Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
Star Citizen

Ja iz svih tih podataka vidim samo da projekt i dalje ima hrpu ljubitelja koji su voljni davat pare na coravo, i dalje ne znam kakva ce bit kad izadje... Svjetlu buducnost ce mozda imat, ali ne vidim odakle se to trenutno moze zakljucit?

Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Rhodin kaže...

Ja iz svih tih podataka vidim samo da projekt i dalje ima hrpu ljubitelja koji su voljni davat pare na coravo, i dalje ne znam kakva ce bit kad izadje... Svjetlu buducnost ce mozda imat, ali ne vidim odakle se to trenutno moze zakljucit?

To je zato što ne pratiš projekt i što se događa po studijima.

Evo recimo što donosi patch 0.9 koji dolazi idući tjedan.

Pošto pratim sve vezano uz SC već preko 2 godine, točno vidim koliko napretka su ostvarili od ideje, osnovnih koncepata, modula, do svakog patcha koji izađe i jako sam zadovoljan učinjenim.

Nekakvih sumnji je još moglo biti prije cca 6 mjeseci (dok nije krenuo AC i patchevi), ali sada više nema straha {#}

Ono što je evidentno je da su sada napokon postavili temelje proširene vizije igre (svi in-house alati, definirani odjeli i zaduženja, novi dorađeni engine, zasebna fizika u brodovima, PBR, optimizirani mrežni kod, povezanost web stranice i klijenta i sl.) koju im je omogućila izuzetno uspješna crowdfunded kampanja i sada će daljnji razvoj biti samo sve brži i brži - sada je sve u dodavanju sve večeg broja asset-a i feature-a na postojeće temelje.

Kladim se da ću u iduća 3 mjeseca izaći više sadržaja nego u zadnjih godinu dana.

Lijep pozdrav ;)
13 godina

Zgodna pričica s kojom se mnogi mogu poistovjetit. Ali samo objašnjava zašto je SC skupio toliko para koliko je skupio, ne i što će se napravit s tim parama

16 godina
Star Citizen

TL;DR: U glavnom sam razočaran jer je igra već trebala biti gotova.

"Pledgao" sam za osnovni paket na početku, još kad su mu/im apetiti bili mali.
 Onda su skužili da tržište vapi za igrom takvog tipa pa su počeli s stretch goalima:
- dajte još ovoliko i dobit ćete kockice za retrovizor, a za 5$ više i virtualni ručnik s mojim potpisom, blah blah

Ne zanima me što su on i ekipa imali za doručak i kakav im je pogled kroz prozor nego finalna igra.

Instalirao sam onaj hangar modul čim su ga bili releasali, a prošli mjesec i onaj demo s letenjem.

Sve je nekako štekalo i trzuckalo (ostale igre rade odlično) na i7 4770K s R9 290.

Nakon 30 min sam ugasio demo jer sam osjetio laganu mučninu (nikad u niti jednoj igri prije), 
a na SC forumu vidim da nisam jedini - nešto s FoV i bobbingom i to će kao srediti.

Osobno ne kanim potrošit više niti centa dok ne izbace finalni proizvod, iskreno nije me više niti briga.
Ako (ikad) izađe - super, a ako ne, meh, potrošio sam lovu i na puno gluplje stvari :)

Trenutno se napucavam u Star Conflictu

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 10:08 (Krx).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Dado_ZG78 kaže...
Rhodin kaže...

To je zato što ne pratiš projekt i što se događa po studijima.

Evo recimo što donosi patch 0.9 koji dolazi idući tjedan.

Nekakvih sumnji je još moglo biti prije cca 6 mjeseci (dok nije krenuo AC i patchevi), ali sada više nema straha {#}

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14129-Arena-Commander-V9-Status-Update-9-05-2014

This morning, we held a “go/no-go” meeting to discuss whether or not we could launch Arena Commander V0.9 today. The decision from the production team was that we are not go for release at this time.

vidim sve po starom... lel

doista ne kontam nacin razmisljanja robertsa i ekipe

rijec je o crowd funded igri

sto svaki dan ne izbacuju patcheve i fixeve

zar to nije poanta kod community funded igre? da igraci sami testiraju i prijavljuju bugove

ne, oni cekaju da je to na nekom beta levelu i onda izbace 100g kasnije (iako i dalje ima bugova) i onda ljudi moraju cekati jos 100g da se isprave bugovi koji su se pojavili s tim novim patchom

projectCARS je community assisted racer u kojem developer SVAKI dan izbacuje novi build, daje release notes i napomene sto moze uzrokovati crash 

na userima je onda dalje da testiraju i prijavljuju bugove na sluzbenom forumu kako naidju na koji

development te igre ide odlicno i uz pomoc feedbacka su developeri napravili igru na zadovoljstvo svih, ne samo developera

input samih igraca je bio od iznimne vaznosti (i dalje je) i bez njega ne bi zavrsili igru jos narednih 2g (nije isto imao 5 testera u timu, ili community od 1000+ testera koji primjete puno vise stvari)

kod star citizena vidim da ide u drugom smjeru 

oni cekaju da izbace nesto s cim su oni zadovoljni, pa onda to daju raji 

samo si otezavaju bespotrebno posao..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 13:07 (Fanu).
17 godina
Fanu kaže...

...

projectCars je vec gotova igra, u samom pocetku patchevi sigurno nisu bili toliko cesti.

Ovdje jos rade na core stvarima koji utijecu na sve komponente igre. Ja bi radje da fixaju ucestale crasheve i stvari koje totalno kvare gameplay prije nego sto releasaju patch, o tome se ovdje vjerovatno radi.

Ako ce mi se igra rusit svakih 20 min onda ju niti nemogu kvalitetno testirat, sto je i svrha alphe.

13 godina
Svinja kaže...
Fanu kaže...

...

projectCars je vec gotova igra, u samom pocetku patchevi sigurno nisu bili toliko cesti.

Ovdje jos rade na core stvarima koji utijecu na sve komponente igre. Ja bi radje da fixaju ucestale crasheve i stvari koje totalno kvare gameplay prije nego sto releasaju patch, o tome se ovdje vjerovatno radi.

Ako ce mi se igra rusit svakih 20 min onda ju niti nemogu kvalitetno testirat, sto je i svrha alphe.

pa uvijek se o tome radi kod star citizena.. sto ih sprječava da izdaju svaki dan manje patcheve? tako lijepo mogu fixati ozbiljnije crasheve u puno bržoj mjeri

mos tako cekati naredne 2g da fixaju učestale crasheve i stvari koje totalno kvare gameplay s obzirom na viziju igre koju su si zamislili

btw sudjelujem u pcars developmentu 2g (na igri se radi od 2011) i otad svaki dan osim vikendom stancaju patcheve (i također imaju timove iz vise zemalja koji rade na igri)

i za razliku od star citizena počeli su od nule te su izradili svoj vlastiti engine

17 godina
neaktivan
Star Citizen

U biti večina prigovora je zbog nestrpljenja. 

Ljudi pledgaju novce za igru u preAlpha statusu i onda kukaju kako nisu dobili nešto do 'tad i tad'.

Poanta ovog projekta je eliminacija velikog izdavača koji forca developere na rokove. Nemojmo biti gori od njih.

Ja očekujem kvalitetu a ne brzinu pri izradi SC-a.

Malo strpljenja i sve će bit OK.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

U biti večina prigovora je zbog nestrpljenja. 

Ljudi pledgaju novce za igru u preAlpha statusu i onda kukaju kako nisu dobili nešto do 'tad i tad'.

Poanta ovog projekta je eliminacija velikog izdavača koji forca developere na rokove. Nemojmo biti gori od njih.

Ja očekujem kvalitetu a ne brzinu pri izradi SC-a.

Malo strpljenja i sve će bit OK.

Sve ovo pokazuje da su ljudi isti kao i EA ,Activision i Ubisoft i ostali veliki igraci...

Samo gledaju kad ce isplatiti ulozeni novac...

Razlika je jedino sta su izdavacke kuce osigurani pisanim putem a obicni ljudi usmeno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 15:51 (Abomb).
17 godina
Star Citizen

A trebaju izgleda napraviti nekakvi pomični release date na kickstarteru. Za minimalni iznos izlazi tad i tad, svaki x $ više relase date + x mjeseci i svi sretni. Svaku igru koju sam pratio izdali su daleko nakon očekivanog roka. Npr. wasteland, traženi iznos 900k, RD: listopad 2013, skupili 3 puta više, produžili godinu dana. SC je skupio 10 puta više, a cilj im je bio nekakve bete u ovo doba/početak iduće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Osobno sam vrlo zadovoljan ovakvim razvojem - po malo, temeljito razraditi komponentu po komponentu, modul po modul i onda sve skupa stopiti u savršenu kombinaciju space opere {#}

Do kraja ovog tjedna trebao bi doći i očekivani 0.9 patch pa da vidimo divote {#}

Ovaj video predstavlja srž projekta... 

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 23:57 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

{#}

Zbilja posvećuju pažnju detaljima.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
Star Citizen

To da ga nemozes prodat na njuskalu pod novo ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

To da ga nemozes prodat na njuskalu pod novo ? 

Hehe, to dodaje dimenziju 'održavanja' vlasništva u PU.

Tko želi imati ofucane brodove OK, a ako netko pati na sjaj i poliranost onda ode do nadležnih pružatelja usluga i da uredit brod {#}

Ja ću vjerojatno mog Taurusa pustiti da bude malo dotrajao i zguljen - to daje štih tim velikim transportnim brodovima, ali recimo nekakvog racera ili osobnog one seater-a će držat blistavim i čistim {#}

Treba vidjeti koliko vremena prođe dok se brod ne ofuca.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Star Citizen

Bas sam htio komentirat, uz rizik da ispadnem trol ili hejter, koliko je ovo nuzno za samu igru?

Ako mi brod svaki tjedan bude ofucan ko da je 30 godina star, ko je tu lud? Ako ce imat normalni proces starenja, koga briga sto za godinu dana ima pokoju crticu po sebi? Nitko, bas nitko takav proces starenja ne bi primjetio, a da mu se ne kaze da postoji ili da ne prodje dovoljno vremena pa da moze sam rec - ovo izgleda staro, ili kad vidi skroz novi da kaze "kak je tvoj blistav, moj

nekak... nije takav". Vjerojatno ce biti nesto izmedju toga...

Kad smo vec njih koliko ce vas to uopce gledat? Ja volim kad se starost vidi u serijama sa slicnom tematikom, tako da ako nece biti nekih funkcionalnih razlika mislim da necu to nikada micat, ali opet... kad cu to uopce primjetit? Poznavajuci sebe, da nisam otvorio link ovdje, i da nisam drugdje procitao, rezi me di oces ak bi primjetio takve stvari sam od sebe.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Kako izgleda uskoro ni jedan manji brod neće imati jump drive nego ćemo koristiti javni prijevoz

iz jednog sistema u drugi.

Kao i obično CIG ima opet neke "genijalne" ideje.

SC je svaki dan sve manje igra koju su nam obećali na početku.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMik kaže...

Da, igra raste u opsegu i feature-ima jer imaju sve više novca na raspolaganju.

Na početku je trebala biti samo moderni Wing Commander / Privateer a sad je projekt evoluirao u nešto veče, složenije i ljepše (ostaje za vidjeti koliko igrivo u konačnici).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Bas sam htio komentirat, uz rizik da ispadnem trol ili hejter, koliko je ovo nuzno za samu igru?

A gledaj, onda nije nužno ni 90% ostalih stvari u drugim igrama, ne možeš tako gledati.

Video igre su postale forma umjetnosti i pretakanje vizije tvoraca u nešto opipljivo, nešto očaravajuće.

Danas ima toliko igara svih žanrova i podžanrova i sve one u sebi imaju hrpu umjetničkih elemenata - od glazbene podloge, preko tekstura, do raznih 3d skulptura i općenito 'look and feel'-a.

Nitko ne može reći da jedan Bioshock Infinite ili Gone Home nisu prava mala remek djela umjetničkih izričaja.

Star Citizen od samog početka ide na to da igračima pruži do sada neviđenu razinu detalja. 

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Star Citizen

Bilo bi fora da skidanje hrde sa broda bude oko 5$ a antikorozivna zastita 15$. 

Sve mi se vise cini da oni rade na totalno nebitnim stvarima. Pratim dosta ovu igru, ali dosta sam sputa opekao sa preorderom pa sam preskocio ovaj put. Steta je da oni sa 50+ milja$ samo rade stretch goal i trpaju contentom koji nikada nebude gotovo. No, mozda bude season pass ticket pa imas DLCove osigurane. Ipak je to moda u zadnje vrijeme.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Nisu se oni nadali na pocetku da ce uopce i skupit toliko love a sad kad vec jesu trebaju nekako opravdat povjerenje ljudi koji su dali pare i zato zele da sve bude skoro pa savrseno.Znamo da u zivotu nista nije savrseno i cini mi se da su se dosta pogubili u dodavanju novog sadrzaja.

1 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Nema "skoro pa savrseno" u igrama, ima izvedivo i neizvedivo.

Sto mi znaci "degradacija materijala" na brodu ako ce mi bespotrebno gutat resurse, i ne daj boze biti vidljive toko igre u obliku hrpe poligona koju ce moje racunalo morat negdje pohranjivat i onda i generirat u svakom frameu - tada to postaje jako zahtjevno za sam stroj i umjesto igre koja je trebala radit na proslogodisnjim mid range konfiguracijama postane nesto sto radi na high end konfiguracijama iz 2015.

Ovdje ne govorim samo za degradaciju broda, vec na milion drugih stvari koji su preko noci odlucili ubacit u igru.

na stranu to sto moraju zaposljavat ljude koji ce takve sulude ideje sprovest u djelo.

Da oni imaju nesto, ja bih reko, al ovo polako postaje nova nocna mora pledgera - igra koju su najavljivali onda, nema veze sa igrom koja se najavljuje sa svakim novim streatch goalom. Kako je Dado reko umjesto novog wing comandera sa multiplayer opcijom, ovo se pretvara u sasvim drugu igru. to je OK, ali ono u sto se pretvara je MMO sa single player tutorialom, umjesto single player igre a multiplayer opcijom. Promijenili su koncept, stalno mijenjaju ono na sto bi igra trebala licit, dodaju gluposti, funkcionalnosti, feature, a na kraju ce to kostat i vremena i novaca, a bojim se i novih konfiguracija da se sve to upogoni.

Da ne velim da originalno igra nije trebala ni slicit ovome u sto su ju pretvorili - multimilionski projekt gdje se tvorce zasipalo sa toliko novaca da vise ne znaju sto bi jos obecali, a da ne prestane priljev novca.

Ja nemam nista protiv, ako stvarno dobijete ono cemu se nadate, ja sa druge strane znam da igra koju sam ja htio, tamo na pocetku - novi freelancer, da toga ovdje nece biti. Ne zanima me ni multiplayer, ni MMO ni slijetanje na planete ni bilo sta od onoga sto su nasrali u medjuvremenu - htio sam novi DarkstarOne, novi freelancer, novi space sim, da se sjednem doma i odigram ga ko covjek. Htio sam to ove godine kako je originalno bilo najavljivano.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Sto mi znaci "degradacija materijala" na brodu ako ce mi bespotrebno gutat resurse, i ne daj boze biti vidljive toko igre u obliku hrpe poligona koju ce moje racunalo morat negdje pohranjivat i onda i generirat u svakom frameu - tada to postaje jako zahtjevno za sam stroj i umjesto igre koja je trebala radit na proslogodisnjim mid range konfiguracijama postane nesto sto radi na high end konfiguracijama iz 2015.

Ovdje ne govorim samo za degradaciju broda, vec na milion drugih stvari koji su preko noci odlucili ubacit u igru.

na stranu to sto moraju zaposljavat ljude koji ce takve sulude ideje sprovest u djelo.

Da oni imaju nesto, ja bih reko, al ovo polako postaje nova nocna mora pledgera - igra koju su najavljivali onda, nema veze sa igrom koja se najavljuje sa svakim novim streatch goalom. Kako je Dado reko umjesto novog wing comandera sa multiplayer opcijom, ovo se pretvara u sasvim drugu igru. to je OK, ali ono u sto se pretvara je MMO sa single player tutorialom, umjesto single player igre a multiplayer opcijom. Promijenili su koncept, stalno mijenjaju ono na sto bi igra trebala licit, dodaju gluposti, funkcionalnosti, feature, a na kraju ce to kostat i vremena i novaca, a bojim se i novih konfiguracija da se sve to upogoni.

Da ne velim da originalno igra nije trebala ni slicit ovome u sto su ju pretvorili - multimilionski projekt gdje se tvorce zasipalo sa toliko novaca da vise ne znaju sto bi jos obecali, a da ne prestane priljev novca.

Ja nemam nista protiv, ako stvarno dobijete ono cemu se nadate, ja sa druge strane znam da igra koju sam ja htio, tamo na pocetku - novi freelancer, da toga ovdje nece biti. Ne zanima me ni multiplayer, ni MMO ni slijetanje na planete ni bilo sta od onoga sto su nasrali u medjuvremenu - htio sam novi DarkstarOne, novi freelancer, novi space sim, da se sjednem doma i odigram ga ko covjek. Htio sam to ove godine kako je originalno bilo najavljivano.

I ja hoću novi freelancer.. Zato jedva čekam Limit Theory. :) A tko zna što će biti od SC-a..

15 godina
Dado_ZG78 kaže...
iMik kaže...

Da, igra raste u opsegu i feature-ima jer imaju sve više novca na raspolaganju.

Na početku je trebala biti samo moderni Wing Commander / Privateer a sad je projekt evoluirao u nešto veče, složenije i ljepše (ostaje za vidjeti koliko igrivo u konačnici).

Misliš smanjuju feature. M50 je izgubio jump drive iako su govorili dvije godine da će samo brodovi kao Merlin biti bez njega. A da ne govorim da 350r uz sav prazan prostor ne može nositi nikakav teret.

13 godina
Rhodin kaže...

kontam kritike na igru, ali ovu ne

igra nikad nije trebala raditi na proslogodisnjim mid range konfiguracijama

od samog pocetka je najavljivana kao PC only exclusiva za koju ce trebati high end hardware

kao recommended specs se trazi nova generacija nvidia grafickih koja jos nije ni izasla (gtx9xx serija), 16gb rama, ssd i 6-8 jezgreni proc

igru ces moci pokrenuti na mid range konfiguraciji ali naravno sa puno manje detalja

ako hoces full detalje tu ce ti uvijek trebati high end racunalo (kod vecine igara) - ne kontam sta se uopce zalis na to

i po meni je degradacija broda s vremenom OK stvar koja ce pomoci kod uzivaljavanja u samu igru 

trebalo bi takve stvari ubaciti u puno vise igara, sit sam da uvijek vozim super ciste aute u trkacim igrama ili upravljam svemirskim brodovima koji nakon 50h gameplaya izgledaju isto kao prvog dana..

sto se mene tice mogu dodati sve graficke opcije koje je moguce dodati, to uopce nije problem

problem je sto ce im trebati 10g developmenta da to sve ubace kako je krenulo (idu u smjeru duke nukem forevera lol)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:40 (Fanu).
17 godina
protjeran
Star Citizen

,,umjetnost,, su Wing Commander,Freespace,Starlancer ,ovaj SC je tehnolosko preseravanje jednog megalomana kojeg niti jedan ,,veliki,,studio/kompanija u gaming industriji ne bi vise zaposlila nakon njegovog ,,rada,, na Freelanceru koji bi jos uvijek cekali da ga MS nije otjerao sa projekta

Mene je SC privukao  jer jer nisam procitao sve o igri i sto bi trebala da bude tokom KS kampanje,pogresno sam mislio da ce ovo biti space sim MMO igra a ne SP sa MP kao sekundarna opcija.Ajde' moze proci i MP  ali zaboga Jesus Chris Roberts skupio je novca za 10 SC-ena, a nema jasnu predstavu sto ovo u stvari trteba da bude.Cini mi se da mu ideje padaju na pamet u snu pa ak ih upamti nakon budjenja objavi da ce dodati to ,,nesto,,

3 2 hvala 0
13 godina
Star Citizen

Samo da ne zavrsi u vjecnom developmentu kao DayZ. Sve cemo dodat, ali nista nece radit :D 

Najgori problem je to smece sa preorderom, pledgeom sta ja sve ne... nekada se igra radila sa onim sta si imao a nisi muzo sve oko sebe i onda ostavi sa strane. Primjer je GW2 koji je bio u razvoju jako dugo ali nisu lipe trazili od nikoga.
Isto tako nisu prodavali maglu za 500$... najgore je sta ce sve to biti pay2win za one koji imaju para da polupaju nekoliko somova kunica u igru...

Nismo imali posteni space sim vec godinama, po ovome cemo tako i nastavit. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Svi koji bi igrali nešto drugačiji (a opet kvalitetan space sim) imaju Elite Dangerous na raspolaganju, Beta je sada 60€ ako se ne varam, a do kraja godine bi trebala i gotova igra.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Dado_ZG78 kaže...

Svi koji bi igrali nešto drugačiji (a opet kvalitetan space sim) imaju Elite Dangerous na raspolaganju, Beta je sada 60€ ako se ne varam, a do kraja godine bi trebala i gotova igra.

Naglasak - trenutno BETA. A do kraja godine gotova igra.
Što mi znamo o SC-u osim da trpaju i spamaju mail glupim i bespotrebnim pismima (i glupostima).

Mislim, sorry svima, bio sam zagrijan kao i vi u početku.
No što od tog imam? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Naglasak - trenutno BETA. A do kraja godine gotova igra.
Što mi znamo o SC-u osim da trpaju i spamaju mail glupim i bespotrebnim pismima (i glupostima).

Mislim, sorry svima, bio sam zagrijan kao i vi u početku.
No što od tog imam? 

Ne znam, ovisi što očekuješ i u kojem roku..

Kažem lijepo ako netko želi skoro pa gotovu stvar ima Elite Dangerous koji izlazi za 2-3 mjeseca.

Ljudima nije jasno, ali SC je još u razvoju i to tek 2 godine (Elite je bio u razvoju 5 godina, nakon cca 3 godine razvoja su pokrenuli Kickstarter kampanju..). Treba nešto vremena da se napravi igra koja cilja na prvo mjesto u čitavom žanru.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Star Citizen

tesko da ce SC nadmasiti X serijal u space sim zanru,istina svaki novi X je bio zbugan ali nakon par patcheva to su vrhovi u zanru.

Elite je majka space simova, ostalo su djeca  , a X serijal je kralj  zanra !(jedino sto mu nedostaje jeste MP, a najvise bih  volio bih jedan space sim MMO u sand boxu - X serijala.)

4 1 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice