Osim toga mislim da glumci donose više koristi nego štete. Npr cijeli ovaj zadnji event, nije prikazano ništa pametno, novo ni iznenađujuće, najbolja stvar koja je prikazana je Gary Oldman kak se dere i drži "They will not defeat us, we shall prevail!" govor na koji pate većina preko bare, malo zakamufliran u obranu galaksije, ali znamo ko predvodi sve svjetke obrane od stranih dušmana - i to je bilo dovoljno da se dobije još koji miliončić. Jedva da će primjetit da su platili te glumce.
Ja sa druge strane još uvijek nisam vidio ništa što bi rijeilo moje strahove vezane za projekt, ništa novoga, a bome ni neki pomak u ondnosu na ranije. Sve mi i dalje liči na "smoke and mirrors" i kupovanje vremena.
Na stranu to kaj ste oduševljeni sa idejom, ali kak možete tvrdit da je ovo bolje od bilo koje igre koja je izdana, koliko loša bila? Ovdje još nemamo niš konkretno, niti garanciju da bu nekaj bilo. Želje i stvarnost su 2 različita pojma. Također obečanje i ispunjenje istog. Opet, ne velim sad da ovo definitivno ne bu izašlo, ali ne kužim, neki od vas bi dali ruku u vatru da bude i to u obliku koji se danas spominje... kao da je samo stvar formalnosti dočekat release date.