Može li se skener share-ati na mreži?!

poruka: 7
|
čitano: 3.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Može li se skener share-ati na mreži?!

Hy there. Zanima me, ima li mogućnost korištenja skenera, koji je spojen na računalo, a računalo u mreži? Dakle da s svog računala skeniram na udaljenom kompu?! Nikako da nađem tu opciju u Winsima. Skener i pisač jest HP F2200. Pisač dijelim bez frke.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Može li se skener share-ati na mreži?!

-to je opcija isključivo vezana uz driver.. iz doba LPTa je bilo relativno standardno sheranje. Ako je podržano, kao i za printer, desni klik na scanner i dalje znaš, ili kopanje po netu za driverom...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-to je opcija isključivo vezana uz driver.. iz doba LPTa je bilo relativno standardno sheranje. Ako je podržano, kao i za printer, desni klik na scanner i dalje znaš, ili kopanje po netu za driverom...

Pa nije mi problem instalirati na 2 kompa driver, imam CD. Samo kako onda? Uopće nemam tu opciju kao na printeru!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
odjavljen

malo čačkanja po googleu i izleti ovo...

RemoteScan

sad ću ga isprobat, baš me zanima jel dela sa mojim skenerom....

EDIT: RemoteScan je samo klijentska aplikacija, servera nema nigdje za nać

ovaj ima i serverski i klijentski dio... sad ga instaliram na drugi komp... valjda radi

Stick to the shadows.... // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 13:54 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

malo čačkanja po googleu i izleti ovo...

RemoteScan

sad ću ga isprobat, baš me zanima jel dela sa mojim skenerom....

EDIT: RemoteScan je samo klijentska aplikacija, servera nema nigdje za nać

ovaj ima i serverski i klijentski dio... sad ga instaliram na drugi komp... valjda radi

Eh, probao sam i ja remote scan. Javi mi za taj drugi. Kako Winsi nemaju ovu mogućnost?! Uf, što me ovo ljuti...

16 godina
odjavljen
Smooth Operator kaže...

Eh, probao sam i ja remote scan. Javi mi za taj drugi. Kako Winsi nemaju ovu mogućnost?! Uf, što me ovo ljuti...

hehe, prvo moram instalirat pravi driver za skener... reinstalirao sam windowse i zaboravio na njega... zasad ga vidi preko mreže ali neće da skenira. moram nać twain driver za Win7...

Stick to the shadows.... // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina

-nije problem u windowsima, nego u driveru, ako nema tu mogućnost.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice