World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 639.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warships
stručnjak kaže...

Da, ali vjeruj mi da sa Graf spee tier 6 sa istim bonusima, (osim camo) znam dobiti 400k čistoga i to češće nego 500k sa tier 9. No dobro možda sam ja razmažen te sam očekivao malo previše. odlučio sam da odigram 5 partija sa tim brodom svaki put kad uključim igru i imam dovoljno kredita za servisiranje svih obveza....dugoročno...hahahahah

Nee bih se slozio sa tvojom izjavom oko Speea. Spee daje nemalo (meni barem), i dalje ne bih rekao puno; tj ne daje u rangu Mo-a u nekom omjeru Tierova. Oko puta pi daje barem duplo manje (a nije dupla razlika u Tierovima) nego Mo u apsolutnim vrijednostima. Maksimalno sto sam napravio  u ovih 2 tjedna koliko imam Speea mislim da je oko 390-400k u najboljoj partiji; a bilo je par epic winova. Mo je na pol milje samo da puca i tu i tamo pogodi nesto. S treće strane, nemoj poginuti i u Speeu osrednja partija nosi 250-300k bez hebem ti.

Indikativno, vidi naslov juceerasnjeg Flamuovog videa

;)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 20:48 (Jovanka).
14 godina
World of Warships

i počela je igra vračati, nebi bilo fer da puno pregazim 50-50% win rate odmah me mora vratiti u normalu --- ovakave debile kakve mi je danas davao pa toga u svemiru nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

koja je pička materina s ovom igrom danas ???????? ljudi su prešli fazu retardacije na novi nivo ili kaj ??? partije završavaju u 5 minuta  u 5 jebenih minuta i dobijem 338xp !?!?!?  pa kaj jel sam ja popizdio ili je svjet popizdio pa jel metalne ustanove europe imaju neki dan jebanja u bulju ???

sve camoe +100% sam potrošio i sve zastavice i ne mogu preko 1200-2000xp-a dobiti 13 partija za redom me stavlja sa ne znam, moj pas je pametniji od tih ljudi ili namjerno sabotiraju, i još me naravno rng jebe ali na najjače, sve kaj primi je citadela a ne mogu pogoditi dd na 5km od mene sa ruskim 180mm topovima koji su nakon 220mm sa Moskve najbolji topovi u igri, dođe mi da tastatu u televizor hitim ali to je trošak od kojih 12.000kn pa se nekak jedva suzdržavam

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5ordcb/datamined_list_of_ifhe_penetration_changes/

Ovo vam je lista svih topova i njihove penetracije 19, 25 i 32mm oklopa, tako da možete odlučiti da li da uložite 4 skill pointa u IFHE ili ne. U biti, IFHE je bogom dan za 130 i 152/155mm topove.

Na 203mm nema smisla jer oni već imaju dovoljno penetracije, dok slabijim isto ne znači puno jer ne mogu preći određene pragove ni kad imate IFHE.

Btw, IFHE može biti dobar i na BB-u koji ima jake sekundarne (kao njemci, 102mm i 150mm isto imaju buff).

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5ordcb/datamined_list_of_ifhe_penetration_changes/

Ovo vam je lista svih topova i njihove penetracije 19, 25 i 32mm oklopa, tako da možete odlučiti da li da uložite 4 skill pointa u IFHE ili ne. U biti, IFHE je bogom dan za 130 i 152/155mm topove.

Na 203mm nema smisla jer oni već imaju dovoljno penetracije, dok slabijim isto ne znači puno jer ne mogu preći određene pragove ni kad imate IFHE.

Btw, IFHE može biti dobar i na BB-u koji ima jake sekundarne (kao njemci, 102mm i 150mm isto imaju buff).

sve je ovo ok ali sad tu još treba ukalkulirati udaljenosti od broda i kut pod kojim zrno pada ( ne kut broda nego udara zrna odozgora ) - ovo su sve point blanck udaljenosti tipa 4-6km

17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

sve je ovo ok ali sad tu još treba ukalkulirati udaljenosti od broda i kut pod kojim zrno pada ( ne kut broda nego udara zrna odozgora ) - ovo su sve point blanck udaljenosti tipa 4-6km

Mislim da je ta mehanika implementirana samo za AP, dok HE ignorira kut i ne gubi penetraciju s udaljenošću (neko je tako rekao).

14 godina
DrNasty kaže...
VooDooZg kaže...

Mislim da je ta mehanika implementirana samo za AP, dok HE ignorira kut i ne gubi penetraciju s udaljenošću (neko je tako rekao).

koliko ja znam ignorira kut broda ali ne ignorira udaljenost i pogotovo kak pada zrno - jer ako pada "iz neba" onda probija gornji armor odnosno slojeve armora kod KM BB i nekih T9/10 crusiera a kad si blizu onda ti zrna idu direkno pa probijaš bočni dio armora a taj ti je tih 19-25-32..

17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

koliko ja znam ignorira kut broda ali ne ignorira udaljenost i pogotovo kak pada zrno - jer ako pada "iz neba" onda probija gornji armor odnosno slojeve armora kod KM BB i nekih T9/10 crusiera a kad si blizu onda ti zrna idu direkno pa probijaš bočni dio armora a taj ti je tih 19-25-32..

