World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.840.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jutro ljudi, da li ima koji domaći guild na Kazzak-u (HORDA normalno) da se može ući i zabaviti.

Nisam više HC igrač i igram kako imam vremena a u zadnje vrijeme sam dosta online, ali bilo bi lijepo da igram sa domaćim ljudima.

Igram samo DPS i nemam na niti jednom liku veliki iLvl ali trudim se.

U raidu nisam bio već 8-9 godina jer su mi se guild-ovi "raspali" na Darksorrow-u pred masu godina i od tad nikako naći dobru non toxic ekipu.

\w in game ili preko app nattvindens#21350

PS4 account - nattvindens

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Warcraft
Nattvindens kaže...

Jutro ljudi, da li ima koji domaći guild na Kazzak-u (HORDA normalno) da se može ući i zabaviti.

Nisam više HC igrač i igram kako imam vremena a u zadnje vrijeme sam dosta online, ali bilo bi lijepo da igram sa domaćim ljudima.

U raidu nisam bio već 8-9 godina jer su mi se guild-ovi "raspali" na Darksorrow-u pred masu godina i od tad nikako naći dobru non toxic ekipu.

Znam za dvije balkan gilde na Kazzaku, INFINITY i ALBINO TOILET BOYS, pa probaj njih kontaktirati. 

Sretno 

10 godina
World of Warcraft

POzdrav ekipa,ako tko zeli da pocne igrat wotlk ,trenutno igram na firemaw najpopularniji serveru u EU , alliance, imam 70 rogua i priesta, nudim pomoc s goldima,torbama i to u wotlku, ostala su jos dva mjesta za recuit a friend

link se nalazi na https://battle.net/recruit/BMTBSHSWMW , za vise info mozete me slobodno dodati na battlenet tag sparklystars#21949 , tu postoji jos discord grupa koju vodim  https://discord.gg/GrQnTbtW

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 15:38 (Sparklystars).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
Nattvindens kaže...

Znam za dvije balkan gilde na Kazzaku, INFINITY i ALBINO TOILET BOYS, pa probaj njih kontaktirati. 

Sretno 

Kontam da je INFINITI isto kleknio , samo albinosi jos raidaju . Znam da je bio i Safe Spot no i oni su kleknili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2022 15:52 (Arienos).
8 godina
neaktivan

Ušao sam u ALBINO TOILET BOYS. Sad moram naći vremena za igrati, ali kad izađe Zmaj onda planiram stari HC vratiti u životni raspored

PS4 account - nattvindens
15 godina

Nisam iznenađen. 

13 godina
World of Warcraft

Mozda se vratim u wow sa novom ekspanzijom da izleveliram na novi cap svojih 10+ likova :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li balkanske guilde na ravencrest ili argent dawn?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

kakvo je stanje na wotlk classicu? Isplati li se zaigrati? Cura i ja smo mislili ponovno pocet

0 0 hvala 0
18 godina
BorgMater kaže...

kakvo je stanje na wotlk classicu? Isplati li se zaigrati? Cura i ja smo mislili ponovno pocet

Ima ljudi hrpa.

Naravno da se isplati igrati.

PSN: Muskarcina77
10 godina
World of Warcraft

Svi koji planiraju da igraju classic ili retail tu sam s vise od 15 godina iskustva u igri, trenutno je jos za 2 RAF kojeg dijelim, nudim pomoc s goldima torbama itd,, retail igram domaci najbolji guild kazzak server horda,

classic eartshaker alliance domaci guild isto tako najpopularniji alli server firemaw isto takoder domaci guild, raf sam napravio vec 47 puta !  https://gyazo.com/d8cba670458225a1e97bd4d3a4d4149a link je https://battle.net/recruit/TXXJCMVZ5W za vise info slobodno sparklystars#21949  ili discord sparklystar#4810

edit : https://www.wowhead.com/news/join-the-welcome-back-weekend-november-17-20-play-shadowlands-for-free-329963 besplatan vikend

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2022 15:09 (Sparklystars).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sparklystars kaže...

Svi koji planiraju da igraju classic ili retail tu sam s vise od 15 godina iskustva u igri, trenutno je jos za 2 RAF kojeg dijelim, nudim pomoc s goldima torbama itd,, retail igram domaci najbolji guild kazzak server horda,

classic eartshaker alliance domaci guild isto tako najpopularniji alli server firemaw isto takoder domaci guild, raf sam napravio vec 47 puta !  https://gyazo.com/d8cba670458225a1e97bd4d3a4d4149a link je https://battle.net/recruit/BMTBSHSWMW za vise info slobodno sparklystars#21949  ili discord sparklystar#4810

edit : https://www.wowhead.com/news/join-the-welcome-back-weekend-november-17-20-play-shadowlands-for-free-329963 besplatan vikend

hey sparkly koji je to guild na kazzaku, te kad je raid time?

Ignoraj našel sam :) i prijavil se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2022 23:53 (sinkee).
17 godina
World of Warcraft

Pozdrav,

planiram krenuti malo igrati. Zanima me gdje na kojem realmu mi preporucate krenuti igrat, volio bih igrati na serveru gdje imam najvise sanse susreti nekog s nasih prostora(balkana)

0 0 hvala 0
14 godina

Sto se tice Horde, najbolje je stanje na Kazzaku.

15 godina
World of Warcraft

Imaš 2 gilde na Kazzaku, INFINITY i ALBINO TOILET BOYS, Albinosi rekrutaju Sociale samo početkom ekspanzija i ne znam dal još kad tako da ti je sad šansa, samo im pošalji poruku na Guild Finderu.

INFINITY ima oficire koji nisu sposobni napisat suvisli i barem približno gramatički točan MOTD već godinama tako da njih ne preporučam (između ostalog).

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2022 14:31 (Putn1k).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mene živo zanima, zašto bi netko htio biti u isključivo balkanskom guildu?

NHF, samo pitam

Pa WoW mi je jedna od rijetkih prilika da se maknem od balkanskog mentaliteta oko sebe 

Moj PC  
12 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
World of Warcraft

......

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2023 8:50 (Magician).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Zdravo.

Ima li tko problema sa performansama u Dragonflightu?

Loš FPS u glavnom Valdrakkenu, PC mi se čuje kao mlazni motor nasumično kada igram (niti jedna druga igra se ne čuje, primjer; Control, Elden Ring, Assassins creed, Sekiro...).

Katastrofa koliko loše radi i to samo u novim pokrajinama.

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Meni isto ventilatori rade ko ludi...također mi se zna kamera prilikom kretanja sama okrenuti oko mene ili me skrenuti sa putanje....toliko me živciralo da sam promijenio i tipkovnicu i miš...i jučem je opet počelo po starom...

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Dobio odgovor na službenom forumu. Treba zaključati FPS u igri, ima limiter, na koliko HZa ima monitor! Sada je super!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Point-X kaže...

Dobio odgovor na službenom forumu. Treba zaključati FPS u igri, ima limiter, na koliko HZa ima monitor! Sada je super!

To radim odavno.

Ali ne baš na točno Hz koliko ima monitor već 2-3 Hz manje.

Recimo moj monitor radi na 144Hz, a locka sam FPS na 141Hz.

PSN: Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2023 22:23 (Virty).
17 godina
World of Warcraft

Zdravo,

Ima li tko problema sa kupovinom preko battlenet shopa?

Ne mogu kupiti ništa, također mi se čini da ne mogu uopće na netu kupovati.

Zaba je banka, zna li itko išta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni je isto u Valdrakkenu veliki stutter. Ima thread na US forumu gdje se ljudi dosta zale na performanse.

3 godine
neaktivan
World of Warcraft

U planu je kroz par dana napokon zaigrat oriđiđi WoW.

Imate kakav prijedlog za server?

Vrlo vjerojatno cu igrat Alliance, čisto iz razloga što mi je Silvermoon city jednostavno prekrasan 😁😁

Ako ima ekipe kojoj se da natezat sa relativno novim igračem mogu i u Hordu.

0 0 hvala 0
14 godina
Nemet0n kaže...

U planu je kroz par dana napokon zaigrat oriđiđi WoW.

Imate kakav prijedlog za server?

Vrlo vjerojatno cu igrat Alliance, čisto iz razloga što mi je Silvermoon city jednostavno prekrasan 😁😁

Ako ima ekipe kojoj se da natezat sa relativno novim igračem mogu i u Hordu.

Silvermoon City je horda/Blood Elf grad. I nebitan je nakon prvi par levela, neces nikad vise ici tamo najvjerojatnije pa nije bas pametno po tome birati fakciju :P

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
3 godine
neaktivan
Minneyar kaže...

Silvermoon City je horda/Blood Elf grad. I nebitan je nakon prvi par levela, neces nikad vise ici tamo najvjerojatne pa nije bas pametno po tome birati fakciju :P

Ma Stormwind, krivo sam napisao 😂😂

Znam da ovaj stalno zjapi prazan.

Jedino sto portal ima za Blasted Lands ako se dobro sjećam..znam da je tak nešto bio jedini razlog zašto sam išao tamo.

18 godina
neaktivan
World of Warcraft

Postoji li negdje neki naš guild ili skupina ljudi koji igraju PVP? Ovaj solo shuffle queue je ubitačan 

0 0 hvala 0
3 godine
World of Warcraft

Trebam preporuku dobrog pvt servera Mist of Pandaria... Levelanje pa pvp. Hvala.

Vamonos carajo hijos te putas!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 13:13 (imba_kewl).

0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
World of Warcraft

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2023 19:13 (Witcher94).

3 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav,

Planirate li igrati Season of Discovery? Ja nemogu dočekati.

Planiraju li kolege forumaši neki guild ili znate za već neki naš u stvaranju?

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice