Kupio sam ovaj headset prije tjedan dana, pa da podijelim svoje dojmove s vama.
(Kupio sam ga u Linksu za 180kn, ako koga zanima)
U kutiji se nalazi samo headset, što meni pae, jer osobno mislim da je ubacivanje kojekakvih papira unutra nepotrebno.
Kvaliteta izrade je pristojna, samo me brine što ima puno pomičnih dijelova, ali nadam se da su čvrsti.
Headset je na prvi "osjećaj" udoban, ima pristojnu veličinu ear-cupova(visina 5,7cm, širina 4cm), koji su meni nažalost premali.
Kada ga skinem nakon 1-2 sata nošenja, donja strana uha me boli, zato što se ear-cupovi sužavaju na donjem dijelu da bi imali oblik uha, ali meni zbog toga spužva sjedne na donji dio uha. S obzirom da spužva i nije baš mekana, boli kada skinem headset.
Ne stoji prečvrsto na glavi, pa ako netko(ja) misli headbangat, padat će mu sa glave :) .
Kvaliteta zvuka je odlična i u multimediji i u igrama, bas je perfektan, ni prejak ni preslab, baš po mom guštu.
Nažalost zvuk ne ostaje unutar headseta, nego ga čuju i drugi ljudi u sobi. Ne prejako, ali čuje se.
A sad najslabija karika ovog headseta, mikrofon.
Mikrofon daje čist zvuk, sve pet, ali hvata sve pozadinske zvukove. Svaki zvuk koji je malčice glasniji on uhvati.
Ajde, to bih još i mogao izdržati, ali ono što me najviše muči je to što hvata zvuk s samog headseta.
Ako se headset pojača do 70-ak% , mikrofon sve hvata (pucnjeve, muziku...) i šalje drugima prilično glasno (barem su mi ljudi na skype-u i ts-u tako rekli).
DOBRO
+ kvaliteta zvuka
+ duljina kabla
+ glasnoća
+ čist zvuk mikrofona
LOŠE
-neudobne (ako imate osrednje ili male uši, zanemarite ovo)
-ispuštaju zvuk
-mikrofon jako hvata pozadinske zvukove
Trenutno nemam neku kameru visoke kvalitete, pa necu slikati headset, imaju slike kod kolege M4X-a.
Sve u svemu, ako nemate glomazne uši, headset je dobar za svoju cijenu.