Čim dođu tipkovnice u Links ili HGSpot javite
Portio je danas otvorio "Online podršku" pa sam ih pitao kada bi trebale doći nove sharkoon tipkovnice.
Rekli su u sljedećih 20-ak dana da bi trebale doć i da će ih uvrstit u ponudu.
De ih pitaj cijenu
Mi tu o novim miševima i tipkovnicama, a on iz vedra neba krenio pljuvat po fireglideru
(svatko ima svoje mišljenje).
Malo si mašio temu.
@RedHill
Odeš lijepo na njihovu stranicu, ulogiraš se u online podršku i pitaš. Dobiješ odgovor za 10 sec.
Armageddon 2033 mogao si barem objasniti zbog čega ti neodgovara... član sam pbct-a, igram cod4 promode, kako na domaćim serverima tako i na stranim, znači što se tiče perfierije mora mi savršeno odgovarati, a tu sharkoon fireglider jako dobro odrađuje svoj posao... ja bih ga primjerice preporučio svima kome je buđet ograničen, za malo novaca dobije se kvalitetan miš, a uopće nesumnjam da je nova serija miševa još bolja i kvalitetnija.
Bas sam jucer kupio novi g400, a dvoumio sam se izmedju njega i darkonije. Bio bih zahvalan ako bi netko tko ima ili je imao oba misa napravi usporedbu.
Netko iskustva s squadom? Sutra ću ga ić kupit moj genius prdeknuo.
EDIT
Koristit ću ga za FPS igre,igram BFBC2 za njega mi najviše treba drugi miš a i ovaj je prdeknuo tako da sam prinuđen.
Kupio sam squada,odličan miš za mali novac,super precizan.
Kupio sam squada,odličan miš za mali novac,super precizan.
Ne mogu vjerovat da mi je promaknuo sve do sad , odlicno izgleda , jesi još uvijek zadovoljan , nakon nekog vremena korištenja , ako imaš vremena , molim te kratko par dojmova još napiši :) , kakve su galvne i bočne tipke , kotacic i dal je ugodan za korištenje
http://dtien87.com/?p=3572 pronašo sam neki review(nez koji jezik) , slike sve govore :) , jedva cekam da kupim
edit; kupio , meni je definitivno pre mali za ruku ,ali jos cu review napisat prije nego ga prodam