 30
|
čitano: 4.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Laptop za igre

http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=154720

kakav vam se ovaj cini? za svoju cjenu meni je odlican,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop za igre

Dobro ćeš igrati igre (možda i na medium) zbog dobre grafike za laptop i jako dobrog procesora

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan

danas ga vidio u hgšpota.bas sam se iznenadio kako nije skup.kontam uzet stolno ali sad sam u nekoj dilemi....

16 godina
neaktivan

A činjenica je da ćeš sa stolnim od 5000 kuna (samo kanta) igrati igre daleko bolje nego na laptopu

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan

znam znam ali eto lud sam za laptopima. legnes u krevet i igras.nema veze uzet cu stolno za 4k kao sto sam i naumio. poz

16 godina
neaktivan

Sretno sa laptopom. Moći će on bez problema vrtiti Crysis na nekim pristojnim rezama i detaljima (evo uzeo sam Crysis za primjer jer ne znam što voliš od igara, ali on je pokazatelj grafičke moči kompa)

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Sretno sa laptopom. Moći će on bez problema vrtiti Crysis na nekim pristojnim rezama i detaljima (evo uzeo sam Crysis za primjer jer ne znam što voliš od igara, ali on je pokazatelj grafičke moči kompa)

Bez problema ces vrtit igre iz 2004 godine na tom laptopu, o novijima i ne razmisljaj za te pare.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 20:12 (Fowix).
16 godina
neaktivan

Ma nemoj pričati gluposti. Moći će na full rezi laptopa i na mid detaljima. Ja sam sa P4 i X1650 igrao Crysis na 1280 x 1024 na mid i imao oko 20-25FPS-a konstantno, a San Andreas 60 konstantno (on je iz 2005)

Ipak ovo ima 9600 procesor koji je skoro dva puta jači od X1650 i još ima dual-core procesor

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ma nemoj pričati gluposti. Moći će na full rezi laptopa i na mid detaljima. Ja sam sa P4 i X1650 igrao Crysis na 1280 x 1024 na mid i imao oko 20-25FPS-a konstantno, a San Andreas 60 konstantno (on je iz 2005)

Ipak ovo ima 9600 procesor koji je skoro dva puta jači od X1650 i još ima dual-core procesor

Ja imam jako slican laptop i nemogu ni CS:S vrtit skroz normalno na njemu. Ti pricas gluposti svemirskih razmjera i to ce ti rec bilo ko, ko uopce ima PC ili lap...
16 godina
neaktivan
Laptop za igre

Crysis bi mogao na mid detaljima 100%.

mp14
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Inače to je bio P4 na 2.8GHz (poslije na 3.3GHz). Zato sam mu i rekao da će se naigrati više na konfi od 5000 kn. Laptop je prvenstveno za poslovne ljude (da mogu održati predavanje), blogere i takve ljude (meni u mom poslu služi da unesem koordinate sa terena). Ja sam poprilično uvjeren da će Crysis raditi višemanje dobro (da izbjegnem još jedan nesporazum govorim bez AA i AF te mid uglavnom detalji i reza na maks). Prijatelj mi ima laptop sa 9600 grafikom i Crysis radi na oko 20-25FPS-a što je dovoljno tako da znam što pričam

fotoforum.forumotion.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 21:07 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

zna li netko na kolko Mhz mu radi memorija i koju memoriju koristi grafa
16 godina
neaktivan
Laptop za igre

FORCEBOOK ima dobre komponente ali mu je kvaliteta i hlađenje i sve osim komponenata katastrofa!!!(iz osobnog iskustva)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop za igre

napisao si da ćeš uzeti komp od 4k kao što si i naumio, pogledaj pod Moj PC i vidi što sam ja dobio u Pevecu za 3.999 kn (bez Razer miša i Logitech tipkovnice, ali sa monitorom)...

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 10:59 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Oly_E3 kaže...

Ja imam jako slican laptop i nemogu ni CS:S vrtit skroz normalno na njemu. Ti pricas gluposti svemirskih razmjera i to ce ti rec bilo ko, ko uopce ima PC ili lap...
 Sa 9600gt i C2D procesorom mozes igrati far cry2 bez problema na laptopu.
Na mom acer aspire 7730g ide bez problema.
Pa da vidimo tko ce onda pricati gluposti FowixOsmijeh
Nauci instalirat drivere pa onda komentirajNamigiva
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
Laptop za igre

a mozete li mi reckakav je ovaj laptop..bili na njeme mogao vrtiti crysis,gta iv???

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9902&catid=28

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop za igre

Bez vecih problema.

Max rezolucija nije prevelika 1280x800 a za 9700Gt to nije problem.

