A.S. Roma zauvijek jebes ovu bogatu stoku a pogotovo engleze
Da, interesantnije je gledanje potkupljenih utakmica Talijana i glumljenja te valjanja po podu...
Da to hoću gledati, gledao bi HNL... :)
Da, interesantnije je gledanje potkupljenih utakmica Talijana i glumljenja te valjanja po podu...
Domaci:
-Zeljo
Strani:
-Arsenal
-Chelsea
zadnje vrjeme slabo pratim sport al mi arsenal osto u srcu
Barcelona!!!!!!!!
ZIG ZAG Medveščak!
Kužim da je sad euforija, ali kako to da u zadnjih nekoliko godina nisam nikoga čuo da bi to uopće rekao(parola, slogan), a kamoli tvrdio da je navijač...?
Gdje su onda bili svi ti "navijači"?
Ista stvar s Eduardom i Arsenalom, te Crottenhamom... Da Dudu ode u npr. Everton, puno tzv. navijača bi počelo navijat za Everton...
ZIG ZAG Medveščak!
Kužim da je sad euforija, ali kako to da u zadnjih nekoliko godina nisam nikoga čuo da bi to uopće rekao(parola, slogan), a kamoli tvrdio da je navijač...?
Gdje su onda bili svi ti "navijači"?
Ista stvar s Eduardom i Arsenalom, te Crottenhamom... Da Dudu ode u npr. Everton, puno tzv. navijača bi počelo navijat za Everton...
Nikad nije kasno postati navijač, sad kad su u EBEL ligi i interes je porastao. Jedva čekam sljedeću sezonu kad stvari dođu na svoje mjesto. Ma glavno da smo bolji od slovenaca, a ovaj vikend je najezda
Što se mene tiče imam puno nekih klubova sto simpatisem :
Pa ono brijem na :
Bosna - Sarajevo
Croatia - Dinamo
Serbia - Red Star
Espanha - Real Madrid
Dok je Real klub za kojeg madafakin navijam i to..a sto se tice ovih balkanskih ono pomalo pratim i tako..
Pa ono brijem na :
Bosna - Sarajevo
Croatia - Dinamo
Serbia - Red Star
Nevjerovatno!!!!! Reka san da se više neču mišat ni išta komentirat u ovoj temi ali ovo me je natiralo na smjeh. Naša si 3 kluba koje simpatiziraš,a sva 3 su rivali da ne mogu bit veći. Svaka čast
Pa ono brijem na :
Bosna - Sarajevo
Croatia - Dinamo
Serbia - Red Star
Nevjerovatno!!!!! Reka san da se više neču mišat ni išta komentirat u ovoj temi ali ovo me je natiralo na smjeh. Naša si 3 kluba koje simpatiziraš,a sva 3 su rivali da ne mogu bit veći. Svaka čast
Gle zadugo ne postoje te njihove utakmice izmedju pa se moze to jos uvijek drzat..naravno iz Bosne sam i uvijek ce me srce vući ka Sarajevu al et u svemu ostalom ovo je sto mi je priraslo srcu...
ma englezi su kao sad najzesci zato jer vas gotive ameri,abramovici,seici i slicni.al nestat ce para kad tad.pa dugovi,pa nize lige,propadanje itd itd.englezi ce bit nula za koju godinu cim se pare potrose.a roma nije nikada igrala catenaccio.uvijek napadacki nogomet.FORZA GIALOROSSI!!!!!
Niko ko navija za nekoliko klubova nije pravi navijac... moje misljenje. Mene ne zanima niko osim Dinama, druge utakmice samo gledam radi dobrog nogometa i simpatiziram klubove gdje igraju nasi, ali bez ikakvih osjecaja...
NK Dragovoljac!!!
Liverpool
Prosle sam godine bio na Anfieldu gledati protiv Man. City
Liverpool
Zavidim ti.
INTERNAZIONALE !!!
U Italiji gazimo, dok se u Europi pazimo.
Hajduk i A.C. Milan
Nogomet : Dinamo i Bayern Munchen
Hokej : Medvedščak
Košarka : Cibona i LA Lakers
PS:
I za Juve u talijanskoj ligi
INTERNAZIONALE !!!
U Italiji gazimo, dok se u Europi pazimo.
Indeed.
Liverpool
Zavidim ti.
Eh,kad 45000 tisuca navijaca(ok,malo manje jer nisam oduzeo ove gostujuce) zapjeva You'll Never Walk Alone...
Osjecaj je neopisiv.
Ako mi se bude dalo budem stavio neke slike i video jednog lijepog dana.
Arsenal
Liverpool
ajd da se i ja pohvalim, makar nije tak exkluzivno ko tvoje...
Ja sam bil na utakmici Stuttgart-Bayern Munchen na Mercedes-Benz areni (bivsi gottlieb daimler stadion)
Navijam za 101 klub,ma dajte kakav navijač favorizira nekoliko klubova(nikakav),samo je jedan .................
@kc-kb
Velik je,koliko vidim
Nego,je bio pun stadion?
@kc-kb
Velik je,koliko vidim
Nego,je bio pun stadion?
Daj Daniel, svi znaju da navijaš za Dragovoljac kao i ja!!
Ali, jbt carski, ono 45k navijača(ok malo manje, jer su bili i gostujući ) svi skupa "Ju'l never vok aloun"!!
Ma Dragovoljac iznad svega naravno
Lakersi
Arsenal
Dinamo od domaćih i Chelsea od stranih