Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 880.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
Star Citizen

Osim toga mislim da glumci donose više koristi nego štete. Npr cijeli ovaj zadnji event, nije prikazano ništa pametno, novo ni iznenađujuće, najbolja stvar koja je prikazana je Gary Oldman kak se dere i drži "They will not defeat us, we shall prevail!" govor na koji pate većina preko bare, malo zakamufliran u obranu galaksije, ali znamo ko predvodi sve svjetke obrane od stranih dušmana - i to je bilo dovoljno da se dobije još koji miliončić. Jedva da će primjetit da su platili te glumce.

Ja sa druge strane još uvijek nisam vidio ništa što bi rijeilo moje strahove vezane za projekt, ništa novoga, a bome ni neki pomak u ondnosu na ranije. Sve mi i dalje liči na "smoke and mirrors" i kupovanje vremena.

Na stranu to kaj ste oduševljeni sa idejom, ali kak možete tvrdit da je ovo bolje od bilo koje igre koja je izdana, koliko loša bila? Ovdje još nemamo niš konkretno, niti garanciju da bu nekaj bilo. Želje i stvarnost su 2 različita pojma. Također obečanje i ispunjenje istog. Opet, ne velim sad da ovo definitivno ne bu izašlo, ali ne kužim, neki od vas bi dali ruku u vatru da bude i to u obliku koji se danas spominje... kao da je samo stvar formalnosti dočekat release date.

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Star Citizen

Ok, sad ste i mene uvukli u raspravu.  Zmalamuth priznajem da nisam znao da je to bilo obećano od početka, ali kako sam rekao SC pratim samo na ovom forumu i kaj vi pišete pa sam možda malo nabrzinu čitao. Sad si me podsjetio na najgori dio WingCommandera bar za mene :D (neki dan sam ga opet instalirao i deinstalirao:)

Rhodine kužim ja to sa njihovim marketing spikama, zapravo sam posredno i ja tom biznisu (I wished) ali baš to što kažeš za smoke & mirrors. Bolje da su se koncentrirali na nešto važnije (bilo koji modul ili raniji izlazak) nego gurali po meni najbanalniji dio igre. Sa toliko nepoznanica da se gura u prvi plan nešto što je dosta jednostavno za napraviti nasprem drugih zadataka je malo upitno(iako tko sam ja da razumijem genij CR). Nekako mislim da izdaju prealfu ili bilo kakav polufunkcionalan build koji daje samo mrvicu od ukupne slike i da bi im se budžet brže poduplao nego od  filmova sa selebritijima. (then again don't underestimate power of stupid people in large groups)

Kaj se tiče izlaženja meni svejedno da li bude sutra ili za 5,10 godina iako bi mi bilo drago da izađe ako ništa drugo radi vas tu na forumu a i da Dado doživi nirvanu. Ako ne izađe isto ništa, onda će mi biti drago radi Tončija :D (znam da Tončiju neće biti drago ali moram malo...)

Dakle napominjem nadam se kako god ispadne da će oba dvije strane ostati gospoda kako u pobjedi tako i u (uvjetnom)porazu. 

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Zmalamuth kaže...
Tonči kaže...

Quad? Zadnje informacije koje imam govore o octa-Xeon (8S) konfiguracijama. :D Košta kao suho zlato.

I glavni problem EVE-a je 32-bit engine, i već zadnjih par godina gledaju kako to zaobići, a da ne moraju pisat engine od nule.

Ne. To su prazne priče koje potpiruje CIG. Svaki današnji moderan engine (i Cry) podržava 64-bita da bi dobio pristup do više memorije i to je jedini razlog zašto je korisno. Također, ono što CIG piše je opet magla i pijesak u očima jer je se problem preciznosti riješi na mnogo jednostavnije načine od korištenja (nadam se da sam krivo pročitao da to koriste!) double-precision floating pointa ili 64-bit fixed pointa.

MatoOO13 kaže...

Pa stavi nas par na ignore, pa prati temu samo sa ljudima koji dijele tvoje razmišljanje.

Ma jok, možda sam malo prenabrijano zvučao, stvarno nije bila namjera(bar ne u nekoj velikoj mjeri, dolje sam objasnio). A vjerovatno sam te i sa nekim pomješao pa zato malo žustriji nastup. Pa radi kvalitetnih rasprava (dobro ponekad i radi flamewara) i dolazim da vidim kaj se dešava, osim što me i igra zanima. Samo nije mi jasno to oduševljenje to jedino moram priznati ali dobro da meni netko radi Fallout nastavak u orginalnom enginu možda bi i ja bio takav. 

Tonči kaže...

Kako misliš brz? :D Nisam, dosta sam prosječan u BF, moje vrijeme je bilo u Quakeu 2/3 i UT-u, eventualno COD MW zadnje bitno, otad sam ostario pa ni refleksi nisu što su bili. Ali BF još uvijek ima problema s lagom ponekad, ne uvijek ali se dogodi (ovisi o serveru).

Mislim tako da sam konačno htjeo nekog malo potkutriti kad ti uletiš ispred mene,sav staložen i miran ccccc  Pa po pisanju bi se reklo da si ti po Vulfeštajnu rokal ali očito da sam mrvicu fulao, a kaj se tiče BF kod nas u klanu su ti najbolji oni najstariji (oko 40ak godina imaju)  ali glavno da je dobra zahebancija. 

A šta sam ja zapravo sa htio reći, aha da da zapravo osim ako nisi na katastrofa serveru na BF ili server dopušta igru nekom sa ogromnim pingom, igra radi pa skoro savršeno (dobro sad ja malo fantaziram ali kako vidim to je na ovoj temi mondus operandi).

Što se tiče SC jedini pravi prigovor koji imam je zašto nakon svih ovih (relativnih)kašnjenja oni idu sa trošenjem novaca na glumce, misim stvarno to to nije prioritet na ovakvom projektu a pogotovo ako su troškovi takvi kako si ih ti objasnio, a da ne pričamo koliko to dodatno usporava projekt.  Ovo je sad zapravo pravo pitanje: kome od vas bi smetalo da su stavili glumce iz naših ili turskih sapunica ako bi to značilo više novaca za core igru i da se ona brže završi? 

Jesam, po Wolfu, Princu, Sokobanu, Paratrooperu, ali ne sjećam se da je išta imalo multiplay prije Đuke i Quakea (Doom sam slabo MP igrao) i to tada samo LAN, nije Interneta svugdje bilo. No, to je dok sam bio balav, pravu MP rasturačinu priznajem tek s Quakeom 2, 3 i UT-om. Tada je to i završilo, negdje s 21. stoljećem, početkom novog tisućljeća... Stigli su cheateri na Internet, LAN-ovi su počeli umirati, igraonice se zatvarati... Ja sam počeo stariti, biti prespor za mlade osnovnoškolce bržeg prsta od mozga, njih sam mogao ubiti još jedino u sporom Battlefieldu ili Rainbow Sixu, a onda su i tu došli plaćeni cheatovi pa... Mislim, gle, najveći problem igranja na Internetu je što ne možeš kao na LAN-u zakucat' lika šakom ako je seronja. 

Što se tiče SC i glumaca... ok, ali to mora biti afterthought, ne primarno prije igre. Čuo sam jutro jednu stvar koja me šokirala i samo mi ukazuje da Chris baš i nije skroz normalan: navodno imaju u planu feature da kokpit-kokpit komunikacija ima facial expression recognition uz webcam i prijenos toga na modele u igri i sl. Jel' to istina??

10 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Što se tiče SC i glumaca... ok, ali to mora biti afterthought, ne primarno prije igre. Čuo sam jutro jednu stvar koja me šokirala i samo mi ukazuje da Chris baš i nije skroz normalan: navodno imaju u planu feature da kokpit-kokpit komunikacija ima facial expression recognition uz webcam i prijenos toga na modele u igri i sl. Jel' to istina??

Bože mili pa što će mu sve to. Prvo micanje predmeta rukama, pa disanje i sad ovom. Feature creepovi samo takvi.

16 godina
odjavljen
Star Citizen

Ovako kokpit ne izgleda na najvećim detaljima danas: 

Mene zanima zašto danas izgleda bitno lošije i zašto ovaj nosač i slijetanje nisu dostupni na njemu, a navodno su postojali najkasnije 15.10.2012. kad je objavljen video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ovako kokpit ne izgleda na najvećim detaljima danas: 

Mene zanima zašto danas izgleda bitno lošije i zašto ovaj nosač i slijetanje nisu dostupni na njemu, a navodno su postojali najkasnije 15.10.2012. kad je objavljen video.

Glupo zvuči, ali falili su sa veličinama objekata i još nekim stvarima, taj build je bio scrapan, modele im je napravio vanjski studio i zbrljavili su neke stvari.

Moram pogledat još davno su to pokazali i objasnili.

16 godina
odjavljen

"Zbrljavljene" stvari su im bolje od njihovih 

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Povodom preko milju računa, odustaju od module pass-ova (i time gube oko 3 milje dolara u idućih nekoliko mjeseci..) - mora da zbilja već vide svjetlo na kraju tunela  ;) 

"In honor of our newest Citizen (really, our thousands of new Citizens!) we would like to give something back to the entire community for all your incredible support. Starting today, we are eliminating ‘Alpha Access’ and the $5 module passes. Anyone who has pledged for a Star Citizen Package can now play today without worrying they won’t have access to some portion of the ‘Verse in the future. No Star Marine pass, no Alpha 2.0 pass… no additional payment needed for any module in the works, pre-release. Going forward, should we need to put out some sort of limited release it will be done through the PTU test server. All backers will have access to any live release, the moment it publishes."

Čitava objava:

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15007-Letter-From-The-Chairman

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da izgleda lošije ne bih se složio, ali ok - stvar ukusa.

Nosač (Bengal) je izmodeliran do danas za S42 i sada je u fazi dodavanja detalja i tekstura, te funkcionalnosti pojedinih konzola i kupola.

Ovdje je netko prije nekoliko mjeseci izvadio stvar u razvoju iz engine-a i stavio u editor: 

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Postoji li još ona opcija da čovjek proda brodove koje ima u sustav, dobije nazad kredite i uzme druge brodove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Pa sada imaju novu opciju ship upgrade, bilo koji brod možeš uzeti uz nadoplatu na vrijednost onoga kojeg imaš, a ono što imaš možeš zamijeniti za kredite.

Barem je tako bilo.....ja sam tako prodao Avengera i kupio 315p.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
goodie kaže...

Pa sada imaju novu opciju ship upgrade, bilo koji brod možeš uzeti uz nadoplatu na vrijednost onoga kojeg imaš, a ono što imaš možeš zamijeniti za kredite.

Barem je tako bilo.....ja sam tako prodao Avengera i kupio 315p.

Gdje mijenjaš za kredite? Koja je to opcija?

16 godina
Star Citizen

To se nalazi u postavkama pod My RSI/hangar....pa scrool dole do broda koji imaš i klik strelicu desno(expand)i onda na  ovo zaokruženo na slici.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Možeš samo cijeli pledge refundat, ne možeš duple hangare, brodove, passove i sl.

16 godina
Star Citizen

Točno tako......ali u igri ćeš moći...bilo je negdje govora o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Možeš samo cijeli pledge refundat, ne možeš duple hangare, brodove, passove i sl.

Ako nešto nemožeš "meltat" preko "interface-a", kontaktiraj support, pa će ti to rješit, s tim da ako npr, želiš meltat nešto da bi uzeo recimo saber koji je sad na specijalnoj ponudi, za ponudu je relevantan datum kad si podnio zahtjev, tako da iako je ponuda istekla, oni če ti je obavit.

Zato su i stavili ove "modul" upgrade u shop, da im ekipa ne spama support sa molbama za upgrade broda u neku varijantu npr, 300>325>315i itd, nego mogu to sami napravit.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Postoji li još ona opcija da čovjek proda brodove koje ima u sustav, dobije nazad kredite i uzme druge brodove?

Kaj želiš malo podebljat pledge ili samo promijenit brod za istu klasu bez troškova?  ;) 

Lijep pozdrav ;)
10 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Povodom preko milju računa, odustaju od module pass-ova (i time gube oko 3 milje dolara u idućih nekoliko mjeseci..) - mora da zbilja već vide svjetlo na kraju tunela  ;) 

"In honor of our newest Citizen (really, our thousands of new Citizens!) we would like to give something back to the entire community for all your incredible support. Starting today, we are eliminating ‘Alpha Access’ and the $5 module passes. Anyone who has pledged for a Star Citizen Package can now play today without worrying they won’t have access to some portion of the ‘Verse in the future. No Star Marine pass, no Alpha 2.0 pass… no additional payment needed for any module in the works, pre-release. Going forward, should we need to put out some sort of limited release it will be done through the PTU test server. All backers will have access to any live release, the moment it publishes."

Čitava objava:

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15007-Letter-From-The-Chairman

Fora, baš sam si nešto mislil da bi bil red da ovako nešto naprave i vidi vraga .

16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Kaj želiš malo podebljat pledge ili samo promijenit brod za istu klasu bez troškova?  ;) 

Ne radi se nužno o meni, ja sjedim na 325A i ne mrdam, ali neki pledgeri koje poznajem imaju 3 pledgea od po 50-70 USD i žele spojiti to u jedan s jednim boljim brodom.

17 godina
neaktivan

Ja imam 315p. Isto ne mrdam dalje od toga. Skupo mi je. Mislio sam mozda zamjenit ovo za Horneta, ljepši mi je. 

10 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Ne radi se nužno o meni, ja sjedim na 325A i ne mrdam, ali neki pledgeri koje poznajem imaju 3 pledgea od po 50-70 USD i žele spojiti to u jedan s jednim boljim brodom.

Imam Cutlass Black paket i nekako me sve svrbi da bum digal na Cutlass Red ali nekak mi se ne da dilat lovu dok ne vidim da to bude kak spada sve, znači 5-6 mjeseci još dok se ne uvjerim da projekt bude baš po mom ukusu .

16 godina
odjavljen
Star Citizen

Imam par pitanja: što je i kako funkcionira REC, UEC i ovo s oružjima. Recimo, koja oružja su ova koja pucaju gdje je nišan (a ne nos broda, za fightere dosta korisno jer inače blackoutam svako malo), kako montiram projektile/torpeda (trebam bomber za to)? Gdje ima popis statusa brodova u izradi? (npr. filtriranja po flight ready nema) Gdje uopće mountaš oružja, štitove i sl.?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 15:07 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I Tonči jel letiš? Kako je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Da, a onako... umirem previše. :D Nemam love za projektile...

16 godina
Tonči kaže...
mislav_01 kaže...

Da, a onako... umirem previše. :D Nemam love za projektile...

A da se nas par sa teme dogovorimo za private match, pa se upoznamo preko nišana.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Isprobavate 1.3 na PTU(Public Test Universe) ili letite na Live verziji (1.2)? 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Ja sam na 1.2, ali nisam baš kompetentan sa svojim 315p. Horneti su malo prejaki, a gladiatori su zvijeri.

BTW obratio sam se suportu da mi zamijene dva ominsky III za dva repeatera 117-ice. Njih sam bio uzeo dok sam imao Avengera i sada su mi nepotrebni jer ih 315p ima po defaultu. Trebali su uvest opciju i weapon upgrade kao i za brodove. Sada ispada kada jednom kupiš oružje da ga nemožeš prodati...barem zasada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Kako se mountaju oružja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice