Koji DVD/Divix Player

poruka: 35
|
čitano: 10.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji DVD/Divix Player

omg sad mi svi nesto drugo preporucaju ja sam procutao na puno mjesta da je pioner best buy

i sad mi je jos problem da nitko ne dobiva neki thumb down ili up........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji DVD/Divix Player

Probaj pogledat i LG DVX492H, 420 kn je, ja ga imam i još nisam naišao na DivX film koji nije htio pročitat, inače radi odlično, USB stikove čita bez problema, ali za USB tvrdi disk nisam siguran, probaj ponijeti disk u neki dućan pa ih pitaj da ti daju da ga spojiš i vidiš hoće li radit. Btw, ne vjerujem da ijedan od playera s USB-om može čitat NTFS, pa probaj formatirati disk u FAT32.

17 godina
neaktivan
Koji DVD/Divix Player

šta se tiće quadra 933 pročitaj ovo.

ja sam uzeo jednoga za na selo i nakon možda par mjeseci nije više mogao pročitati dvd (poruka bad disk).

već sam rekao da imam pioneer 585 već godinama i radi stvarno perfektno. tada sam ga platio oko 700 kn.

zavisi i koju tv imaš, ako imaš neku plazmu od metra sigurno će se vidjeti razlika u slici između nekoga nepoznatog uređaja od 200 kn i pioneera.

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji DVD/Divix Player

Moja preporuka:

LG DVS450H

Prezadovoljan,

za ovih 1/2 godine progutao je sve što sam ubacio unutra izuzev mkv-a

Detalji:

http://hr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0303&categoryId=0303&parentId=03&modelCodeDisplay=DVS450H&model=NOTHING

LG Player LG Player
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Koji DVD/Divix Player

OBAVEZNO ponesi DVD na kojem ti je snimljen nekiji novi film /divx ali veličine 1,4 gb. 99% playera starijih od par mjeseci ti cita prvih 700-800 mb i onda ti stane, to jest gledas do 65 minute i nista.

Ja sam isto malo gledao za svoje klince i nasao za 449 kn u Tehnomaxu jucer LG koji vrti i sa USB a i sa dvd a te divx e od 1,4 gb a takvih je u startu novog naslova vecina...

Ponesi DvD sa tim filmom snimljenim, i netrebaju ga ustekavat u TV ili slično. Samo neka ga ukopčaju u struju i stavi ga na premotavanje naprijed. Ako zasteka, tj. smrzne se nakon 700-800 mb (preko 60 min) znaci neces vecinu novih naslova moči gledat i predji na neki drugi model.

Pozz

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice