Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 877.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Uh....

"I don't have a favorite star system because they're all just text and single piece of concept art" Disco Lando (jučer)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
mislav_01 kaže...

Uh....

"I don't have a favorite star system because they're all just text and single piece of concept art" Disco Lando (jučer)

Source? Kako to objašnjava? Mislim, već je prošao mjesec dana od godine kad sve mora izaći...

17 godina
neaktivan
10 godina
Star Citizen

e društvance ja ne znam baš puno ovoj igri, ali mi djeluje zanimljivo i veliki sam fan SF-a, već sam imao neka pitanja pa mi je ekipa ovdje odgovorila, sada sam vidio da će se igra od 14.2. prodavati odvojeno od Squadron 42 (to je koliko sam shvatio singleplayer), pa si razmišljam da je kupim i šta bude bude, ali mi nije sad sve baš najjasnije na njihovim stranicama. evo npr. da se ja isprsim i dam 150$ za ovo: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Cutlass-Blackšto bi posebno dobio u odnosu na paket od 60$? al realno? s tim da sad vidim da ima paketa i od nekoliko tisuća dolara, što to znači? hoću li ja kada kupim neki od ovih paketa dobiti taj brod kad igra izađe ili neki drugi i mogu li ja tokom igre nabaviti (in game, ne sa pravim novcima) neki novi brod osim tog koji imam? također što znači ovo 6 month insurance, osiguranje za što? i je li ovo http://www.gamespot.com/articles/star-citizen-free-to-try-before-you-buy-for-one-we/1100-6434372/ znači da se igra ovog trenutka može isprobati?

space exploration, combats, trading, baš mi zvuči super zanimljivo

također, jel ima netko da mi pošalje ovaj refferal code?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 22:49 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

e društvance ja ne znam baš puno ovoj igri, ali mi djeluje zanimljivo i veliki sam fan SF-a, već sam imao neka pitanja pa mi je ekipa ovdje odgovorila, sada sam vidio da će se igra od 14.2. prodavati odvojeno od Squadron 42 (to je koliko sam shvatio singleplayer), pa si razmišljam da je kupim i šta bude bude, ali mi nije sad sve baš najjasnije na njihovim stranicama. evo npr. da se ja isprsim i dam 150$ za ovo: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Cutlass-Blackšto bi posebno dobio u odnosu na paket od 60$? al realno? s tim da sad vidim da ima paketa i od nekoliko tisuća dolara, što to znači? hoću li ja kada kupim neki od ovih paketa dobiti taj brod kad igra izađe ili neki drugi i mogu li ja tokom igre nabaviti (in game, ne sa pravim novcima) neki novi brod osim tog koji imam? također što znači ovo 6 month insurance, osiguranje za što? i je li ovo http://www.gamespot.com/articles/star-citizen-free-to-try-before-you-buy-for-one-we/1100-6434372/ znači da se igra ovog trenutka može isprobati?

Evo, pošto je čovjek ponovio ova pitanja, ima netko tko bi znao odgovor na ista?

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
17 godina

Hahaha! Zakon mi je kak na 31:20 pitanje "Are you embarrassed about the quality of the game after 4 years of development and $107m?" samo nestane sa popisa pitanja i ostane prazna rupa u chatu :D :D 

10 godina
Berko kaže...
Cansee kaže...

Evo, pošto je čovjek ponovio ova pitanja, ima netko tko bi znao odgovor na ista?

jel to znači da se generalno na ta pitanja ne zna odgovor? :D neke sam odgovore našao guglajući, ali volim ovdje postaviti pitanje jer ljudi budu iskreni i napišu kako je

14 godina

Nitko od sc-ovaca nije napisao ništa o tome da je igra besplatna za probati ovaj tjedan?!? Barem da nas malo probaju navuči, regrutirati, tko zna... 

16 godina
Star Citizen

Uzmi najjeftiniji paket i probaj igru. Kasnije se odluči za skuplji i samim time bolji brod.

Kasnije u igri možeš mijenjati brodove, kupovati oružja i sl. za valutu koju skupiš igrajući igru.

Osiguranje broda je bitna stvar i u igri će se prodavati. Čak postoje i opcije trajnog osiguranja.

Ako želiš taj referal code javi se na pm.

I najbitnija stvar je da je igra u alfafazi testiranja, stoga se pripremi na brojne bugove.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 10:21 (goodie).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Uzmi najjeftiniji paket i probaj igru.

Koju to točno igru može probati?

16 godina
Star Citizen

Kada kažem igru onda mislim na ono što je dosad napravljeno. Bezglavo letenje po praznom prostoru i napucavanje sa ostalim izgubljenim slučajevima kojih ima podosta, s obzirom na to da ne igraju igru.

Mogu i tako to objasnit, ali ja sam po prirodi optimist...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Star Citizen

hvala goodie, u svakom slučaju mogu uzeti neki paket za 50-60 $ i onda imam kompletno i SQ42 i SC, zar ne?  s obzirom da će se te dvije igre prodavati odvojeno od 14. hoće li to biti nešto posebno skuplje? tipa da je SQ42 50-60 $ a da će se za SC morati plaćati subskripcija ili tako nešto za one koji nisu kupili igru do tog roka?

pošto se trenutno igra može isporbati bespla, downloado sam ju i malo isprobao, izuzev dosta bugova i zaštekavanja igra mi je izgledala dosta lijepo i svidjela mi se, definitvno sam zainteresiran

sad kolike su šanse da bi SQ42 mogao izaći ove godine? ono realno, vidim da se neki ljudi ovdje dosta kuže u te stvari, nekakva objektivna procjena, je li moguće da ćemo SQ42 zaigrati u roku od godine dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi, obavezno, ako ces ista uzimati najjeftiniji paket koji ti daje SQ42 i MMO dio igre. Ovo ostalo se ne isplati, prevelik je rizik i nemas nikakvu duznost dat više novaca nego za bilo koju drugu AAA igru. Prihvati tih par desetaka eura kao cisto kockanje i hebiga onda cekaonica dok ne izađe igra za 2 god.

ŠTo se tice SQ42 pricaju kao da bi trebalo biti ove godine i da su prebacili masu resursa, ako ne i sve na to. Ali iskreno ja mislim da nece. Do sada nisu ispoštovali niti jedan rok koji su postavili pa ne vidim zašto bi ovaj.

A evo i novog posta derekasmarta pa si procitajte malo.

http://www.dereksmart.org/2016/02/star-citizen-the-shafting/

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 12:00 (mislav_01).
16 godina
Star Citizen

Neke prognoze je dosta nezahvalno davati jer puno ljudi ima različita mišljenja.

Ja osobno mislim da bi do kraja godine mogli igrati SQ42 ili bar jedan dio kao nekakav demo ili level.

Do tada će izdati još neke nadogradnje alfe, par brodova itd., a kada će sve to ući u betu...hm...najvjerovatnije slijedeće godine, odnosno kada naprave SQ42 onda će sve snage krenuti na dovršavanje multiplayer-a.

Upravo su odustali od Star Marinea koji je trebao biti FPS  kao posebna cjelina, izgleda da će ga implementirati u PU pa će se ekipa koja voli moći napucavati po nekiim svemirskim stanicama i sl. kome je do fps-a.

Ja osobno nemam takvih ambicija, mene zanima letački dio svemira i istraživanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koliko znam, da, sve je na SQ42, a strašno je što će SQ42 imati nekoliko dijelova, a onda svaki dio epizode, od čega ćemo do kraja godine, teoretski, vidjeti samo prvih par epizoda. Tako nešto...

10 godina
Tonči kaže...

Koliko znam, da, sve je na SQ42, a strašno je što će SQ42 imati nekoliko dijelova, a onda svaki dio epizode, od čega ćemo do kraja godine, teoretski, vidjeti samo prvih par epizoda. Tako nešto...

ti dijelovi i epizode se posebno plaćaju ili je sve uključeno u cijenu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 13:04 (Cansee).
17 godina
Cansee kaže...
Tonči kaže...

Heh, možemo samo bacit grah i gatat iz njega... ili neku drugu metodu, ako je znaš. Možemo teoretizirat da je sve besplatno ako kupiš sad, ali lako oni to nazovu DLCom, ekspanzijom itd. Do jušer je to bila jedna igra, po novome dvije, po još novijem može bit svašta... koliko para će im trebat, toliko različitih varijanti ćeš imat. Nigdje ne piše da multiplayer dio neće imat pretplatu i slično, ništa se još ne zna u stvari.

17 godina
Cansee kaže...
Tonči kaže...

Ako te igra stvarno zanima, možeš razvoj i sl. komotno pratiti preko YT clipova ekipe koja sve snima. A u trenutku kad igra bude gotova (tj. koji dio i u koliko manjih dijelova) i kad se bude konkretno znalo ŠTO PLAČAŠ i pojave se prvi NEPRISTRANI review-ovi, onda daj novce. Pošto je većina stvari oko ovog SC-a nedefinirana ili zamotana u 300 slojeva celofana, bolje je čekat, jer u suprotnom riskiraš ili da potrošiš novce na nešto što bude propalo ili na nešto što se bude ispostavilo da nije ono što si htio kupiti, jer su oni u međuvremenu promjenili pakete, priču, gameplay, sustav naplate ili nešto deseto.
Naravno, ovo govorim u slučaju da ti je stalo samo do toga da kupiš OK igru za OK lovu... Ali ako im želi dati novce za razvoj igre i financijski ih podržati, onda je to tvoja stvar i tu ti odluči da li im želiš dati novce ili ne. 
Samo pazi da i ti ne završiš u novinama, jer si potrošio svu ušteđevinu, digao kredit, prodao kuću i sl. i dao sve novce za Star Citizen (i ne karikiram; bilo je i takvih likova) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:08 (Berko).
16 godina
odjavljen

Igru podrži samo ako si spreman spalit 50 eura. :) Vrlo je moguće pa gledaj na taj novac kao da si ga izgubio. 

9 godina
neaktivan
Star Citizen

Nove cijene odvojenih igara će biti :

45 Dolara Star citizen i 45 Dolara Squadron 42.  Ako kupiš 1 od ta 2, drugi možeš dodati za 15 Dolara, dakle 60 Dolara za zajedničku kupovinu obje igre. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 20:58 (Khevtuul).

1 0 hvala 1
10 godina
Khevtuul kaže...

45 Dolara Star citizen i 45 Dolara Squadron 42.  Ako kupiš 1 od ta 2, drugi možeš dodati za 15 Dolara, dakle 60 Dolara za zajedničku kupovinu obje igre. 

pa onda se definitivno isplati sačekati i vidjeti hoće biti šta od toga, sad se mogu obje dobiti za 55$, a tada će se moći za 60$

17 godina
Khevtuul kaže...

A ne bi li Squadron 42 trebao biti u nastavcima? Da li je to onda cijena za jedan nastavak ili za sve nastavke? 

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

A evo i novog posta derekasmarta pa si procitajte malo.

http://www.dereksmart.org/2016/02/star-citizen-the-shafting/

Taj lik je tolika ljiga i izgleda da mu je životni cilj pljuvanje pa CS-u jer samo to i radi po čitave dane na Twitteru i blogu umjesto da radi na svojim projektima.

Dok ga slušam i gledam na YouTube-u vidim da se radi o strahovitom egoistu (kao i CR u biti..) i da ju u pitanju čista zavist što on nije takav projekt pokrenuo.

Hvali se sa svojim igrama koje su blago rečeno totalno sranje i u finalnoj verziji su lošije od trenutačbog stanja SC-a tako da se na njegove halucinacije ne bih previše osvrtao (čak ni ako slučajno pogodi neke od svojih doom&gloom prognoza..).

Na SC treba gledati hladne glave i objektivno prihvatiti činjenicu da se radi o ogromnom projektu koji u skladu sa ambicijama i ciljevima traje određeno vrijeme i ne može biti realiziran u 2-3 godine.

Također, nije isključeno da nešto pođe po zlu i stvar ispadne djelomična, što ne bi bilo loše ukoliko realiziraju S42 u potpunosti pa da bar dobijemo odličnu SP space operu kou smo na početku i poduprli svojim sredstvima :)

Najlošija varijanta bi bila da im zaista ponestane sredstava i da moraju naglo prekinut sav razvoj pa izbace poluproizvod sklepan do kraja na brzinu sa onim što trenutno imaju. 

I dalje mislim da nema razloga za brigu i da će SC biti najbolja space opera kad ugleda svijetlo dana, no do tada ćemo igrati neke druge naslove (sigurno ne od gospona Smarta, lol...). 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I novi monthly je došao...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da, trebao bi biti u nastavcima. Za to drugo ti stvarno nisam siguran pa neću da pišem, ali se sjećam nekad davno da sam vidio da će oni raniji backeri dobiti drugu epizodu ''Behind enemy lines'' besplatno. Samim time, ostali bi je trebali plaćati. E sada, to je bilo u 4. mjesecu prošle godine:

https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/31pk2q/for_those_confused_about_squadron_42_and_what/

Tako da ne znam šta su u međuvremenu s time napravili, pretpostavljam da su u zadnjih 10 mjeseci ipak neke stvari promijenili. Treba imati na umu da je 1. epizoda zamišljena kao prethodnica Star citizena i kao cjelovita AAA igra, a da su epizode ustvari poput nastavaka npr Witcher 1,2,3 i sl. Ako netko ima više ili bolje informacije neka se nadoveže, i mene zanima da saznam više.

10 godina
Star Citizen

ma zboli me, previše mi ova igra izgleda zanimljivo da ju ne kupim, pa šta bude bude, jel ima netko preporučiti koji brod da uzmem, u cijenovnom razredu od 50$-90$, neki personal transport ili fighter, ili to i nema neke veze?

Moj PC  
0 5 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cansee kaže...

ma zboli me, previše mi ova igra izgleda zanimljivo da ju ne kupim, pa šta bude bude, jel ima netko preporučiti koji brod da uzmem, u cijenovnom razredu od 50$-90$, neki personal transport ili fighter, ili to i nema neke veze?

Nemoguće je sada govoriti o ulogama brodova i koji je najbolji za što. Imaš Auroru LN za $45, to bih ti ja preporučio, nema potrebe da trošiš više novca. Ako imaš još koju kunu uzmi Avenger $75.

13 godina
Cansee kaže...

Prodajem ja litru zraka... full zanimljivo. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
protjeran
Cansee kaže...

kasnis cetiri godine , tad je bilo vrijeme za naivnu kupovinu  ,tada  cak i  Christ Roberts predstavljao je na kickstarteru realne ciljeve i svi smo vjerovali da cemo igrati SC ... danas ako imas viska novca slobodno mu doniraj , a sto se tice SC ono sto megaloman Christ Roberts zeli da napravi nema  vise temelja u realnosti ... mozda nesto bude ako ga netko otjera iz kompanije i projekta kao sto je bilo sa Freelancerom  (da nije otjeran jos bi cekali na Freelancera)

europa europljanima
10 godina
Van_Blaster kaže...
Cansee kaže...

kasnis cetiri godine , tad je bilo vrijeme za naivnu kupovinu  ,tada  cak i  Christ Roberts predstavljao je na kickstarteru realne ciljeve i svi smo vjerovali da cemo igrati SC ... danas ako imas viska novca slobodno mu doniraj , a sto se tice SC ono sto megaloman Christ Roberts zeli da napravi nema  vise temelja u realnosti ... mozda nesto bude ako ga netko otjera iz kompanije i projekta kao sto je bilo sa Freelancerom  (da nije otjeran jos bi cekali na Freelancera)

vjerujem da će SQ42 svakako izaći, a za SC šta bude bude, dovoljno mi je i to

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice