Postavio sam slično pitanje i na redditu, ali tamo je bilo odgovora od komedije do tragedije, ovdje možda bude i ozbiljnije.
Što radite sa starim (laserskim) tonerima?
Davno prije su ih otkupljivale tvrtke koje su ih ponovo punile. To više ne rade.
Nekoć sam ih znao odijeti u reciklažno dvorište, sada su me upozorili da to više ne radim, da ne mogu tonere odlagati u elektronički otpad.
Kada dođe ekipa koje prikuplja EEE otpad, pitam njih, nekoć su ih preuzimali ali uz naknadu, sada više ni to.
Imate li tvrtku, radite li u nekoj tvrtki koja troši tonere. Kako to u tvrtkama rješavaju? Po zakonu
Znam da bi bilo najlakše baciti u prvi kontejner, ali s obzirom na prirodu laserskih tonera, a i veliku pompu oko ekologije, zelenlla, odlaganja otpada, čovjek bi pomislio da je nešto kao "odlaganje laserskih tonera" vrlo efikasno regulirano - ali nije. Čak bi ovo mogao biti jedan članak u BUG-u, malo istraživanja. Pogotovo što sa tonerima ako niste u Zagrebu - navodno u ZG možeš predati u MacroMicro ali nisam siguran. Trebam li ih zapakirati i poslati poštom njima?
Ima li odgovora na ovo pitanje?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali