World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.354.508
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Hm...

Zvukovi topova su dobri dapače vrlo dobri, motor preglasan naspram okolini (imam filing da se čuje SAMO motor), okolina ok, 

no kad ti pogode tenk zvuk je kao da su bacili konzervu na šparet (ne govori dovoljno POGODAK, valjda se moram priviknuti), 

nova fizika djeluje zanimljivo (osim budalaštine da se možeš vrtiti po krovu bez štete).

Ajd dodali su turceler, i kružnice vidljivosti na mapi (konačno, sigurno je bilo jako teško), čak i zvuk šestog čula.

A još su mi E-25 i IS-6 postali hadeovci.

Stoga ovaj PEČ, prvi u moje dvije i pol godine igranja donosi neka poboljšanja i promjene a da nisu dodam-skinem mapu,

dodam debilne dodatne igre koje nitko ne igra a i kad igra vara u njima, promjenim tenk u hadeovca...

Čestitam WG, još da popravite najbitnije a to je varanje i MM, gdje bi Vam kraj bio?

dr.zharre

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

puno puno je bolji zvuk sa slusalicama

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
IS3 je dosta bolji od KV4...puno mobilniji...kao stvoren za sidescrape...snalazi se i u gradu i na otvorenom...dok je KV4 dosta velik trom...ako se nadje na otvorenom djelu mape put u garazu je gotovo zagarantiran...
Budi ponosan!
12 godina
protjeran
Meni je kv4 odlican, sad idem na ST-I valjda je dobar..
Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mate15SLC kaže...

ne da je dobar nego ponajbolji tier IX u igri

Edit:ja sam si ga ostavil isto kak i VK4502B

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 14:59 (jura).
12 godina
protjeran
E pa super onda jedino me muci grind , prvi top je za k.... na ST i a od kv 4 ne pase
Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Mate15SLC kaže...

ne da je dobar nego ponajbolji tier IX u igri

Edit:ja sam si ga ostavil isto kak i VK4502B

Probaj i conqa,nebus pozalil 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
neaktivan
World of Tanks

prodal sam ga nakon kaj sam otključal desetku, isto odlična devetka

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Citam ove komentare i nisam primijetio da se netko pretjerano zali na zvuk motora vlastitog tenka, jednostavno mi je previse tih, skoro pa nema razlike dok stojim i kad se krecem, kako je kod vas? Jel moguce da samo ja imam taj problem?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jednostavno podesite zvukove posebno sebi po zelji, imate jacinu zvuka motora, jacinu topa, okoline, muzike, glasova, eksplozija... Pa ako nekome nesto preglasno ili pretiho valjda vam nije tesko da se poigrate sa indikatorima za jacinu zvuka? 

Meni je jacina motora na 50% zvuk topa 70% okoline 100% voice 100% Efekti na 70% muzika 0% general na 10% .. I meni osobno tako najbolje odgovara :)

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stvarno ljudima nikad ugoditi sta se sad zalite pa tenkovi sad zvuce bolje, i osjecaj je bolji kad se igra kao da ste u borbi a ne ko prije barem meni je ovo super promjena... a imate postavke pa probajte sebi podesiti uostalom kome se ne svidja nek utisa i pusti muziku to sam barem ja radio prije sad napokon uzivam u zvukovima tenkova i bas uzivancija... al et ima opet dosta kojima sve nesto smeta 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ne znam kaj se vi zamarate tako oko tih zvukova,ja i ovako stisam sve jer slusam muziku dok igram za maksimalnu opustanciju :P

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
Krivo ste me skuzili, meni su zvukovi odlicni, samo motor skoro ni ne cujem a na 100% pojacano

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Na zvukovima treba jos poradit,ne znam kako je vama super onaj zvuk kad vas netko pogodi,jednostavno je iritantan,onda rikoset od tenka ko da je netko pogodio limenu kantu,zvuk kad te arty pogodi isto nevalja jer ni ne znas dal te arty pogodio osim ako dolje nepise kritican hitac tko je napravio,zvukovi topa su isto ocajni,lupajte mi thumb down kolko hocete ali ja imam svoje misljenje,neki zvukovi su ok npr:zvuk motora nije tolko los,zvuk kad netko pogodi gusjenicu i zvuk kad ogrebes neciji tenk itd,bolje da su odgodili update na jos tjedan dana ali da poprave te neke zvukove.

Isto tako ova fizika kad vozis light tenka imas osjecaj da vozis kartonsku kutiju koja se okrece po mapi,di u stvarnom svijetu tenk koji naleti na neku manju uzbrdicu se prekrece ko kartonska kutija?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 19:04 (Acex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Pa meni se osobno zvuk motora ne sviđa previše( puno vuče na kosilicu) ali zvukovi topa, rikošea i ostalog mi je super.

Fizika je malo zajebana dok se ne naviknem jer lightovi su stvarno postali puno mobilniji i treba vremena da se dobije osjećaj za skretanje( bez ručne) i neke manevre.

Sve u svemu jedan od boljih update-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zvuk kad se ošteti fuel tank je urnebesan haha, zvuči koda je vozaču ispala flaša votke u kabini...

Doduše, mene niko nikad nije pogodio u rezervoar tak da šta ja znam...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

Zvuk pogotka granate je najveći problem, nedaje osjećaj pogotka/probijanja, moram non-stop gledati koliko tenk ima još hit-pointa, a za ostalo manje bitno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

POZZ DRUSTVO MOZELI MI KO POMOCI OKO OVOG PROBLEMA EVO VEC PAR PUTA SKIDAM IGRICU WORLD OF TANKS I SKINEM PRVI DIO OD 1958MB I ONDA POCNE JE RASPAKIRATI I STANE I POJAVI MI SE OVO         http://prntscr.com/ae64uu            A SLOBODNOG PROSTORA IMAM 119GB

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
cobra2402 kaže...

POZZ DRUSTVO MOZELI MI KO POMOCI OKO OVOG PROBLEMA EVO VEC PAR PUTA SKIDAM IGRICU WORLD OF TANKS I SKINEM PRVI DIO OD 1958MB I ONDA POCNE JE RASPAKIRATI I STANE I POJAVI MI SE OVO         http://prntscr.com/ae64uu            A SLOBODNOG PROSTORA IMAM 119GB pa kad stisnem ponovo da raspakuje onda mi izbaci ovo http://prntscr.com/ae67cm

11 godina
World of Tanks

Dosta mi je bilo WOT-a, obrisah ga. Da ne bi odmah počeli sa vrijeđanjem, nije do igre, nego mi je jednostavno dosadila. Uđem u partiju i ne prođe countdown, već gledam okolo jer ne znam zašto sam uopće pokrenuo igru jer znam da će biti ista partija kao i svih 30k prethodnih.

Doduše nova fizika je super, napokon se realnije kreću tenkovi, novi zvukovi u nekim djelovima i ne baš.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cuj to "poceli sa vrijeđanjem", svima nam je san da ustanemo jednog jutra,skupimo muda i obrišemo tog gada koji izaziva ovisnost.
--------------------------------------------------------------------------------------------
10 godina
neaktivan
Jel mi netko moze pomoci kako prodati account ,dobar account
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ja sam jučer probao, također po zvuku ne mogu skužit kad me netko pogodi

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je moguce zamenuti eve isk za wot zlato ili kredite.....

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima li kakav mod za povrat starih zvukova? Jezim se od novih zvukova....slične proizvodi i moj auto 

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

meni su zvukovi i fizika super.malo navike,dobre slusalice i ok.jedino sto je prelose je zvuk kad te pogodi netko i nanese ti statu.nemas pojma da si pogodjen.sad me arty pogodi uzme mi 800 i zvuk skoro nikakav a hit jre bio direkt

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ljanboo kaže...
Jel mi netko moze pomoci kako prodati account ,dobar account

WOT Account trading. World of Tanks accounts only on | PlayerAuctions

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Meni su zvukovi topova takodjer losi. Nekako pretihi. Dok su ostali zvukovi previse naglaseni. Ding granate je super, dok je pravi hit smece.

Da nebi bilo "Imas lose zvucnike" zvucnici su Logitech X-530, ne bi trebalo biti lose.

Isti problem s istim zvučnicima i kod mene. Ja sam skužio da mi centralni zvučnik u igri ne radi. Izvan igre je sve OK (volume mixer test, zvuk u ostalim igrama, multimedia, itd.) ali u WOTu 0 bodova. Zbog toga su neki zvukovi prigušeni na račun nekih drugih zvukova. Provjeri i ti pa javi.

17 godina
World of Tanks

meni novi zvukovi uopče ne smetaju..odigrao zasada 8000 partija bez zvuka, a tak ću i nastaviti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Vidi se da Wg polako ali sigurno klizi na dno što je pokazano ovim patch--om.

Takve fraze se vuku još od prije tri godine kad su patchevi izlazili pa vidi do kud je igra dogurala... Ili je igraš ili ne...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice