Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 895.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Periferija - ultimativna tema
al zagorec kaže...

Jedno brzo, Logitech s220 ili Genius SP-HF500a  ?

Genius SP-HF500a !

Music As A Weapon !!
17 godina
al zagorec kaže...

Jedno brzo, Logitech s220 ili Genius SP-HF500a  ?

Imam S220 i mogu reći da su kvalitetni. Audiofil nisam pa ne znam kakvi su u sporedbi s hrpom drugih, al meni su dovoljni i držim ih na možda 30% max.

Genus SP-HF500a mnogi hvale, no poznajući Genius ne bih rekao da je neka kvaliteta. Premda drvo... :)

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Imam S220 i mogu reći da su kvalitetni. Audiofil nisam pa ne znam kakvi su u sporedbi s hrpom drugih, al meni su dovoljni i držim ih na možda 30% max.

Genus SP-HF500a mnogi hvale, no poznajući Genius ne bih rekao da je neka kvaliteta. Premda drvo... :)

Ovo sam i ja isprve mislio, ali mogu reci da sam se iznenadio kvalitetom Geniusa {#}

clock2much
15 godina
Periferija - ultimativna tema

Genius, plemenitiji zvuk u odnosu na s220. Na s220 je malo predubok zvuk, ovi su taman.

Pogotovo ako voliš slušat rock.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok, onda Genius !

2 0 hvala 0
17 godina

Mene ste isto zapalili s tim Geniusovim zvučnicima. Nisam ni znao za njih. Šteta što ih ovaj mjesec neću moći naručivati jer sam već do zadnje lipe isplanirao ovomjesečne financije.

Prvo sam mislio u bliskoj budućnosti uzimati micro liniju kao pojačalo ali ovako 3x jeftinije prolazim. S time da planiram ove Genius zvučnike koji imaju malo veću snagu, full su crni i 100kn skuplji te posebno pojačavanje dubokih i visokih tonova. U reviewima ih opisuju kao dobar omjer cijene i kvalitete materijala i zvuka. Sve što želim i trebam.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Genius ima odlicne zvucnike u nizem cijenovnom rangu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

evo da i ja potrazim malu pomoc oko zvucnika..
dakle, trebao bi nesto do cca. 1000kn! glavno mi je da su dobri za slusanje glazbe.. za filmove i igrice mi je skoro pa i svejedno
tak da mislim kako bilo kakvi 5.1 ispadaju iz igre...

za sad sam naletio na ovo:

Creative Labs Gigaworks T40 II
- 969,99kn
M-AUDIO  AV 40 - 918kn
BEHRINGER MS-20 - 926kn

pa ako neko moze dat preporuku koji od navedenih bi bio prikladan?!
ili ako ima ista bolje za ponudit, neka javi! sve prijedloge sam voljan poslusat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 11:37 (b4rt!mej).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AV 40
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
15 godina

M- Audio AV40 mi se cine kao najbolji izbor ! Si gledao mozda Logitech Z623 ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

zelim kupiti genius sw-hf 5.1 6000 zvucnike..da li mi za njih treba zvucna kartica? ako da moze preporuka neke jeftinije i da li se ta zvucna samo stavi u komp ili se treba nesta instaliravat po biosu ili nesto slicno jer se bas nekuzim u to..imam maticnu gigabyte m790x-ud4p neki su mi rekli da ona ima vec kao ugradenu zvucnu unutra

0 0 hvala 0
17 godina
karloo95 kaže...

zelim kupiti genius sw-hf 5.1 6000 zvucnike..da li mi za njih treba zvucna kartica? ako da moze preporuka neke jeftinije i da li se ta zvucna samo stavi u komp ili se treba nesta instaliravat po biosu ili nesto slicno jer se bas nekuzim u to..imam maticnu gigabyte m790x-ud4p neki su mi rekli da ona ima vec kao ugradenu zvucnu unutra

Ne moraš kupovati dodatnu zvučnu jer je već imaš u sklopu matične. Podržava ti do 7.1 zvuk tako da ovi zvučnici koje uzimaš idu bez problema na nju. Na cd-u s driverima od matične imaš dodatak za realtec audio kojeg instaliraš i tu podešavaš npr. 5.1 sistem i još puno toga sa zvukom. Ako nemaš cd skini drivere i dodatke ovdje. U uputama imaš pojašnjeno na koje izlaze i kako spajaš 5.1 sistem.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 11:33 (Micek).
13 godina
neaktivan

kako se spajaju u komp?koj konektor je?

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, treba mi preporuka nekog pristojnog mišonje do nekih 200kn. 200kn je limit ne jer nemam više nego jer smatram da je to pristojna cifra za neki malo bolji miš koji će potrajati 2 godine. Ako je puno veća isplativost, slobodno stavite i neki ~50-100kn skuplji, ali samo ako se zbilja isplati.

Miš će biti korišten uglavnom za klikanje :) Miš koristim barem 8 sati dnevno tako da obavezno mora biti ugodan. Tu i tamo padne koja igra li to definitivno nije prioritet, dakle samo da je ugodan i kvalitetan. E sad, znam ja da svatko ima drugačiju ruku, pa evo primjer:

Na stolnom računalu (miš koji kupujem ide uz laptop) koristim Razer DeathAdder i super zadovoljan sam. Znači takav profile mi se sviđa i paše mi.

Eto, molio bih nekoga da mi uskoči u pomoć, kupujem sutra ili preksutra. Hvala puno!

P.S Vrlo važno: mišonja bi trebao biti dostupan za kupnju u Diskont24 trgovini jer od tamo naručujem laptop, pa da mi sve dođe u paketu :)

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 14:55 (OriginalEXE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Posto je G400 tu cak 300 kuna, uzmi PMSG1, ali trebat ce ti malo navikavanja na njega.

clock2much
14 godina
mate960 kaže...
OriginalEXE kaže...

Posto je G400 tu cak 300 kuna, uzmi PMSG1, ali trebat ce ti malo navikavanja na njega.

Hvala na preporuci. Šta reči, izgleda ekstremno :D Nisam siguran da li se isplati rizik, a i nekako mi preplastično izgleda. 

Napominjem, ne mora biti gaming mouse. Hvala.

EDIT: Što kažete na ovaj: http://www.diskont24.com/product.php?productid=70865&cat=471&page=9 Logitech bi trebao biti kvalitetan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 15:17 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Taj se ne cini los. Dolaze li bezicni u obzir?

clock2much
14 godina

Ne bih bežične jer mi se ne da zezati s baterijama :) Taj gore Logitech izgleda po meni sasvim pristojno, a i dobra mi je stvar što ima tipke sa strane, to mi dobro dođe. Ako netko nema bolji prijedlog, vjerojatno ću taj onda uzeti, Logitech je ipak provjerena kvaliteta.

17 godina
neaktivan
Taj Logitech M500 kojeg si linkao pod EDIT je fenomenalan i jako lijep miško, a i cijena mu je superiško. Mislim da je prije bio 50% skuplji. Uzmi njega, nećeš požaliti.
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Onda taj Logi defenitivno. Jako mi se svida sto se tice izgleda, i veliki plus su mu 3 god garancije. Takoder, ako se naviknes na bocne tipke, tesko ih se ostaviti, pogotovo kod browsanja internetom {#}

clock2much
17 godina
neaktivan
Ja bi da i gaming miševi imaju tako elegantan izgled, a ne da se furaju na "borbeno oklopno vozilo s neonkama" look.
14 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ja bi da i gaming miševi imaju tako elegantan izgled, a ne da se furaju na "borbeno oklopno vozilo s neonkama" look.

Nije bas svaki takav, naprimjer dosta Steelseriesovih miseva i Logitech G400.

clock2much
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

nisam gledao nista drugo.. uzeo sam m-audio! ;)

nego, dali bi mi preporuclili da uzmem i neku zvucnu karticu ili ce dovoljno dobro svirat i na ovoj integriranoj?!

16 godina
neaktivan

šteta je novaca i takvih zvučnika da se vrte na integruši. Asus xonar dg za 200tinjak kn ako imaš! 

0 0 hvala 1
17 godina
b4rt!mej kaže...
Haf932 kaže...

nisam gledao nista drugo.. uzeo sam m-audio! ;)

nego, dali bi mi preporuclili da uzmem i neku zvucnu karticu ili ce dovoljno dobro svirat i na ovoj integriranoj?!

Šteta je takve zvučnike imati na integriranoj zvučnoj. Nabavi neku karticu iz Asus Xonar serije, npr Xonar DS (pci) ili DX (pci-e).

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan

oh.. nisam ocekivao odgovor tako brzo!
nista, cim se opet zaletim do grada uzimam i zvucnu...
hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
b4rt!mej kaže...

oh.. nisam ocekivao odgovor tako brzo!
nista, cim se opet zaletim do grada uzimam i zvucnu...
hvala!

Samo pripazi; iduća matična ti možda neći imati običan PCI tako da možda ne bi bilo loše da uzmeš zvučnu s PCI-E konektorom.

Naime, zvučna se uzima jednom za 10-20 godina. xD

13 godina
neaktivan

:)
upravo sam krenuo istrazivat koja je uopce razlika izemedju navedenih konektora.. (noob)
dakle da se bezveze ne mucim sa istrazivanjem, pci-e je ono sto trazim?! =D

btw. jeli imas jos koju karticu za preporuku??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
b4rt!mej kaže...

:)
upravo sam krenuo istrazivat koja je uopce razlika izemedju navedenih konektora.. (noob)
dakle da se bezveze ne mucim sa istrazivanjem, pci-e je ono sto trazim?! =D

btw. jeli imas jos koju karticu za preporuku??

Slotovi Slotovi
PCI je stari standard, vuče se već nekih 20-30 godina u računalima.

PCI-Express (PCI-E) je novi standard. PCI se izbacuje iz uporabe.

Sve manje matičnih ima PCI konektor. Zato sam preporučio PCI-E.

17 godina
neaktivan
Probaj ovu negdje pronaci. S njom ide i daljinski, a i USB je, pa nemaš brige hoće li je pregaziti vrijeme.

LINK: http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice