- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još par sati i tu je, napokon.
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13919-Arena-Commander-Build-Update
Uhhhh, dobar update i napokon je tu 
Sad treba dočekati večer da ga stavim skidat (nema me doma čitav dan) pa tek sutra mogu isprobavat 
Baš me zanimaju reakcije, recenzije i igrivost!
AC pilot's guide
https://robertsspaceindustries.com/media/dpd639fngtcakr/source/Arena-Commander-Pilots-Guide-V0-8.pdf
Monthly Report: May 2014
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13918-Monthly-Report-May-2014
za nekih 4 sata će biti skinut...
Wow ova brošura tj. guide je dost opširan. Fora.
I dosao je napokon :D
Ekipa na tviču opako pere po igri već. Gledajuci strimove grafički izgleda nevjerojatno jedva cekam doc kuc s posla...
Nadam se da su radili na performansama, jer je Hangar dosta trzao na najbržem hardveru.
Koliko je velik ukupni patch i kakva im je brzina download-a (da znam koliko će mi otprilike skidat..)?
Koliko je velik ukupni patch i kakva im je brzina download-a (da znam koliko će mi otprilike skidat..)?
10+ Gb, a brzina varira 350-700 Kb/s.
ali mislim da je jos jedan mini patch od 100mb nakon toga.
Pocetno skidanje cca 150Mb, kasnije oko 11Gb, brzina neta mi je 25Mbps (2.5Mb), no skida mi max 850kbps, znaci dobrih 3 sata skidanja ...
I nakon 3 sata spala na 250kbps lol ... ostalo jos 2,3Gb -.-
izaslo, bas me zanimaju dojmovi
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13909-Arena-Commander-Launched
Nadam se da su radili na performansama, jer je Hangar dosta trzao na najbržem hardveru.
upravo to... imam i7 920, 6GB RAM i GTX460, a hangar sam morao vrtjet na 780p i low detaljima da bi mi bilo iznad 40fps.
zato se nadam da neću trebat investirati u hardware za neko normalno igranje.
upravo to... imam i7 920, 6GB RAM i GTX460, a hangar sam morao vrtjet na 780p i low detaljima da bi mi bilo iznad 40fps.
Grafiku trebaš noviju i jaču za normalno igranje, sorry... ovo je ipak next gen naslov 
Grafiku trebaš noviju i jaču za normalno igranje, sorry... ovo je ipak next gen naslov 
bi još jedna gtxica u SLI napravila neku razliku?
Radije uzmi novu 760-tku... ako možeš.
kao prvo hangar je neoptimizrano smece i steka na puno jacim kompovima
kao drugo tvoj komp vise ne bih nazvao ni middle endom, ne znam zasto ocekujes od njega dobre performanse u novim naslovima
proc je ok ali na izdisaju a graficka nedostatna, trebas bar nesto od serije 6xx/7xx sto se tice nvidije ili 7xxx/2xx sto se tice ATIa
a sam chris roberts je izjavio da se star citizen pravi za next gen graficke i da ocekuje da ce igra ici na full detaljima na kompu sa SSDom, 16gb rama i nvidijom 980 (ne zajebavam se)
Testirano na i5-3570K@4,4GHz, 32GB 2400MHz RAM, GTX780TiOC, 3840x2160 - relativno sporo, ali očekivano dobro (do 30 FPS) se vrti i izgleda sasvim fino. Doduše, navodno se nema što raditi osim letjeti oko asteroida u vrlo ograničenoj mapi (ograničena nekakvim štitom).
Doduše, navodno se nema što raditi osim letjeti oko asteroida u vrlo ograničenoj mapi (ograničena nekakvim štitom).
Što nema 2 moda igre (Freeflight, Vanduul swarm)?
A MP dio će biti postupno dostupan svima nadolazećih dana/tjedana, ovisno o broju citizena.
kao drugo tvoj komp vise ne bih nazvao ni middle endom, ne znam zasto ocekujes od njega dobre performanse u novim naslovima
ali ja imam dobre performanse u novim naslovima. sve što je novo igram na 1080, medium detalji s isključenim vsync. sve radi glatko.
ok, nisam ni ja nerealan, komp mi je star 5 godina, dobro je služio do sad.
Imaš dobre performanse u novim naslovima jer su novi naslovi u 90% slučajeva smeća portana s konzola koje datiraju iz 2005.
Imaš dobre performanse u novim naslovima jer su novi naslovi u 90% slučajeva smeća portana s konzola koje datiraju iz 2005.
A ne!
Srećom pa je stigao i Star Citizen koji će (nakon dugo vremena) pokazati kako se može 'gejmati' na modernom PC-u!
Evo čitam i gledam filmiće po netu, dojmovi su uglavnom jako dobri (osim kad netko ne kuži da je upao u Alfu pa očekuje gotov proizvod..) 
Još cca sat vremena pa ću i sam probat..
Pocetno skidanje cca 150Mb, kasnije oko 11Gb, brzina neta mi je 25Mbps (2.5Mb), no skida mi max 850kbps, znaci dobrih 3 sata skidanja ...
2.5? Sta ti ne bi trebala brzina biti oko 3.1? Ako imaš 25 Mbps..
2.5? Sta ti ne bi trebala brzina biti oko 3.1? Ako imaš 25 Mbps..
http://www.speedtest.net/my-result/3543463831
no nije bitno, nece da predje nikada 3Mb (da megabajta) po sekundi ...
Offtopic:
Previse igra gubi konekciju, cak i setanje u hangaru sa helmetom uzrokuje kick iz igre, i ne vrti se bas zadovoljavajuce na 16Gb rama te GTX780TI
Dakle prvi dojmovi - grafika je zaista nešto posebno i vidi se uložen trud, upravljanje je još nedorečeno i treba vremena da se čovjek snađe, a i još se ne mogu mapirat vlastite komande pa je nešto teže u početku, diskonekcije sa servera se događaju ali nekad ne prekinu samu igru pa za sada nema veze.
Performanse.. pa na mojoj konfi (koja i nije high end makina za današnje pojmove) ide super glatko na 'very high' a grafa ne prelazi 81C - ja zadovoljan.
S obzirom da se radi o prvom buildu, ovo je sasvim solidan release 
Veselim se nadolazećim nadogradnjama, posebno mapiranju komandi i sređivanju problema s konekcijom.