Samo nemoj ocekivat da bi s tom toshibom vrtio crysis na very highOsmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop za igre

ja i nenamjeravam igrati crysis nego kao sto pise u postu iznad on je pokazatelj graficke moci kompa...a gta iv(njega namjeravam igrati)??

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Milim da bi,ali ako misliš igrat igre radije ti ne bih preporučio laptop zbog toga što su oni prvenstveno za poslove,jer za te pare možeš dobiti super stolno računalo s kojim ćeš moći na high rezi igrati gta IV,crysis

I ja sam isto lud za laptopima,pa te razumijem,i ja se dvoumim između desktopa i lapa

16 godina
neaktivan

on će dobro radit na tom čudu

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
neaktivan
Creeds kaže...

Milim da bi,ali ako misliš igrat igre radije ti ne bih preporučio laptop zbog toga što su oni prvenstveno za poslove,jer za te pare možeš dobiti super stolno računalo s kojim ćeš moći na high rezi igrati gta IV,crysis

I ja sam isto lud za laptopima,pa te razumijem,i ja se dvoumim između desktopa i lapa

stvar je u tome sto ne zivim doma.sigurno cu jos selit i teglim sa sobom ovaj stari pc.brat mi je isto zivio u dub medutim osa je doma pa cu mu poslat komp doma a sebi neki laptop. ovaj za 5k mi se cini full ok.ako ce krajziz radit dobro e onda ce ostale igre radit odlicno.jos kad mi bi neko reko na kolko mhz mu radi memorija i koju memoriju koristi grafa moga bi ga uzet ako je ok. frend mi ima starijeg forcebooka stavio je 4 gige rama ima 8600 gt i igra bez beda.
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

a mozete li mi reckakav je ovaj laptop..bili na njeme mogao vrtiti crysis,gta iv???

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9902&catid=28

dao bi nogu za njega. uzimaj ako imas love!
16 godina
neaktivan
Laptop za igre

Pogledaj ovaj - za oko 12000 kn

sam kaj ga nigdje nema za kupit

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-X300-15G/1064856/

a temu koju mozes pratit da saznas gdje ga kupit

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/gdje-kupiti-toshiba-qosmio-15g/27885.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Laptop za igre

Kako bi dobro laptop od nekih 5000kn vrtio Team Fortress 2 primjerice? Da da, ne bi ko desktop, ali ionako bi se radilo o razonodi koja bi trajala kojih sat vremena. Laptop uopce ne bi sluzio igrama osim prilicno iznimno, ako i tolko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Laptop za igre

Mislim si kupit novi lap i to Toshibu A300-21A pa me zanima je li ju tko posjeduje pa da ima kakva iskustva s novijim igrama (ne očekujem previše performansi naravno ali bar medium)?

''Everyday above ground is a good day.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Mislim si kupit novi lap i to Toshibu A300-21A pa me zanima je li ju tko posjeduje pa da ima kakva iskustva s novijim igrama (ne očekujem previše performansi naravno ali bar medium)?

ja sam kupio taj lap prije tjedan dana i odlicno me sluzi...igro sam samo 3 igre tdu,juiced 2 i nfs undercover sve na max na 1280*800...

Tuning is not a crime
17 godina
neaktivan
Laptop za igre

ma poludio sam.digli cijenu za msi gx620 sa 5800 na 6600.ja skupio nesto para zvao staru da mi posalje jos ova nema.pooludio.sad cu stedit cjelo hebeno prokleto ljeto i uzet cu si toshibu f50-125 makar ne imao za jest.najgore je sto sam stari comp odnio doma bratu da se se more zajebavat sa cod i te gluparije a ja osto bez laptopa.neka neka ustedit cu ja.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

ma poludio sam.digli cijenu za msi gx620 sa 5800 na 6600.ja skupio nesto para zvao staru da mi posalje jos ova nema.pooludio.sad cu stedit cjelo hebeno prokleto ljeto i uzet cu si toshibu f50-125 makar ne imao za jest.najgore je sto sam stari comp odnio doma bratu da se se more zajebavat sa cod i te gluparije a ja osto bez laptopa.neka neka ustedit cu ja.....

i ja sam mislio na taj mislio sam preko nekih caka jer zivim u bih i on je 9099kn,a to nije malo....

Tuning is not a crime
16 godina
protjeran
Zaja kaže...

je dobra mu je konfiguracija a što se tiče kvalitete nije baš ako hoćeš kavalitetan laptop uzmi neki asusov ili toshibin

16 godina
protjeran
Gman kaže...
Silence1488 kaže...

ja sam kupio taj lap prije tjedan dana i odlicno me sluzi...igro sam samo 3 igre tdu,juiced 2 i nfs undercover sve na max na 1280*800...

imaš toshibu satellite p300 1cd,stvarno odličan laptop jedino što je 500 kn skuplji od Toshibe A300-21A

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice