Ovo je nova igra koja je rađena prema filmu Wanted.Čini mi se jako zanimljiva.Evo par screenova:
Trailer:
Gameplay:
Igra bi trebala izac za PC/XboX/PS3
Ovo je nova igra koja je rađena prema filmu Wanted.Čini mi se jako zanimljiva.Evo par screenova:
Trailer:
Gameplay:
Igra bi trebala izac za PC/XboX/PS3
Sta nikog ne zanima???
Sta nikog ne zanima???
glupost
Danas sam probao demo igre, i naišao na jedan problem... u igri kad igram i kad pomičem miš lijevo-desno, kao da je previše osjetljivo + kao da mi se čini da kasni i onda kad napravim i mali pomak mišem on se okrene pun... demo sam igrao i zbog navedenog problema igra je bila skoro pa neigriva, e sad jel to samo kod mene ili ima netko slične probleme??
Probao sam i na laptopu i na stolnom doma i na oba sam imao isti problem, jednostavno ne možeš ništa ni nanišanit a kad bi baš htio treba mi dobrih 5-10 sekundi da nekoga nanišanim i skinem!
ovako prije sam je instalirao, za sada imam samo riječi hvale, ovakav TPS nisam jos odigrao... misije su maštovite... krv frca na sve strane, ma svakako je morate probati... poslje vam postam link od xfire-a da pogledate slike koje sam slikao (samo da se uploadaju)
Sta nikog ne zanima???
glupost
Igrao je i uopće mi se nije svidjela, misije su jednolične uvijek se sve svodi na isto. A bome je i jako kratka... od 100 ocjena 60....
Pozdrav svima zanima me dali je ko imao ovakav problem,pokrenem igru a ono mi se desi slijedece -video mode not supported.
Ako mi moze ko pomoci bio veoma zahvalan.
~ 17:00 - gotov download
17:15 - instalirano
17:45 - add/remove programs > uninstall
eto, toliko od mene za ovu igru. Ne znam zasto sam je uopce skinuo jer mi je sam film bio bacanje vremena (izuzev nekih vizualnih efekata).
A da ne govorim o ideji zakrivljivanja metka oko koje se vrti i film i igra, a stvar je u realnosti moguca koliko i 'tucet jednoroga koji bojaju uskršnja jaja dok ih djed Mraz kastrira'... predivno!
No imam jedno pitanje, dali se 'djed' ispred 'djed Mraz' pise velikim slovom ili ne??
prevario sam se prošao sam u jedan sat cijelu igru , neki efekti su stvarno ok, ali inteligencija protivnika je na nuli
zaltija si se pajdo
jel misliš na CILU igru ili demo
Repetitivno,repetitivno,repetitivno!
Na cijelu igru
......
Igra nije losa samo sto je mis pre pre brz
Igra nije losa samo sto je mis pre pre brz
preso je upravo sada:D
igra je po meni odlicna pogotovo curving bullet
sad moram gledat credits
preso je upravo sada:D
igra je po meni odlicna pogotovo curving bullet
sad moram gledat credits
evo upravo je skidam pa cu da vidim sta kako i gdje...
cini mi se da sam procitao da je malo zahtjevnija igra s tim da mi grafika i nije bas nesto barem ne na slikama ali ipak ostaje da se zaigra i donese konacna ocjena
Prekratka igra...
Ovo je prosjecna igrica jer ovo igre nije vidjelo pravo djecije sranje ali eto za lijecenje zivaca nije tako lose
dobra grafika. vrijedi probat poigrat..
dali je moguće mjenjat oružja u toj igri?...već mi je dosadno samo s pištoljem igrat
dali je moguće mjenjat oružja u toj igri?...već mi je dosadno samo s pištoljem igrat
Nažalost imaš samo pištolj i strojnicu
ali meni je to i više nego dosta(makar koristim strojnicu samo kad mi nestane metaka), igram mi PREDOBRA.
Sad je prelazim po drugi put, najbolje je kad moraš zakrivit metak(što možeš radit kad got želiš)
jedino što mi smeta je to šta je atmosfera malo pre mraćna tj.
stalno je neki mrak ili tuneli(baš kao i u splinter cell-u)
i igra je malo pre kratka