Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 250.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sentry set (valjda 4pc bonus) će mijenjati (to sam i očekivao). Osobno, kada su rekli da će to biti "Marksman" set, očekivao sam da će se 4pc bonus apply-ati samo sa marksmanima. Treba vidjeti šta još misle "promijeniti".

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4iu299/sentrys_set_is_changing/

Također, kakve takve Nomad komade koje imam, čuvam u stash-u, jer se nadam da će i njega promijeniti "na bolje"

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...

Sentry set (valjda 4pc bonus) će mijenjati (to sam i očekivao). Osobno, kada su rekli da će to biti "Marksman" set, očekivao sam da će se 4pc bonus apply-ati samo sa marksmanima. Treba vidjeti šta još misle "promijeniti".

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4iu299/sentrys_set_is_changing/

Također, kakve takve Nomad komade koje imam, čuvam u stash-u, jer se nadam da će i njega promijeniti "na bolje"

Upravo to, ja sam bio uvjeren prvih par dana da je taj sentry 4pcs talent namjenjen samo za marksman rifle jer je to bilo apsolutno logično - i onda mi kažu da radi za sve puške - naravno na smg-u itd je to totalni overkill do talenta - da je samo za marksman pušku onda bi bio savršeno balansiran sa Strikerom ovak je još samo jedna od gluposti u igri .. 

12 godina
protjeran

Onaj tko nema igru ima ju priliku osvojiti 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
2 0 hvala 5
17 godina

Evo malo filmića, uglavnom ubijanja Rogue-ova:

I za kraj, čiter:

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

...

Jesi razmišljao o Hollywoodu?

16 godina
odjavljen

Igra vas dosta i s voiceom. :) Zvuči dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Igra vas dosta i s voiceom. :) Zvuči dobro.

Teamspeak FTW!

Može i ingame po potrebi. Povremeno pokupimo nekog randoma da ide s nama.

17 godina

Zadnji State of the game kaže da će Sentry 4pc bonus raditi samo sa sačmaricama, pištoljima i snajperima.

Brutal perk će biti nerfan, pa umjesto množenja HS damage-a će se samo zbrajati.

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4izx5v/no_weapon_balancing_in_patch_12_brutal_nerfed/

Novi armor cap će biti na 5354 armora, tj. moguće će biti doći do 75% armor mitigation-a.

Kad se zbroji, trebali bismo postati izdržljiviji, ali istovremeno će nam trebati puno duže da nešto ili nekog down-amo.

EDIT:

Očekujem video od nekog YT-era u vezi toga u roku 4-5 sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 12:09 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo u kratkim crtama što nas očekuju uskoro :

Guests:
Yannick Banchereau - Community Developer
Quentin Correggi - Project Coordinator

This week's Maintenance - Maintenance ONLY! No new updates or fixes.

--Chat Spam Filters?
-Sentry Call:
--1.2 Fix will go live
----In DZ mark is sticking through death. And Mark sticks even if in proximity to a player wearing the set.
-Weekly Reward
--Loop isn't working properly. Fix in works for 1.2 as well.
----Still under investigation.
-BALANCES:
--Wantto get rid of crafting as main source.
----Doing this by making more drops replacing mods as drops.
--Weapon Balancing will NOT happen for 1.2. This will happen later on.
----Gear balancing, however, will help weapon balancing in 1.2
--Brutal Talent Tweaking - Currently OP, switching from Multiplacative to Additive.
--Balanced Talent Tweaking - ONLY for first round of weapon
--Reckless Talent Tweaking -
-Sentry Call - Will ONLY work for Semi-Automatic Weapons
- Talent Stacking fixed
- Peformance Mods buffed
----Making stats more attractive to entice people to use them.
-Toughness - Takes into account Health and Armor. Will be a UI focus to immediately see your mitigation? (I need to re-watch to catch this again).
-Armor Cap Increase! 75%
--Will be designed so if you want to push past 65%, you are going to have to sacrifice something else to be a little more tank-like.
-VOIP Indicator on UI to show if you are talking or not. Cool.
-Phoenix Credit Cap Increase! 2000! YAY!
----It's not much, but at least it's double.
-Recommended GS of 220 on the new Incursion on the map is NOT accurate. It is a placeholder number only!

EDIT: I missed these. Adding:
- There will be new gear sets, designed for specific use of weapons.
- 240 will still be the highest gear

1 0 hvala 1
13 godina

znači Brutal postaje samo još jedan beskoristan talent - sad će svi kako-zašto..

e pa zato jer ces kraftati m1a sa brutal i headshot dam 141 i craftati ces drugi bez brutal i sa 165 headshoot dam ( varijacija je od 140-171dam ) i sad ćeš imati 2 m1a koji će imati isti headshoot dam samo će jedan imati beskorisni talent, zauizamiti mjesto talenta i tražiti 2579 firearmsa  - bravo Massive, you did it again ...

ovo za sentry su trebali odmah danas pustiti jer trenutno svi padaju ko muhe zbog 4pcs sentry +45%dam u pola sekunde smg -overkill god mod-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 14:44 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VooDooZg kaže...

ovo za sentry su trebali odmah danas pustiti jer trenutno svi padaju ko muhe zbog 4pcs sentry +45%dam u pola sekunde smg -overkill god mod-a

Nebi baš reka da smo mi padali tako na nekidašnjem susretu s vama, triba tu glavu i pogodit.

13 godina

ma nije problem glavu pogoditi, problem je držati raspored i obajsniti ljudima da ne moraju na pol metra ić kad se napucavaju, neki bi rađe sjekiru i mač imali :)  

btw. od nas niko 4pcs sentry nije imao u "susretima" onim kak spada od sat i pol

a i te ulte imaju prevelik utjecaj i razliku i ispada da onaj ko ju baci je u nenormalnoj prednosti - na stranu sad naši susreti, pričam opčenito o DZ-u itd.., o delay-u uopce ni necu počinjati 2000ms - 2sec za pvp ono WTF

i zadnja ultra glupa stvar je da te mogu spustiti neograničen broj puta pa te neko digne i kao da se ništa nije desilo - trebalo bi biti kad te roknu te roknu, eventualno da te mognu dignut jednom svakih 15min pol sata., ovo ovak kak je trenutno je totalno debilno bar kaj se pvp djela tiče..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 15:09 (VooDooZg).
12 godina
VooDooZg kaže...

znači Brutal postaje samo još jedan beskoristan talent - sad će svi kako-zašto..

e pa zato jer ces kraftati m1a sa brutal i headshot dam 141 i craftati ces drugi bez brutal i sa 165 headshoot dam ( varijacija je od 140-171dam ) i sad ćeš imati 2 m1a koji će imati isti headshoot dam samo će jedan imati beskorisni talent, zauizamiti mjesto talenta i tražiti 2579 firearmsa  - bravo Massive, you did it again ...

meni ti to qurca neznaci, ja u glavu mogu pogodit jedino slucajno

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina

Sentry jos vise rula sa 870 MCS :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
VooDooZg kaže...

meni ti to qurca neznaci, ja u glavu mogu pogodit jedino slucajno

Da !? :)
Onda mora da te naglo krene kad sam ti ja s druge strane nišana ;)

14 godina

Nije moglo biti bolje rečeno.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

PRN8

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Lik pokušava riješiti solo Challenge inkurziju!

Top kill serija, Sticky Bomb:

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 9:12 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nekom bilio dosadno pa riješio Falcon Lost Incursion Challenge Mode  u solo modu.

0 0 hvala 0
17 godina

Hmm, pogodite zašto hmmm:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Hijack extraction... dodatnih pola minute moraš čuvati loot da budeš siguran da si extraktao tih par komada elektronike :P  Sviđa mi se što su stavili named boseve natrag u pve dio mape... hmm vidjet ćemo...

Engage...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 18:42 (Jean-Luc Picard).
17 godina

Ovaj ima i nešto više informacija, tipa nova Inkurzija će na hard uvijek dropati GS214 (a jednom tjedno 2xGS214), na Challenge uvijek GS240.

Ne zna se da li će to onda vrijediti i za Falcon Lost:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Davati će i GS204 oružje po završenoj novoj inkurziji i to svaki puta neograničeno

1.2 Confilct 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Znači, na sva 4 lika trebam riješiti sve encountere i side misije!

What are Search and Destroy missions, and how do you get access to them?

PM: You can find the Search and Destroy missions in the safehouses of named zones once all side missions and encounters have been completed. The missions lead you to locations in the open world where groups of enemies are located.

EDIT:

Ide nerf lvl34 shotgunner-a i snipera (pa, i lvl 32 može singleshottat...):

The Strength of Shotgun and Sniper NPCs 

We are adjusting the damage output for the level 34 variants of these NPC types. Their damage was too high due to the difference in level between the player and the NPC, making tank stats less rewarding. We are reducing the damage they do to allow for players who focus on tanking stats to have a more effective role. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 10:49 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"Zločesti"  mob:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Full analiza oružja za PvP u 1.1 i s razmišljanjima što u 1.2:

EDIT:

Confessions of a cheater:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4k17n8/confessions_of_a_cheater_and_the_current_problems/

Ukratko, prijavilo ga za cheat u jednom od Incursion Challenge run-ova (koje je prodavao za pravu lovu, pa mu svejedno ako dobije full ban, može ponovno kupiti igru). Ali bez obzira na to, ima metoda kako zaobići 14 dana ban i igrati pod tim temp ban-om...

EDIT 2:

Mythbusters Vol 2:

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 10:45 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Danas krenuo 3rd ban wave.

1 0 hvala 0
17 godina
lopesz kaže...

Danas krenuo 3rd ban wave.

Onda je vrijeme da malo odmorimo od Inkurzije i posjetimo DZ opet.

17 godina

State of the Game 19.05.2016:

Cheating/Hacking

• Those banned from first 14 day bans are coming back, but team is prepared with better detection and a new wave of bans has gone out.

ISAC.exe assignments

• They now reset on Thursday
  • Separate from weekly assignments
  • Reward unique vanity items

Stash size

• The team is working on stash space but not in patch 1.2 Will require a client update.

• 500 slot backpack suggestion; the one shown on the stream was a developer enviroment not a live build. It wipes itself every time the game is started. You don't want it. A large backpack would require a lot of bandwidth to sync server and client data, the technical team is working on the right way to support a larger stash.

Cutting the Rope

• Rogue timer begins the second you start channeling to cut the rope (19 sec) Cutting the rope gives you a 90 sec timer.

• Channeled timers for cutting the rope and supply drops will now suffer from greater pushback from taking damage You should not be able to do it through Survivor link. (Pushback = resetting the channeled timer)

Misc

• Scavenging will be reworked in to be useful in 1.2 more details tonight.

• Stashes will be added to DZ checkpoints in patch 1.2

• Alt key can be rebinded on PC version

• Auto-aim is fixed on the PC

• Toggle aim has been added in 1.2

• NPCs will recite their lines less frequently in the BoO.

• Level 34 Shotgunners and Snipers' damage has been nerfed.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 14:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

"Stashes will be added to DZ checkpoints in patch 1.2"  - frlo zanimljivo, znaci necemo trebati vieš van ici dekonstraktat ( naravno morati ce se extraction obaviti )!? ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice