World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 639.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Warships

Sudeći po praksi na specijalima, očekujem 30% popusta.

Kod švaba je bio Scharn na 30% kad je bio german fleet specijal, a kod amera su bili Atlanta i Indianapolis na specijalu (govorim o popustu na t7, naravno).

13 godina
neaktivan
World of Warships

jel se zna koji tree sljedeći dolazi u game?

čuo sam da će bit par izmjena u ruskim DD ali tu će izbaciti samo dva nova broda

jel se zna što za neki kompletan tree?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships
Mislim da sam negdje pročitao da su francuski cruiseri sljedeći, ali ne stavljam ruku u vatru, ak sam nešto pobrkao :).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

I taman ti u novom patch-u napokon popravljaju dim za RN pa tako i Belfast -- ne znam koliko sam topica morao na oficajlnom forumu otvoriti da bi tek sad priznali da to baš ne radi kak spada,, uglavnom od sljedećeg patch-a bi trebalo biti ispravljeno a sad na PTS to ispravljaju..

a di si pročitao da su Briti na popust itd za vikend

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Izbacili su kalendar za februar, specijal je sad za vikend, od 04.-07. 02.

14 godina
DrNasty kaže...

Izbacili su kalendar za februar, specijal je sad za vikend, od 04.-07. 02.

ja ili sam lud ili belsav ali ne vidim - može link plz..

17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

ja ili sam lud ili belsav ali ne vidim - može link plz..

Nisi ni lud ni blesav, već su oni blesavu odluku donijeli i pomjerili kalendar na forum umjesto da su ostavili na portalu:

http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/73122-event-calendar-february/

16 godina
World of Warships

počeo sam japanske cv igrati i jako sam razočaran nema kamikaza napada, čak i kada dušmani potope cv, moji piloti odbijaju dati život za cara. sramota

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ah ta početna želja za igranjem CVova... ne brini! proći će te!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Jovanka kaže...

Ah ta početna želja za igranjem CVova... ne brini! proći će te!

I to IJN, to ti je kao da si odmah uzeo handicap ;).

Gurao sam ih do uključivo t7, onda reko ovo nema smisla. Oni niži tierovi još i jesu zabavni, al ovi veći...

Il je stvar u meni (loš sam?) ;)

16 godina
neaktivan
Pislje kaže...

počeo sam japanske cv igrati i jako sam razočaran nema kamikaza napada, čak i kada dušmani potope cv, moji piloti odbijaju dati život za cara. sramota

Ja imam Midway koji je jako dobar, također imam japanca tier 8. Moje mišljenje je da se američki cv dobro drži sve do tier 8....nakon toga japanci ga pojedu...jednostavno jap avioni su brži, brže se reload-aju te imaju toliko aviona da ih ameri ne mogu sve pobiti, osim ako je protivnik bot. Jučer sam igrao sa jap 8 protiv amera 8 i lik je dobar ali moj setup 2+2+2 protiv njegovih 1+3 je op. Ako on uzme 1+1+2 opet gubi jer imam 2sq fightera.

Ono što sam do sada vidio i iskusio japanac 10 je totalno op nasuprot midway-a. Nesretnog amera su nerfali jedno 3-4 puta a japanca ako se ne varam jednom ili niti jednom....

Nedao Bog da izgubiš cijeli sq aviona, amer rld preko 40s UŽAS. Tako da ako fulaš napad (a ćesto se zna dogoditi jer svi imaju AA kao da su na drogama) možeš biti sretan da pokreneš još jedan full napad....Dok jap izbaci 3sq torpeda pa se ti snađi u toj masi....:)

Prije je midway imao 2sq torpeda pa su maknuli jer su bb igrači plakali, pa su mu dodali 1sq bombardera i jače bombe ali to nije to, jednostavno ne može parirati japancu, a nema smisla uzeti 3 sq fightera jer ako nema štete nema niti exp-a niti kredita, a i tako si u minusu ma što da napavio...stoga igraj japance...pregrmi do 8 i da vidiš gušta kada uglavnom igraš protiv tier 10 i ne možeš im ništa....hahahah

CV bih  trebao imati max  MM +1

Ps. Sinoć mi bilo dosadno pa kupio Moskva....prva partija 0 od mene, sljedećih 5 poraz gdje sam bio među top 1-3 ali CV predobar AP i HE su ludilo.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 13:29 (stručnjak).
13 godina
World of Warships

Koliko god sam zadnjih par mjeseci slinio za Fletcher AA buildom; nakon 10 partija (kroz 7 dana) bez CVa, rastavih AA build i vratio se na regularni. Jebala ih trenutačna meta i 1 CV na 698 igraca. Thank you for the listening :)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Jovanka kaže...

Koliko god sam zadnjih par mjeseci slinio za Fletcher AA buildom; nakon 10 partija (kroz 7 dana) bez CVa, rastavih AA build i vratio se na regularni. Jebala ih trenutačna meta i 1 CV na 698 igraca. Thank you for the listening :)

Ja s druge strane mrzim timove sa po 5 destroyera. 2-3 mi je super, al ovo je previše.

13 godina
DrNasty kaže...

Ja s druge strane mrzim timove sa po 5 destroyera. 2-3 mi je super, al ovo je previše.

Slažem se, nije u Fletcheru problem igrati protiv 5 DDova, ali definitvno ide na jaja.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Jovanka kaže...

Ne znam koliko dugo igrate ali prije je znalo biti po 2 cv-a na svakoj strani, ok to je previše pa su stavili 1 ... ali su dodatno nerfali zaradu jedino na CV-u i ljudima se jednostavno neda izgubiti 50-100 tisuća pa i više po partiji.

Što se tiče DD-a i mene strašno nervira 5-6 dd-a po partiji, pogotovo u višem tier-u jer kada ti 3 Shimakaze krenu spamati torpeda a ovisiš sam o sebi jer tvoji dd-ovi kempaju iza tebe uopće nije zabavno. A proći će još duuuoggooooo dok ne stave limit baš ako i kod arty u wot-u.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 13:50 (stručnjak).
14 godina
World of Warships

ja sam na 50.000xp-a od Moskve to mi je još 2-3 dana na Donskoiu  - jedva čekam jer sam probao Moskvu na PTS-u i zaljubio se, cruiser je bolestan ima najbolje topove u igri i to u odnosu na apsolutno sve brodove, jedva čekam

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Prodao sam t8 Fubukija zbog toga (sada je to Kagero), jednostavno mi se nije dalo igrati na način da čekam da neko od cruisera počisti nevidljivi zid dd-a, jer u svakom capu bude bar jedan, nekad i dva.

Onda to još znači da su partije campfest jer onaj ko pogura bude spržen i torpediran iz dima dok drugi nemaju muda ući, pomoći i zagrebati farbu.

Iowa mi isto kupi alge zbog toga, moćna je ali not fun u takvom okruženju.

Imam par k xp-a do Bismarcka, to će mi biti end of line. Planiram osvojiti onaj Shinonome i visiću u mid tierima većinu vremena.

1 0 hvala 1
13 godina
DrNasty kaže...

Imam par k xp-a do Bismarcka, to će mi biti end of line. Planiram osvojiti onaj Shinonome i visiću u mid tierima većinu vremena.

Javi kad dodjes do Shinonomea, ja sam si rekao ako dodjem do njega u godinu dana bit ce dobro! :D Trenutno zabavu (grind za pare, zabava; jelte...) nalazim u T5/6 Premiumima (Kamikaze, Murmansk, Marblehead, Spee); iako partija moze otići ukrivo, najčešće milina igrati i relativno zagarantiranih 200tinjak 300tinjak srebra. Bayerna ganjam na putu k Bismarcku i sa full secondary buildom (7.6km, LOL) nadasve zabavna barčica; ali onda izniveliram smirenost odlaskom na New Mexico i njegovu disperziju.

Primjer jucer, Mrski i ja, dva NM, 24 tanadi, 0 (zip, zero, nada) hitova na čini mi se 12-13km udaljenog Bayerna/Koeniga, mi skriveni iza otoka i nespotani; disperzija FTW! :D

15 godina
MoF0 kaže...
Mislim da sam negdje pročitao da su francuski cruiseri sljedeći, ali ne stavljam ruku u vatru, ak sam nešto pobrkao :).

tak su nekaj rekli, francuzi i britanci bi trebali doc

nemrem se sjetit di to pise, mozda kod rite, al sam def procital akj ce doc

jedino ne pise kojim redosljedom

Pislje kaže...

ja pak imam par borbi u cv-ima i to samo u co-op-u

jos sam cv nubek

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
VooDooZg kaže...

javi mi kad saznaš kak da to napravim JER stalno se nađe neko opravdanje zašto uzeti baš paket od 220kn kad produžuješ mj. dana premuiuma i uvijek je to to, zadnji put, više mi nebu trebalo nakon ovog itd...itd..

jednostavno, ne koristi karticu, odjavi ju sa pej pala

i kad oces nekaj kupit dok ti tlak skace, moras ic u kiosk po pejsejf kard a to ti se neda jer je daleko / kasno / pada kisa / ne radi kiosk

moras mislik ko alkoholicar i maknut svu cugu iz svoje blizine

treba samo odluka i drzat je se

na armored warfare nisam ni lipe potrosil ni necu

na wg isto nedam vise ni lipe, radje ubodem neke dobre igre u originalu na dvd-u

il dam gatesu za oridjidji W7

P.S. znam sta ti moze pomoci

daj svu lovu koju imas skupa sa karticama zeni (ili mami ak nemas zenu)

lova ce nestat "ko rukom odnesena" ™

Jovanka kaže...

Trebao si uzeti premium kada je paket od 6/12 mjeseci bio na popustu prije par tjedana... Iako onda bi si morao objasnjavati zasto ne samo broooood...

iako izgleda razumno i jeftinije, ne isplati se tako dugi premium

bolje uzet po dan premiuma na dane kad u biti igras

to je super rjesio armored warfare sa boostevima od po 12 sati (to je pola dana koje proigras i onda ides spavat)

ili wot sa personal reserves koje traju po dva sata

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Iowa mi isto kupi alge zbog toga, moćna je ali not fun u takvom okruženju.

Imam Iowa istraženu jako dugo ali je ne želim kupiti iako imam kredita .... Imam Bismarck-a, taj BB je toliko gušt i zabavno igrati da mi nije problem skupiti 500k expa da treba, 10.6km sec i cap skill za sec,  ubija doslovno...napao mene Amagi u fulu, samo ga označio i ignorirao ...moji sec ga prebili :)

Neki dan sam osvojio taj dd Shinonome i njie me oduševio, dapače, ništa posebno...po meni torpeda su prespora, ako se ne varam 62kn, je da ih ima 9 i domet je 8km ali ....spori su i lako ih se izbjegne.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 14:55 (stručnjak).
13 godina

ED63 kaže...

Trebao si uzeti premium kada je paket od 6/12 mjeseci bio na popustu prije par tjedana... Iako onda bi si morao objasnjavati zasto ne samo broooood...

iako izgleda razumno i jeftinije, ne isplati se tako dugi premium

bolje uzet po dan premiuma na dane kad u biti igras

Išao sam ja u seciranje paket/broj dana=per day price, no worries Židov u meni je alive and kickin :D Kako je tendencija da igram svaki dan (srećom ne igram druge igre) ovo ispada "isplativo"; a financijski sve ispod 1mj "neisplativo". Razmisljati cu o tome za 5 mjeseci, s razlikom da onda more necu gledati s prozora već ću actually moći ući u isto; što sve naginje u neuzimanje premiuma ljeti :D :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 15:04 (Jovanka).
17 godina
moderator
stručnjak kaže...

Imam Iowa istraženu jako dugo ali je ne želim kupiti iako imam kredita .... Imam Bismarck-a, taj BB je toliko gušt i zabavno igrati da mi nije problem skupiti 500k expa da treba, 10.6km sec i cap skill za sec,  ubija doslovno...napao mene Amagi u fulu, samo ga označio i ignorirao ...moji sec ga prebili :)

Jel imaš full secondary build? Ja imam to na Gneisenau, taj kapetan ide u Bismarcka.

Plan mi je imati Missouri, ali dug je put do toga. Tek sam na 120k, ali sam brzo to skupio uz sve one boostere. Tad Iowa ide na prodaju a Missouri će ostati (ja volim skupljati te stvarne brodove makar ih ne igram toliko).

Iowa, Bismarck, Belfast, možda jednom bude i Scharnhorst...

14 godina
World of Warships

ma pola godine nebi ni mrtav kupio jer bi onda igrao htio ne htio odnsono morao bi igrati jer sam potrošio pare za pola godine i onda bi rage-ao još jace,,  navukao sam si tu karticu do limita koji sam si prije postavio i necu je više piniti osim onim osnovnim revolvingom od 150kn i tako ću skulirati  -- a i tak poslje Moskve me slabo kaj drugo interesira za kupiti ( jedino ću još morati prebaciti kapetana i perma camo za Moskvu vjerojatno kupiti :)  )

a kaj se premiuma tice imam stvarno sve kaj mi treba, mogu eventualno neki ijn dd t5 kupiti kasnije za zajehanciju tipa Kamikaze kak je bila, inaće na Sharniju imam 18point kapetana sa full sekundary buildom tak da sam spreman za ranked :)  

još 220k xp-a na kapetanu skupim i onda taj skuplja za sve ostale :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 15:28 (VooDooZg).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
stručnjak kaže...

Jel imaš full secondary build? Ja imam to na Gneisenau, taj kapetan ide u Bismarcka.

Plan mi je imati Missouri, ali dug je put do toga. Tek sam na 120k, ali sam brzo to skupio uz sve one boostere. Tad Iowa ide na prodaju a Missouri će ostati (ja volim skupljati te stvarne brodove makar ih ne igram toliko).

Iowa, Bismarck, Belfast, možda jednom bude i Scharnhorst...

Da, full sec build, zastavice i sve one gluposti...plus u novom patchu dolazi da se adrenalin rush odnosi i na sec pa možda ubacim i to. :)Ja sam skupio oko 500k free expa a ostatak nadoplatio za miss. :) Po meni neisplativo, da sam znao radije bih kupio atago...na ovome je skupo održavanje.

Frka85
13 godina
VooDooZg kaže...

ma pola godine nebi ni mrtav kupio jer bi onda igrao htio ne htio odnsono morao bi igrati jer sam potrošio pare za pola godine i onda bi rage-ao još jace,,

Ja sam si rekao da se necu lagati; pa sam odlucio 1x6; a ne 6x1 :D par sto kn jeftinije je uvijek par sto kn jeftinije ;)

stručnjak kaže...

Ja sam skupio oko 500k free expa a ostatak nadoplatio za miss. :) Po meni neisplativo, da sam znao radije bih kupio atago...na ovome je skupo održavanje.

Dobro, skupo odrzavanje jer T9? Ali generira abnormalnu kolicinu novaca?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 15:34 (Jovanka).
14 godina
Jovanka kaže...
stručnjak kaže...

Ja sam skupio oko 500k free expa a ostatak nadoplatio za miss. :) Po meni neisplativo, da sam znao radije bih kupio atago...na ovome je skupo održavanje.

Ne mora biti, T10 permo kamuflaže su bolesno jake jer imaju -50% repair cost i +20% income  tak da maltene T10 pretvaraš u premium a i jaci je t10 da ga hebeš..

16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
VooDooZg kaže...

ma pola godine nebi ni mrtav kupio jer bi onda igrao htio ne htio odnsono morao bi igrati jer sam potrošio pare za pola godine i onda bi rage-ao još jace,,

Ja sam si rekao da se necu lagati; pa sam odlucio 1x6; a ne 6x1 :D par sto kn jeftinije je uvijek par sto kn jeftinije ;)

stručnjak kaže...

Pa i ne baš...recimo ja stavim bonus 20% i -10% repair i mislim da dobijem oko 500k plusa, sada sam na oko 90k dmg po bitki, gledajući po ostalima to je skroz solidno...imao sam nekoliko camo bonusa za kredite i tu sam zano imati po 1mil čista ali taj camo za dobiti je ajme i nemam pojma od kuda sam ih pokupio. Pokušavam igrati agresivno i koristit radar da udaram po dd jer to donosi dosta kredita. Jučer sam uništio oko 30 aviona (inače ima brutalno dobar AA), 80k štete i dobio 550k čista, a znao sam napraviti 120-150 i dobiti 450k.

Frka85
13 godina
stručnjak kaže...

Pa i ne baš...recimo ja stavim bonus 20% i -10% repair i mislim da dobijem oko 500k plusa, sada sam na oko 90k dmg po bitki, gledajući po ostalima to je skroz solidno...imao sam nekoliko camo bonusa za kredite i tu sam zano imati po 1mil čista ali taj camo za dobiti je ajme i nemam pojma od kuda sam ih pokupio. Pokušavam igrati agresivno i koristit radar da udaram po dd jer to donosi dosta kredita. Jučer sam uništio oko 30 aviona (inače ima brutalno dobar AA), 80k štete i dobio 550k čista, a znao sam napraviti 120-150 i dobiti 450k.

Nemoj me krivo shvatiti, ali sorry   pol milje plus žive love u T9 je puno/abnormalno Gledao sam na Twitchu/YT nešto partija u Mo-u; kao primjer navodim 0 kilova, 40-50k štete, 490k love i to ne jednom. Na jedan bizaran nacin mi je LOL. Al dobro; još 460k FreeXPa pa će nekom drugom biti LOL  

16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Nemoj me krivo shvatiti, ali sorry   pol milje plus žive love u T9 je puno/abnormalno Gledao sam na Twitchu/YT nešto partija u Mo-u; kao primjer navodim 0 kilova, 40-50k štete, 490k love i to ne jednom. Na jedan bizaran nacin mi je LOL. Al dobro; još 460k FreeXPa pa će nekom drugom biti LOL  

Da, ali vjeruj mi da sa Graf spee tier 6 sa istim bonusima, (osim camo) znam dobiti 400k čistoga i to češće nego 500k sa tier 9. No dobro možda sam ja razmažen te sam očekivao malo previše. odlučio sam da odigram 5 partija sa tim brodom svaki put kad uključim igru i imam dovoljno kredita za servisiranje svih obveza....dugoročno...hahahahah

Frka85
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice