Da, ali vjeruj mi da sa Graf spee tier 6 sa istim bonusima, (osim camo) znam dobiti 400k čistoga i to češće nego 500k sa tier 9. No dobro možda sam ja razmažen te sam očekivao malo previše. odlučio sam da odigram 5 partija sa tim brodom svaki put kad uključim igru i imam dovoljno kredita za servisiranje svih obveza....dugoročno...hahahahah
Nee bih se slozio sa tvojom izjavom oko Speea. Spee daje nemalo (meni barem), i dalje ne bih rekao puno; tj ne daje u rangu Mo-a u nekom omjeru Tierova. Oko puta pi daje barem duplo manje (a nije dupla razlika u Tierovima) nego Mo u apsolutnim vrijednostima. Maksimalno sto sam napravio u ovih 2 tjedna koliko imam Speea mislim da je oko 390-400k u najboljoj partiji; a bilo je par epic winova. Mo je na pol milje samo da puca i tu i tamo pogodi nesto.
S treće strane, nemoj poginuti i u Speeu osrednja partija nosi 250-300k bez hebem ti.
Indikativno, vidi naslov juceerasnjeg Flamuovog videa
;)

za TS
nekako dam 20k dmg i zveknu me. U chat se "zahvaljujem" BBovima u odlaznoj putanji; i tip meni mrtav hladan "sry brah stock bayern, no range"