Hy there. Zanima me, ima li mogućnost korištenja skenera, koji je spojen na računalo, a računalo u mreži? Dakle da s svog računala skeniram na udaljenom kompu?! Nikako da nađem tu opciju u Winsima. Skener i pisač jest HP F2200. Pisač dijelim bez frke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-to je opcija isključivo vezana uz driver.. iz doba LPTa je bilo relativno standardno sheranje. Ako je podržano, kao i za printer, desni klik na scanner i dalje znaš, ili kopanje po netu za driverom...
-to je opcija isključivo vezana uz driver.. iz doba LPTa je bilo relativno standardno sheranje. Ako je podržano, kao i za printer, desni klik na scanner i dalje znaš, ili kopanje po netu za driverom...
Pa nije mi problem instalirati na 2 kompa driver, imam CD. Samo kako onda? Uopće nemam tu opciju kao na printeru!
malo čačkanja po googleu i izleti ovo...
sad ću ga isprobat, baš me zanima jel dela sa mojim skenerom....
EDIT: RemoteScan je samo klijentska aplikacija, servera nema nigdje za nać
ovaj ima i serverski i klijentski dio... sad ga instaliram na drugi komp... valjda radi
malo čačkanja po googleu i izleti ovo...
sad ću ga isprobat, baš me zanima jel dela sa mojim skenerom....
EDIT: RemoteScan je samo klijentska aplikacija, servera nema nigdje za nać
ovaj ima i serverski i klijentski dio... sad ga instaliram na drugi komp... valjda radi
Eh, probao sam i ja remote scan. Javi mi za taj drugi. Kako Winsi nemaju ovu mogućnost?! Uf, što me ovo ljuti...
Eh, probao sam i ja remote scan. Javi mi za taj drugi. Kako Winsi nemaju ovu mogućnost?! Uf, što me ovo ljuti...
hehe, prvo moram instalirat pravi driver za skener... reinstalirao sam windowse i zaboravio na njega... zasad ga vidi preko mreže ali neće da skenira. moram nać twain driver za Win7...
-nije problem u windowsima, nego u driveru, ako nema tu mogućnost.