Ma znam, ali mislim na to da HE shell samo gleda na debljinu oklopa na koji naiđe i ne opada penetracija sa udaljenošću već je uvijek ista, tako da ako HE probija 32mm, probijaće i na blizu i na 15km. To što neko gađa u trup koji je oklopljen je njegova greška. Malim kalibrom se gađa u superstrukturu koja je na tih 19-25-32 i tad radi puni dmg ako probije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 13:37 (DrNasty).
14 godina
DrNasty kaže...
VooDooZg kaže...

Ma znam, ali mislim na to da HE shell samo gleda na debljinu oklopa na koji naiđe i ne opada penetracija sa udaljenošću već je uvijek ista, tako da ako HE probija 32mm, probijaće i na blizu i na 15km. To što neko gađa u trup koji je oklopljen je njegova greška. Malim kalibrom se gađa u superstrukturu koja je na tih 19-25-32 i tad radi puni dmg ako probije.

Bum probal s Moskvom danas sa 22km pa javim ;)

13 godina
DrNasty kaže...

Mozda ubace u 0.6.1 (ako stignu), kasnije sigurno; trenutacno ne radi za secondaries. Mislim da je bio samo previd/bug kod deployementa 0.6.0

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
VooDooZg kaže...
dođe mi da tastatu u televizor hitim ali to je trošak od kojih 12.000kn pa se nekak jedva suzdržavam

ajmeee

mi ovdje raspravljamo kak si krhnul 2.3 soma na brodice

a imas tastaturu od DVANAJST SOMA KUNA

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
14 godina
ED63 kaže...
VooDooZg kaže...
dođe mi da tastatu u televizor hitim ali to je trošak od kojih 12.000kn pa se nekak jedva suzdržavam

ajmeee

mi ovdje raspravljamo kak si krhnul 2.3 soma na brodice

a imas tastaturu od DVANAJST SOMA KUNA

ma TV, tv mi je monitor - koja bbi to tastaura bila od 12k kn :)  

17 godina
moderator
World of Warships

Đubrad nisu dali popust na premiume već na regularne brodove, a premiume zapakovali u glupe pakete sa hrpom smeća.

EDIT:

Zadnja rečenica kaže da ima doubloon discount na Belfast i Warspite u igri ali nisu napisali koliki je. Sumnjam da je 30%. Vidjećemo ujutro.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 11:07 (DrNasty).

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Đubrad nisu dali popust na premiume već na regularne brodove, a premiume zapakovali u glupe pakete sa hrpom smeća.

EDIT:

Zadnja rečenica kaže da ima doubloon discount na Belfast i Warspite u igri ali nisu napisali koliki je. Sumnjam da je 30%. Vidjećemo ujutro.

Pričekaj danas poslje 18, obično onda objave popuste i akcije za vikend, nije isključeno da bu poslje bilo -30%

17 godina
moderator

Popravili su vijest, 15% na Belfast, 30% na Warspite.

12 godina
World of Warships

Poz. ekipa.

Dobio želju da pnovno  zaigram igru nakon godinu dana. Ako imate kakav savjet bio bi jako zahvalan. Od brodoava koje ima su:

Tier V cruiser Omaha

Tier V battleship New York

Tier IV destroyer Isokaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvoslav kaže...

Poz. ekipa.

Dobio želju da pnovno  zaigram igru nakon godinu dana. Ako imate kakav savjet bio bi jako zahvalan. Od brodoava koje ima su:

Tier V cruiser Omaha

Tier V battleship New York

Moj savjet je ALT+F4 ili normabel od 20. Sretno

Frka85
13 godina
Hrvoslav kaže...

Poz. ekipa.

Pozdrav!

Ovo gore ili otvaraj nove linije... Živci na gotovs :D

12 godina
World of Warships

Ohrabrujuče nema šta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warships

Jadranski gusari (tag:[JAG]) regruta.

Trenutno nas je u klanu 8-9, tražimo opuštene ljude bez davljenja, pizdarija, nacionalizam i slično.

Potrebno je doći jedno veče sa nama na TS da vidimo kakvi ste.

Mi smo pretežito +30 godina ali jučer evo primili jednog od 20 godina.

Preko privatne poruke se dopisujemo koga zanima, dajte mi osnovne informacije o vama.

OT: Farragut od danas, riješio mi quest 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warships

Samo jedan klasični primjer kakvi sve debili igraju i imaju BB lvl 10, jer čak i u nižim tirovima  ima pametnih  igrača BB-a, a ovi top BB su 95% retardi.

Ja otvoreno priznam da nisam neki extra igrač, ali kakav retard moraš biti  da minotaurom pucaš na yamata okrenut frontalno tebi na 11km ili sa Des Moines bočno okrenut pucati na Iowa sa 12km...

