Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...

Kad na kraju bude...   {#}

Ekipa Star Citizena objavila selfie:

"Four of us wolves, running around the desert together, in Las Vegas, looking for strippers and cocaine." "Four of us wolves, running around the desert together, in Las Vegas, looking for strippers and cocaine."

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina

1 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

AC trailer

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Uhhhh, dobar update i napokon je tu {#}

Sad treba dočekati večer da ga stavim skidat (nema me doma čitav dan) pa tek sutra mogu isprobavat {#}

Baš me zanimaju reakcije, recenzije i igrivost!  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

2 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

za nekih 4 sata će biti skinut... 

MPLAB C18
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
Star Citizen

Patch 1 - zaboravili ubaciti mape {#} {#}

kek kek

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 10:47 (Necto).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

2 0 hvala 0
15 godina

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa na tviču opako pere po igri već. Gledajuci strimove grafički izgleda nevjerojatno jedva cekam doc kuc s posla...

17 godina
odjavljen

Nadam se da su radili na performansama, jer je Hangar dosta trzao na najbržem hardveru.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Koliko je velik ukupni patch  i kakva im je brzina download-a (da znam koliko će mi otprilike skidat..)?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Koliko je velik ukupni patch  i kakva im je brzina download-a (da znam koliko će mi otprilike skidat..)?

10+ Gb, a brzina varira 350-700 Kb/s.

ali mislim da je jos jedan mini patch od 100mb nakon toga.

14 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Pocetno skidanje cca 150Mb, kasnije oko 11Gb, brzina neta mi je 25Mbps (2.5Mb), no skida mi max 850kbps, znaci dobrih 3 sata skidanja ...

I nakon 3 sata spala na 250kbps lol ... ostalo jos 2,3Gb -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 15:05 (Anonymous).
13 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Nadam se da su radili na performansama, jer je Hangar dosta trzao na najbržem hardveru.

upravo to... imam i7 920, 6GB RAM i GTX460, a hangar sam morao vrtjet na 780p i low detaljima da bi mi bilo iznad 40fps.

zato se nadam da neću trebat investirati u hardware za neko normalno igranje. 

MPLAB C18
15 godina
Star Citizen

Evo prvi pogled na SC Arena Commander, sa nešto Free Flight gamepleya.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

upravo to... imam i7 920, 6GB RAM i GTX460, a hangar sam morao vrtjet na 780p i low detaljima da bi mi bilo iznad 40fps.

Grafiku trebaš noviju i jaču za normalno igranje, sorry...   ovo je ipak next gen naslov {#}

Lijep pozdrav ;)
12 godina
Dado_ZG78 kaže...
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

Grafiku trebaš noviju i jaču za normalno igranje, sorry...   ovo je ipak next gen naslov {#}

bi još jedna gtxica u SLI napravila neku razliku?

MPLAB C18
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Radije uzmi novu 760-tku...  ako možeš.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

kao prvo hangar je neoptimizrano smece i steka na puno jacim kompovima

kao drugo tvoj komp vise ne bih nazvao ni middle endom, ne znam zasto ocekujes od njega dobre performanse u novim naslovima

proc je ok ali na izdisaju a graficka nedostatna, trebas bar nesto od serije 6xx/7xx sto se tice nvidije ili 7xxx/2xx sto se tice ATIa

a sam chris roberts je izjavio da se star citizen pravi za next gen graficke i da ocekuje da ce igra ici na full detaljima na kompu sa SSDom, 16gb rama i nvidijom 980 (ne zajebavam se) 

17 godina
odjavljen

Testirano na i5-3570K@4,4GHz, 32GB 2400MHz RAM, GTX780TiOC, 3840x2160 - relativno sporo, ali očekivano dobro (do 30 FPS) se vrti i izgleda sasvim fino. Doduše, navodno se nema što raditi osim letjeti oko asteroida u vrlo ograničenoj mapi (ograničena nekakvim štitom).

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Doduše, navodno se nema što raditi osim letjeti oko asteroida u vrlo ograničenoj mapi (ograničena nekakvim štitom).

Što nema 2 moda igre (Freeflight, Vanduul swarm)?

A MP dio će biti postupno dostupan svima nadolazećih dana/tjedana, ovisno o broju citizena.

Lijep pozdrav ;)
12 godina
Fanu kaže...

kao drugo tvoj komp vise ne bih nazvao ni middle endom, ne znam zasto ocekujes od njega dobre performanse u novim naslovima

ali ja imam dobre performanse u novim naslovima. sve što je novo igram na 1080, medium detalji s isključenim vsync. sve radi glatko. 

ok, nisam ni ja nerealan, komp mi je star 5 godina, dobro je služio do sad. 

MPLAB C18
17 godina
Star Citizen

Imaš dobre performanse u novim naslovima jer su novi naslovi u 90% slučajeva smeća portana s konzola koje datiraju iz 2005.

Potpis:
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Necto kaže...

Imaš dobre performanse u novim naslovima jer su novi naslovi u 90% slučajeva smeća portana s konzola koje datiraju iz 2005.

A ne!  

Srećom pa je stigao i Star Citizen koji će (nakon dugo vremena) pokazati kako se može 'gejmati' na modernom PC-u!  

Evo čitam i gledam filmiće po netu, dojmovi su uglavnom jako dobri (osim kad netko ne kuži da je upao u Alfu pa očekuje gotov proizvod..) {#}

Još cca sat vremena pa ću i sam probat..  

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Anonymous kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Pocetno skidanje cca 150Mb, kasnije oko 11Gb, brzina neta mi je 25Mbps (2.5Mb), no skida mi max 850kbps, znaci dobrih 3 sata skidanja ...

2.5? Sta ti ne bi trebala brzina biti oko 3.1? Ako imaš 25 Mbps..

14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
Anonymous kaže...
Dado_ZG78 kaže...

2.5? Sta ti ne bi trebala brzina biti oko 3.1? Ako imaš 25 Mbps..

http://www.speedtest.net/my-result/3543463831

no nije bitno, nece da predje nikada 3Mb (da megabajta) po sekundi ...

Offtopic:

Previse igra gubi konekciju, cak i setanje u hangaru sa helmetom uzrokuje kick iz igre, i ne vrti se bas zadovoljavajuce na 16Gb rama te GTX780TI

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 21:37 (Anonymous).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Dakle prvi dojmovi - grafika je zaista nešto posebno i vidi se uložen trud, upravljanje je još nedorečeno i treba vremena da se čovjek snađe, a i još se ne mogu mapirat vlastite komande pa je nešto teže u početku, diskonekcije sa servera se događaju ali nekad ne prekinu samu igru pa za sada nema veze.

Performanse..  pa na mojoj konfi (koja i nije high end makina za današnje pojmove) ide super glatko na 'very high' a grafa ne prelazi 81C - ja zadovoljan.

S obzirom da se radi o prvom buildu, ovo je sasvim solidan release {#}

Veselim se nadolazećim nadogradnjama, posebno mapiranju komandi i sređivanju problema s konekcijom.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice