omg sad mi svi nesto drugo preporucaju ja sam procutao na puno mjesta da je pioner best buy
i sad mi je jos problem da nitko ne dobiva neki thumb down ili up........
omg sad mi svi nesto drugo preporucaju ja sam procutao na puno mjesta da je pioner best buy
i sad mi je jos problem da nitko ne dobiva neki thumb down ili up........
Probaj pogledat i LG DVX492H, 420 kn je, ja ga imam i još nisam naišao na DivX film koji nije htio pročitat, inače radi odlično, USB stikove čita bez problema, ali za USB tvrdi disk nisam siguran, probaj ponijeti disk u neki dućan pa ih pitaj da ti daju da ga spojiš i vidiš hoće li radit. Btw, ne vjerujem da ijedan od playera s USB-om može čitat NTFS, pa probaj formatirati disk u FAT32.
šta se tiće quadra 933 pročitaj ovo.
ja sam uzeo jednoga za na selo i nakon možda par mjeseci nije više mogao pročitati dvd (poruka bad disk).
već sam rekao da imam pioneer 585 već godinama i radi stvarno perfektno. tada sam ga platio oko 700 kn.
zavisi i koju tv imaš, ako imaš neku plazmu od metra sigurno će se vidjeti razlika u slici između nekoga nepoznatog uređaja od 200 kn i pioneera.
OBAVEZNO ponesi DVD na kojem ti je snimljen nekiji novi film /divx ali veličine 1,4 gb. 99% playera starijih od par mjeseci ti cita prvih 700-800 mb i onda ti stane, to jest gledas do 65 minute i nista.
Ja sam isto malo gledao za svoje klince i nasao za 449 kn u Tehnomaxu jucer LG koji vrti i sa USB a i sa dvd a te divx e od 1,4 gb a takvih je u startu novog naslova vecina...
Ponesi DvD sa tim filmom snimljenim, i netrebaju ga ustekavat u TV ili slično. Samo neka ga ukopčaju u struju i stavi ga na premotavanje naprijed. Ako zasteka, tj. smrzne se nakon 700-800 mb (preko 60 min) znaci neces vecinu novih naslova moči gledat i predji na neki drugi model.
Pozz