- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vive la France !
TOP OF TREE JE BAT ARTY LINIA tako da će past prva značka da su svi tenkovi u nekoj naciji istraženi
Dobar ovaj Cromwell, al nema šanse da dignem wr iznad 45%.
Sinoć Ace za poraz, danas evo tek treća i win (opet Ace).
Nadam se sad preko praznika otključati Comet, želim one Centurione.S druge strane, u AT15 imam skoro 60% wr a nemam ni 1st class. Jednostavno ne znam kako igrati sa tim sporim pew pew britanskim tdovima (valjda izgubim živce dok dođem bilo gdje). Sad ću ih pauzirati, Centurioni su mi prioritet.
poslije cromwela veliko razočarenje u cometu...niti brzine niti nekog napretka a okolo krokodili..
poslije cromwela veliko razočarenje u cometu...niti brzine niti nekog napretka a okolo krokodili..
Nabiti optiku/binocs, nabaviti drugi turret sa jakim mantletom, koristiti brda i depresiju i vikati ''nemojte mene''.
Mislim da nije ništa lošiji od ostalih t7 mediuma (ako se pravilno igra).
s naglaskom na napisano "ako se pravilno igra"...uvijek negdi griješim..
poslije super brzog cromwella ovo je pljuska i buđenje jer jednostavno poželim biti tu negdi a razočaranje dođe vrlo brzo..
vjerojatno griješim u stilu igre (ko i E 25) pa nisam (pre)zadovoljan..oprema je tu ali rezultat izostaje..
s naglaskom na napisano "ako se pravilno igra"...uvijek negdi griješim..
poslije super brzog cromwella ovo je pljuska i buđenje jer jednostavno poželim biti tu negdi a razočaranje dođe vrlo brzo..
vjerojatno griješim u stilu igre (ko i E 25) pa nisam (pre)zadovoljan..oprema je tu ali rezultat izostaje..
Ma ta linija je odlična. Uživao sam grindati je. Cromwell sam si ostavio i sa njim imam nekih 3k partija, 4 perka na svakom članu posade i on mi je money maker. FV je odličan i jako zabavan za igranje i trollanje teških heavy-a,
Comet nije nikako loš tenk već te uči da prilagodiš taktiku sporijim i manje okretnim centurionima. Gledaj na comet kao na nekakvo prijelazno riješenje, odličan je za učenje.
i ja se slazem, comet je definitivno bio razocaranje-MENI-spor, skoro isti top, tir veci, svi te buse
veliki je problem da granate lete posvuda ako nije skroz nanisanio
iz nekog razloga quickie je fanboy cometa, al nisam uspio nac video o tome zasto-znam da voli DPM
isto je vazno da u cometu te mnogi hvy-ji ignoriraju jer misle ovaj mali, sta mi moze
na kraju takvi izgore
to je karakteristika cijele linije vec od tir 4 lighta-top sa dobrim pen i rof, al sporim ciljanjem i malim alpha dmg
nije bas brawler zbog slabog oklopa i malo hp, nego vise support / troll tonk
koristio sam brzinu, view range, odlicnu depresiju, i skido mete it daljine ili omeksavao sve kaj mi je na nisanu-iz zaklona naravno
da ne velim da je crommie light sa med MM-om, strasan u spotanju, ja imam 6th i camo, pa dalje repair/situational na posadi, nebrojeno puta sam iz grmlja spotal tir 6,7 i 8 hvy-je da me ne vide, jednom sa 129m...nije los rezultat za med camo value, bez camo neta
comet je vise suport,druga linija, nemres nista sam napravit-jer imas hp-a za 2-3 velke granate popit
tu je stao grajnd jer mi nije zabavan tolko
probo sam centa na frendovom acc, i jako je meni lego-jedino kaj je on odma free expal 20 poundera, ovjes i kupolu
definitivno vrijedi ic na tu med liniju, ne istice se i ne briljira ni u cemu, al je dobra za vise-manje sve, jack of all trades
p.s. cak sam uzo i matildu BP za trening posade-facepalm, steta golda, kad cromwell to radi bolje i brzeeeeeee
p.s.s. srecom da paraleno idem po svim linijama pa cu si malo olaksat kaj se tice topova i engine-a jer idu isti na med i hvy tenkove
pozz ekipa, opet sam u al ovaj put pijem
i citam forum
SS or it didnt happend
Nabiti optiku/binocs, nabaviti drugi turret sa jakim mantletom, koristiti brda i depresiju i vikati ''nemojte mene''.
Mislim da nije ništa lošiji od ostalih t7 mediuma (ako se pravilno igra).
Da slazem se, nije nista losiji od ostalih tier 7 mediuma, nevjerojatno, ali i ja sa Cromwellom imam Ace tankera i to u partiji koju sam izgubio. Trenutno sam na Centurionu i u usporedbi sa Cromwellom i Cometom daleko najteze je igrati sa Centurionom jer je prevelik i premekan i jedino sam sa njime ispod 50% od ova tri tenka. Sa Cromwellom sam na cistu srecu uspio izvuci ravno 50% pobjeda.
Pa mislim da je svaki tier 7 medium u igri razočaranje

Pfff, daleko od toga, sjeti se samo heavy-a
Hoćeš reć da su tier 7 heavy razočaranje pored Tiger I i IS?
Čovjek govori o tier 7 medium tenkovima. Niko nije spomenuo heavy tenkove.
Pfff, daleko od toga, sjeti se samo heavy-a
Posada u T29 umire od smijeha na ovaj post A po pitanju mediuma, T20 i T-34-1 su meni poprilično dobri, a ne razočaranje...
Pročitaj post iznad mog prethodnog.
Pročitaj post iznad mog prethodnog.
Da, i?
Nadovezao si se na post od scipiona koji je odgovorio da se sjeti heavyja. Vjerovatno je protumačio post iznad da ja111 govori o svim t7 tenkovima, dok je on spomenuo mediume, na što sam ja i ukazao svojim postom.
Ne znam zašto uopće raspravljamo o ovome i postamo o postanju i čitanju postova...
Ne znam šta kompliciraš, moj post je bio odgovor na scipionov komentar da su T7 tenkovi razočaranje.
Zna li tko jel u ovom micropatchu bio najavljeni nerf Tiger I? Nešto ko da slabije probija...
Moj "bad", nisam sve pročitao , ali kao sto je netko spomenuo T20 i kinez nisu losi. a meni je i Panther prirastao srcu.
Nisam samo igro jedino s kinezima i ruskim a 44. Od ostalih najgori do sad je t 43 mada je wr 69% daleko najgore iskustvo , desna strana trupa tankovi za gorivo oštećeni gorimo !!!!!! ljeva ammo rack is damaged!!!!!!!!! A i chi -ri kad treba koristit svoj armor ili kad ti t 5 arty odvali full dmg.
T20 je poprilicno dobar samo ja tad jos nisam znao igrat s med tenkovima...
Panterin ace sam skupio u historical konfiguraciji :) mnogo dobar tenk za kampere u pocetku igre a poslje s HP-om moze i glumit HT..
A komet je balansirani cromwell s gorim MM.
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-316i-oglas-9736694
Jaaako napeto pri kraju.
Jaaako napeto pri kraju.
Ja jos nisam researchal taj tenk...
Jaaako napeto pri kraju.
Ja jos nisam researchal taj tenk...
To čudo je izrazito OP i treba ga nerfat.
A još mu nisam istražio ni motor ni gusjenice.
Tek sam sad skužio da sam krivi link zaljepio, ne mogu vjerovat
Evo replay: http://wotreplays.com/site/820180#winter_himmelsdorf-rapture868-t-34
Kako mi se sviđa ovaj T71, kakvo malo zločesto prdekalo. zaljubio sam se.
evo i jedna partija http://wotreplays.com/site/821785#self
http://wotreplays.com/site/821927#swamp-aleen23-t49
Treb'o sam capati ili prije krenuti za njima al' eto šta ćeš..
mozda si ti razocaranje dok igras svakog od t7 mediuma
Nisam samo igro jedino s kinezima i ruskim a 44. Od ostalih najgori do sad je t 43 mada je wr 69% daleko najgore iskustvo , desna strana trupa tankovi za gorivo oštećeni gorimo !!!!!! ljeva ammo rack is damaged!!!!!!!!! A i chi -ri kad treba koristit svoj armor ili kad ti t 5 arty odvali full dmg.
T20 je poprilicno dobar samo ja tad jos nisam znao igrat s med tenkovima...
Panterin ace sam skupio u historical konfiguraciji :) mnogo dobar tenk za kampere u pocetku igre a poslje s HP-om moze i glumit HT..
A komet je balansirani cromwell s gorim MM.
t20 je po meni najzaokruzeniji, i odlicna depresija
kinez ima najbolji top, al nije nimalo depresivan-plus dingy kupola i troll armour
t-43 je jad i bijeda nekadasnjeg tenka, kad je jos mogo mountat idiota (d-10T top, da se nitko ne nadje prozvan )
kv-13 je tu negdje sa t-43, zavisi od rng-a i horoskopa koji je taj dan bolji,imao sam oba i nisam se mogo odlucit koji je bolji-ili losiji
japanac je jad i bijeda sa topom od tir 6 al sa autoloaderom od 3 granate-nes ti autoloadera, tolko granata ima moj loader ima po djepovima kad izlazi iz tenka
panteru necu komentirat jer ju nisam volio i nije mi legla nikak-a nisam se ni trudio
a comet je neka mjesavina svega,i nikak da ga zgrajndam jer se nemogu prisilit,a na cromwelu sam uzo novu posadu i vec je na drugom skilu, dok je comet na pola prvog,sta reci ostao mi je gorak okus razocaranja nakon okretnog crommie-a
p.s. i nemojte opet pocet kak tir 7 hvy-ji ne valjaju jer to nije tocno, u danasnje vrijeme ne valjaju samo igraci koji ih prolaze na putu do tX siemki i rushera, jer ko se drzi jedne linije vec nakon 2k borbi moze uzet t8-9
i suxat bigtime
mozda si ti razocaranje dok igras svakog od t7 mediuma
Ono što sam htio reći jest da nakon zabavnih t34 85 i cromwella slijede loši tenkovi, a općenito što sam još probao vk i onaj a44 nisam ostao zapanjen dok skoro svaka osmica mi se sviđa

dali svi kad igraju vod igraju protiv puno jacih, npr ja i frend lvl 3 ili 4 oni budu 7 nekad 8 nikad nisu slabiji ili istog lvl-a