Njihova Iowa je uzela samo na njima više od 50k dmg. Mislim briga me za poraz...uzeo sam skoro 800k kredita...ali apsur je da naši BB-ovi nisu niti zapucali kako treba ...LOL

Edit. Sa mister MO odigrao 5 bitki i 5 poraza, 2 bitke izgubio sa 1500exp ostale 3 bio među top 3....Dobar uvod za vikend...XD

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 1:04 (stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Samo dva primjera od sinoć:

13 godina

Igram trenutno sa Coloradom, sve upgrejdano osim Hull C, fali nekih 16k. Al nekako mi puno "teze" ide sa Coloradom nego sta je sa full upgrade New Mexicom islo, i nikako da skuzim sta krivo radim, ili pak me stavlja u timove sa idiotaima, di tip sa nez Bayernom ide napadat frontalno geneinesau ili tirpitza i to se zavrsi torpedima. Ugl nikako da odigram partiju "kako" treba sa Coloradom. Naravno borim se pod kutem, ne otvaram previse svoju stranu i pazim sat se desava oko mene, al nikako na zelenu granu sa tim brodom.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Igram trenutno sa Coloradom, sve upgrejdano osim Hull C, fali nekih 16k. Al nekako mi puno "teze" ide sa Coloradom nego sta je sa full upgrade New Mexicom islo, i nikako da skuzim sta krivo radim, ili pak me stavlja u timove sa idiotaima, di tip sa nez Bayernom ide napadat frontalno geneinesau ili tirpitza i to se zavrsi torpedima. Ugl nikako da odigram partiju "kako" treba sa Coloradom. Naravno borim se pod kutem, ne otvaram previse svoju stranu i pazim sat se desava oko mene, al nikako na zelenu granu sa tim brodom.

Taj brod je prevara ljuta u odnosu na NM. Spor ko blato i ako promašiš stranu adios...Nažalost svi djelimo istu patnju...probaj malo pogledat na YT kako drugi igraju...ja sam ga davno igrao i bilo mi je kao tebi :)

Frka85
13 godina
stručnjak kaže...
TheDarkSide kaže...

Taj brod je prevara ljuta u odnosu na NM. Spor ko blato i ako promašiš stranu adios...Nažalost svi djelimo istu patnju...probaj malo pogledat na YT kako drugi igraju...ja sam ga davno igrao i bilo mi je kao tebi :)

Ma brzina nije nista bolja od NM-a...al nez, nekako ko da je totalno drugaciji brod, a ispada da i nije toliko, malo bolji armor, brzi turret rotation i jos neke stvari, al sve u svemu nije to neka drasticna promjena a opet u igri imam osjecaj kao da je nebo i zemlja. Ocito zapest i otkljucat NC-a..samo se nadam da je ok, ili da krenem lagano pushat na njemacke BB-ove jer ionako vec udz evrijeme planiram uzet tripitza a mozda i sharnhorsta, samo nikako nac vremena za igrat adekvatno i malo duze.

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan
World of Warships

uf uf poćea sam i ja gubit živce . nisam expert al od 5 izgubit 4 ....ono 

doša mi new komp tako da sad s guštom igram na very high grafici i ide mi na cc 70 fps -gušt 

popravia sam Mic za TS

proda sve ....osta samo na  t5 Minekaze  i  t10 Shima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Samo dva primjera od sinoć:

Identicna situacija nocas u Murmansku! Samo sam ja jedini bio u zastavi nekako dam 20k dmg i zveknu me. U chat se "zahvaljujem" BBovima u odlaznoj putanji; i tip meni mrtav hladan "sry brah stock bayern, no range" U tom trenu instant podignuta letvica debilizma na jedan novi nivo...

15 godina
World of Warships

e slusaj prika bas mi je za, al ca ces

upravo sam ubra brod, jos nije opituran jer nemen soldi, uza ga na lizing

dosa je samo sa koriton, makinom i topovima

neman domet ni do korcule, a i granate su samo HE pa ih zato samo njih i pucan

posto sam uza kredit sa valutnon klauzulon, rata mi skace amo-tamo tako da nisam tija ni armor uzimat da mi rata nebude veca nego plata

a citadel planiran kupit tamo negdi dvi i devetnajste kad otplatin glavnicu kredita pa cu uzest jos jedan manji za dodatnu opremu, armor, citadel, mrize i koce, ajde ubacicu i gps-a za koju turu po otocima sa furestima.

eto to ti je moj problen ukratko, nadam se da te nisam izuja iz cipela previse.

zato bizin, zato provu neprijatelju izlazem, da apartmane za ratu kredita ne zalazen.

sritno u ribama i mirno more

tvoj prika stock bajernk™

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 16:46 (ED63).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Jedna dobra partija sa gnizeom. Odlučio sam  ga ostaviti, baš zabavan brod za igrati. Još nekih 20K XP-a i kupujem Bismarka firecrackera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Full secondary build je presmiješan, stvarno jedan od (ako ne i naj) zabavnijih battleshipa u igri.

Fale mi Gneise torpeda ali ne puno :D

Kad sam istrenirao kapetana, imao sam partije gdje sam ulijetao među neprijatelje samo da vidim kako sekundarni rokaju :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 20:28 (DrNasty).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice