Evo dragi forumaši , pošto se gotovo poznajemo u dušu , otvorio sam ovu temu da bi mogli međusobno izmjenjivati MSN adrese , naravno , oni koji to žele , da se možemo dopisivati ovako izvan foruma . Moja adresa je fire_knight@windowslive.com
Moj MSN ako netko želi:
msn@djchof.com
Ako imate party i trebate dja sa house muzikom tu sam :) Za više info pogledajte www.djchof.com!
moja ivan_sk8@windowslive.com
fp1909@windowslive.com
Moja adresa je intel_core_i7@windowslive.com .
Nisam nešto na MSN-u , većinom sam na BOL forumu. Ali evo postavi ću emselb@bih.net.ba
KristosTheodorakis@GreekNationalArmy.com ne pokusavajte pronaci stranicu gdje je mail napravljen, necete moc.
kun.daxinho@hotmail.com
Nemam msn
alfista@live.com
intel_core_i7@windowslive.com
kostolomac8@gmail.com
leo_labin(MONKEY)hotmail.com
dovla@windowslive.com
mario.mal1@hotmail.com
evo ko oce nek me adda
KristosTheodorakis@GreekNationalArmy.com ne pokusavajte pronaci stranicu gdje je mail napravljen, necete moc.

moj msn
mihael.halapir@hotmail.com
ivanrimanic@hotmail.com
Vanessa.glg@live.com ne saljite mailove to mi je samo msn
.
Eiii!!!
Evo tu vam je i moja msn adresa: lhrascanec@hotmail.com.
Luka!
zorozoki@gmail.com molim javite se.
Ljudi jel vama jasno da vam se sad adresa (koju mozda koristite i za mail) moze pronaci preko google-a pa je samim time uslai u mnoge spam baze? Sad kad pocnete dobivat spamovena mail... hehe... Osvojili ste $100000, samo morate poslat $1000 u (ime neke zabiti) zbog troskova postarine! LOOOOL!!
A i ovako mi dolaze pa mi je svejedno
pišite ubuduće ime_prezime (et) hotmail com ili kako već, samo stavljajte razmake i bez @ i nebojte se...
pišite ubuduće ime_prezime (et) hotmail com ili kako već, samo stavljajte razmake i bez @ i nebojte se...