Novi sharkoon miševi u prodaji !

poruka: 40
|
čitano: 15.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Čim dođu tipkovnice u Links ili HGSpot javite

0 0 hvala 0
16 godina

Portio je danas otvorio "Online podršku" pa sam ih pitao kada bi trebale doći nove sharkoon tipkovnice.

Rekli su u sljedećih 20-ak dana da bi trebale doć i da će ih uvrstit u ponudu.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

De ih pitaj cijenu

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
U zadnje 2-3 godine sam koristio više miševa od x7, RZ Abyssusa, G400 do Sharkoon FireGlidera, fps gamer sam a fireglider je za mene najveci promasaj neodgovara mi nikako. Ja osobno ga nebih nikome preporučio.

1 3 hvala 0
16 godina
Re: Novi sharkoon miševi u prodaji !
Armageddon 2033 kaže...
U zadnje 2-3 godine sam koristio više miševa od x7, RZ Abyssusa, G400 do Sharkoon FireGlidera, fps gamer sam a fireglider je za mene najveci promasaj neodgovara mi nikako. Ja osobno ga nebih nikome preporučio.

Mi tu o novim miševima i tipkovnicama, a on iz vedra neba krenio pljuvat po fireglideru {#} (svatko ima svoje mišljenje).

Malo si mašio temu.

@RedHill

Odeš lijepo na njihovu stranicu, ulogiraš se u online podršku i pitaš. Dobiješ odgovor za 10 sec.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 23:00 (AmonZero).
17 godina
neaktivan

Armageddon 2033 mogao si barem objasniti zbog čega ti neodgovara... član sam pbct-a, igram cod4 promode, kako na domaćim serverima tako i na stranim, znači što se tiče perfierije mora mi savršeno odgovarati, a tu sharkoon fireglider jako dobro odrađuje svoj posao... ja bih ga primjerice preporučio svima kome je buđet ograničen, za malo novaca dobije se kvalitetan miš, a uopće nesumnjam da je nova serija miševa još bolja i kvalitetnija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 15:46 (razorinc).
16 godina

Bas sam jucer kupio novi g400, a dvoumio sam se izmedju njega i darkonije. Bio bih zahvalan ako bi netko tko ima ili je imao oba misa napravi usporedbu.

Smmmmaaack that "hvala" button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Netko iskustva s squadom? Sutra ću ga ić kupit moj genius prdeknuo.

EDIT

Koristit ću ga za FPS igre,igram BFBC2 za njega mi najviše treba drugi miš a i ovaj je prdeknuo tako da sam prinuđen.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 19:35 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupio sam squada,odličan miš za mali novac,super precizan.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kruskar kaže...

Kupio sam squada,odličan miš za mali novac,super precizan.

Ne mogu vjerovat da mi je promaknuo sve do sad , odlicno izgleda , jesi još uvijek zadovoljan , nakon nekog vremena korištenja , ako imaš vremena , molim te kratko par dojmova još napiši :)  , kakve su galvne i bočne  tipke , kotacic  i dal je ugodan za korištenje 

http://dtien87.com/?p=3572 pronašo sam neki review(nez koji jezik) , slike sve govore :) , jedva cekam da kupim 

edit; kupio , meni je definitivno pre mali za ruku ,ali  jos cu review napisat prije nego ga prodam 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 0:14 (Bubabug).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice