- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još (malo više od) 4 dana do izlaska AC-a... držmo fige... 
Predvidam hrpu bugova i lose performanse...kao i u svakoj alphi.
Još (malo više od) 4 dana do izlaska AC-a... držmo fige... 
Predvidam hrpu bugova i lose performanse...kao i u svakoj alphi.
Nebitno, samo da mogu sudjelovat u isprobavanju i prijavljivanju tih bugova, te letat okolo i napucavat se sa valovima Vanduul-a 
Platio sam da (među ostalim) sudjelujem u izradi igre i želim pomoći koliko mogu u testiranju (za hangar sam im bio prijavio nekoliko bugova još u samom početku..)
dado napravio sam accaunt na sc.. sto treba napravit da dobijem pristup hangaru i arena commanderu? kupit neki ship pack ili? ili se moze pledge-at bilo koji iznos?ili?
Trebaš kupiti game package
https://robertsspaceindustries.com/pledge/single-ship-packages?sortBy=price
(najeftiniji - https://robertsspaceindustries.com/store/316-aurora-mr)
i onda još pass za arena commander.
https://robertsspaceindustries.com/store/403-arena-commander-pass
znaci 40 dolara da se setkam po hangaru.. kolko ce ta igra kostat za 2 god? 2000$? mogli su i snizit cijene tih packova kad su se vec nazderali tolike milijune?
ovo mi je najjace ..platio si 40$ pa daj jos 5 za arena commandera.. lolcek
znaci 40 dolara da se setkam po hangaru.. kolko ce ta igra kostat za 2 god? 2000$? mogli su i snizit cijene tih packova kad su se vec nazderali tolike milijune?
Pa vidiš da si/im tepaju kako su top talenti svijeta. :P
pa ljudi trguju, virtualnim brodovima(tehnicki, nisu ni virtualni jer i tu jos ne postoje) za stotine dolara... steta bi bilo ne uzet bar nekakvu proviziju(dobra ideja???) ili trazit sicu od 5 $
ne hvala.. vidimo se roberte za 2 godine.i to ako...
A gledaj, ove bete sada su više nagrade za kupce koji su dali početni kapitali, a ako baš želiš upast, imast tu prigodu za x$. Vjerojatno će kada SC prođe koju igrivu i manje bugovitu beta iteraciju staviti early access za nekakvih 45-55$. Beta elita je 120$.
Kako da znam da li cu ja imati pristup ovoj gluposti (da, poludio sam) za koju traze 5$, nije mi radi 5 dolara, no kada sam uzeo Digital Colonel package vrijednosti 125$ i RSI Aurora koja je bila 25$, odmah na pocetku, kad se pojavio colonel package, te kasnije Aurora LX Upgrade za 5$ cim je izaslo ...
E sada, ako ja budala, kakva jesam ne mogu imati pristup areni commander, koja je bacila 155$, e jbga onda!
Kako da znam da li cu ja imati pristup ovoj gluposti (da, poludio sam) za koju traze 5$, nije mi radi 5 dolara, no kada sam uzeo Digital Colonel package vrijednosti 125$ i RSI Aurora koja je bila 25$, odmah na pocetku, kad se pojavio colonel package, te kasnije Aurora LX Upgrade za 5$ cim je izaslo ...
E sada, ako ja budala, kakva jesam ne mogu imati pristup areni commander, koja je bacila 155$, e jbga onda!
Ako si original backer imat ces pristup (naravno ovisno kad si uzeo i koji imas "citizen number" tako ces doci na red za MP, PVE vandull swarm i free flight ce imati svi otpocetka). ovih +5$ je za ljude koji su backali nakon prvih 400,000 backera (ili koji je vec bio broj) i ti prvi backer imaju osiguranu infrastrukturu za pristup od Day 1 arena commandera. Obzirom da su ljudi i dalje zainteresirani a sve skupa ide preko Google cloud-a, tih 5$ sluzi da se ljudima dokupi "cloud kapaciteta", jer nisu bili sigurni treba li im jos 10K,50K ili xxxxx dodatnih slotova.
Što ne valja?
Pa ovo je referenca na Top Gun za sve koji nisu shvatili... i genijalno su to složili.
Originalni Wing Commander mi je oduvijek bio nešto poput Top Gun-a u svemiru i ovaj video je pogodio 'živac'. Eh nostalgije..
Ajde Tonči, ne budi takav mrgud stalno na ovom threadu.. zafrkancije malo..
Ako si original backer imat ces pristup (naravno ovisno kad si uzeo i koji imas "citizen number" tako ces doci na red za MP, PVE vandull swarm i free flight ce imati svi otpocetka). ovih +5$ je za ljude koji su backali nakon prvih 400,000 backera (ili koji je vec bio broj) i ti prvi backer imaju osiguranu infrastrukturu za pristup od Day 1 arena commandera. Obzirom da su ljudi i dalje zainteresirani a sve skupa ide preko Google cloud-a, tih 5$ sluzi da se ljudima dokupi "cloud kapaciteta", jer nisu bili sigurni treba li im jos 10K,50K ili xxxxx dodatnih slotova.
Uee Citizen Record #152828
Znaci imam sanse ... Hvala na detaljnom objasnjenju :)
Hvala bogu da globalno ljudi nisu kao neki tu na forumu pa da samo nešto prigovaraju i negoduju.. kom se ne sviđa ne mora nabavljat i točka!
Da je projekt neka bezvezarija ne bi bio najuspješniji crowdfunded projekt na svijetu IKADA zar ne? 
Uostalom, brojke govore same za sebe i to je jedino bitno:
FUNDS RAISED
44,180,549
STAR CITIZENS
455,633
I ako sam dobro shvatio jedan od CR-ovih odgovora, uz Vandul swarm, Free flight, trebala bi doci i jedna mapa za utrke(mislim da je netko pitao oko Esporta), pa je Chris odgovorio da bi zeljeli da Esports ima neku vezu sa "Lore-om" Star citizen-a, pa da bi preko utrka to povezali i da dobiju materijala za nove serije umjesto wingman hangara. Imaju kao neki plan za televiziju koja bi se bavila ingame dogadajim, i bila emitirana u ingame barovima, pa gledaju da stvore materijal za to.
I ako sam dobro shvatio jedan od CR-ovih odgovora, uz Vandul swarm, Free flight, trebala bi doci i jedna mapa za utrke(mislim da je netko pitao oko Esporta), pa je Chris odgovorio da bi zeljeli da Esports ima neku vezu sa "Lore-om" Star citizen-a, pa da bi preko utrka to povezali i da dobiju materijala za nove serije umjesto wingman hangara. Imaju kao neki plan za televiziju koja bi se bavila ingame dogadajim, i bila emitirana u ingame barovima, pa gledaju da stvore materijal za to.
Dobro si shvatio - u planu su i eSports događaji, kao i in-game TV/radio.. 
Hangar games! (Sponzor: Hangar TV 1)
May the odds be ever in your favor!

...
Nema boljeg nacina nego cekanje igre uz malo humora...
Svi se nadamo relativno igrivom modulu, i nadamo se se da ce Dado biti zadovoljan....
...
Još 10 sati do 29.5. :)
Piše li gdje kad će se moći skinit?
Zdravi i veseli bili :)
Vjerojatno nigdje. 
Jel netko gledao za hardver koji treba da bi ovo cudo pokrenulo?
Planiro je Watch Dogs biti NextGen sa vecim budgetom, pa eto show programa.
eh,kad sam prvi put cuo za SC prvo sto sam procitao bili su hardwerski zahtjevi odn.opis kako ce iskoristiti high tech snagu modernih PC-ija , nista manje ih ne interesira
Navodno da nece biti toliko zahtjevna koliko mislimo,ali treba izdvojiti za Oculus Rift i onaj Rhino
Pogledaj u ovom topic-u strane 4-6 - https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/95627/dogfighting-module-production
Jedna od devov-a je odgovorio vecem broju ljudi koji su pitali kako ce igra radit na njihovim konfiguracijama.
Vjerojatno nigdje. 

klasa optimist..
Eto ga na!
Sad ga zbilja malo pretjeruju, ah well.. bit će zanimljivo čitat shitstorm na forumu 
Nadam se da par dana neće prerasti u par tjedana.
Eto ga na!
Sad ga zbilja malo pretjeruju, ah well.. bit će zanimljivo čitat shitstorm na forumu 
Shitstorm indeed