Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Hell yeah!   {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...

Još (malo više od) 4 dana do izlaska AC-a...  držmo fige... {#}

Predvidam hrpu bugova i lose performanse...kao i u svakoj alphi.

17 godina
neaktivan
brane82 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Još (malo više od) 4 dana do izlaska AC-a...  držmo fige... {#}

Predvidam hrpu bugova i lose performanse...kao i u svakoj alphi.

Nebitno, samo da mogu sudjelovat u isprobavanju i prijavljivanju tih bugova, te letat okolo i napucavat se sa valovima Vanduul-a {#}

Platio sam da (među ostalim) sudjelujem u izradi igre i želim pomoći koliko mogu u testiranju (za hangar sam im bio prijavio nekoliko bugova još u samom početku..)

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Star Citizen

dado napravio sam accaunt na sc.. sto treba napravit da dobijem pristup hangaru i arena commanderu? kupit neki ship pack ili? ili se moze pledge-at bilo koji iznos?ili?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 15:23 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

znaci 40 dolara da se setkam po hangaru.. kolko ce ta igra kostat za 2 god? 2000$? mogli su i snizit cijene tih packova kad su se vec nazderali tolike milijune?{#}

ovo mi je najjace ..platio si 40$ pa daj jos 5 za arena commandera.. lolcek{#}

xfact
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

znaci 40 dolara da se setkam po hangaru.. kolko ce ta igra kostat za 2 god? 2000$? mogli su i snizit cijene tih packova kad su se vec nazderali tolike milijune?{#}

Pa vidiš da si/im tepaju kako su top talenti svijeta. :P

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
=xfact= kaže...

pa ljudi trguju, virtualnim brodovima(tehnicki, nisu ni virtualni jer i tu jos ne postoje) za stotine dolara... steta bi bilo ne uzet bar nekakvu proviziju(dobra ideja???) ili trazit sicu od 5 $

14 godina
neaktivan
Star Citizen

ne hvala.. vidimo se roberte za 2 godine.i to ako...{#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Hell yeah!   {#}

{#}

17 godina
Star Citizen

A gledaj, ove bete sada su više nagrade za kupce koji su dali početni kapitali, a ako baš želiš upast, imast tu prigodu za x$. Vjerojatno će kada SC prođe koju igrivu i manje bugovitu beta iteraciju staviti early access za nekakvih 45-55$. Beta elita je 120$.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

Kako da znam da li cu ja imati pristup ovoj gluposti (da, poludio sam) za koju traze 5$, nije mi radi 5 dolara, no kada sam uzeo Digital Colonel package vrijednosti 125$ i RSI Aurora koja je bila 25$, odmah na pocetku, kad se pojavio colonel package, te kasnije Aurora LX Upgrade za 5$ cim je izaslo ...

E sada, ako ja budala, kakva jesam ne mogu imati pristup areni commander, koja je bacila 155$, e jbga onda!

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anonymous kaže...

Kako da znam da li cu ja imati pristup ovoj gluposti (da, poludio sam) za koju traze 5$, nije mi radi 5 dolara, no kada sam uzeo Digital Colonel package vrijednosti 125$ i RSI Aurora koja je bila 25$, odmah na pocetku, kad se pojavio colonel package, te kasnije Aurora LX Upgrade za 5$ cim je izaslo ...

E sada, ako ja budala, kakva jesam ne mogu imati pristup areni commander, koja je bacila 155$, e jbga onda!

Ako si original backer imat ces pristup (naravno ovisno kad si uzeo i koji imas "citizen number" tako ces doci na red za MP, PVE vandull swarm i free flight ce imati svi otpocetka). ovih +5$ je za ljude koji su backali nakon prvih 400,000 backera (ili koji je vec bio broj) i ti prvi backer imaju osiguranu infrastrukturu za pristup od Day 1 arena commandera. Obzirom da su ljudi i dalje zainteresirani a sve skupa ide preko Google cloud-a, tih 5$ sluzi da se ljudima dokupi "cloud kapaciteta", jer nisu bili sigurni treba li im jos 10K,50K ili xxxxx dodatnih slotova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 17:36 (Zmalamuth).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Hell yeah!   {#}

{#}

Što ne valja?

Pa ovo je referenca na Top Gun za sve koji nisu shvatili... i genijalno su to složili.

Originalni Wing Commander mi je oduvijek bio nešto poput Top Gun-a u svemiru i ovaj video je pogodio 'živac'. Eh nostalgije.. 

Ajde Tonči, ne budi takav mrgud stalno na ovom threadu..  zafrkancije malo.. 

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...

Ako si original backer imat ces pristup (naravno ovisno kad si uzeo i koji imas "citizen number" tako ces doci na red za MP, PVE vandull swarm i free flight ce imati svi otpocetka). ovih +5$ je za ljude koji su backali nakon prvih 400,000 backera (ili koji je vec bio broj) i ti prvi backer imaju osiguranu infrastrukturu za pristup od Day 1 arena commandera. Obzirom da su ljudi i dalje zainteresirani a sve skupa ide preko Google cloud-a, tih 5$ sluzi da se ljudima dokupi "cloud kapaciteta", jer nisu bili sigurni treba li im jos 10K,50K ili xxxxx dodatnih slotova.

Uee Citizen Record #152828

Znaci imam sanse ... Hvala na detaljnom objasnjenju :)

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Hvala bogu da globalno ljudi nisu kao neki tu na forumu pa da samo nešto prigovaraju i negoduju..  kom se ne sviđa ne mora nabavljat i točka! 

Da je projekt neka bezvezarija ne bi bio najuspješniji crowdfunded projekt na svijetu IKADA zar ne?  {#}

Uostalom, brojke govore same za sebe i to je jedino bitno:

FUNDS RAISED

44,180,549

STAR CITIZENS

455,633

{#} 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

I ako sam dobro shvatio jedan od CR-ovih odgovora, uz Vandul swarm, Free flight, trebala bi doci i jedna mapa za utrke(mislim da je netko pitao oko Esporta), pa je Chris odgovorio da bi zeljeli da Esports ima neku vezu sa "Lore-om" Star citizen-a, pa da bi preko utrka to povezali i da dobiju materijala za nove serije umjesto wingman hangara. Imaju kao neki plan za televiziju koja bi se bavila ingame dogadajim, i bila emitirana u ingame barovima, pa gledaju da stvore materijal za to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...

I ako sam dobro shvatio jedan od CR-ovih odgovora, uz Vandul swarm, Free flight, trebala bi doci i jedna mapa za utrke(mislim da je netko pitao oko Esporta), pa je Chris odgovorio da bi zeljeli da Esports ima neku vezu sa "Lore-om" Star citizen-a, pa da bi preko utrka to povezali i da dobiju materijala za nove serije umjesto wingman hangara. Imaju kao neki plan za televiziju koja bi se bavila ingame dogadajim, i bila emitirana u ingame barovima, pa gledaju da stvore materijal za to.

Dobro si shvatio - u planu su i eSports događaji, kao i in-game TV/radio..  {#}

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
Zmalamuth kaže...

Hangar games! (Sponzor: Hangar TV 1)

May the odds be ever in your favor!

{#}

...

Nema boljeg nacina nego cekanje igre uz malo humora...

Svi se nadamo relativno igrivom modulu, i nadamo se se da ce Dado biti zadovoljan....

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 8:33 (Abomb).
15 godina
Star Citizen

Još 10 sati do 29.5. :)

Piše li gdje kad će se moći skinit?

Zdravi i veseli bili :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bradonja_85 kaže...

Vjerojatno nigdje. {#}

13 godina
neaktivan
Star Citizen

Jel netko gledao za hardver koji treba da bi ovo cudo pokrenulo?

0 0 hvala 0
13 godina
Dado_ZG78 kaže...
Zmalamuth kaže...

Planiro je Watch Dogs biti NextGen sa vecim budgetom, pa eto show programa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
protjeran
brane82 kaže...

eh,kad sam prvi put cuo za SC prvo sto sam procitao bili su hardwerski zahtjevi  odn.opis kako  ce iskoristiti high tech snagu modernih PC-ija , nista manje ih ne interesira

13 godina
Star Citizen

Navodno da nece biti toliko zahtjevna koliko mislimo,ali treba izdvojiti za Oculus Rift i onaj Rhino

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brane82 kaže...

Pogledaj u ovom topic-u strane 4-6 - https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/95627/dogfighting-module-production

Jedna od devov-a je odgovorio vecem broju ljudi koji su pitali kako ce igra radit na njihovim konfiguracijama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 17:23 (Zmalamuth).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
bradonja_85 kaže...

Vjerojatno nigdje. {#}

{#}

klasa optimist..{#}

xfact
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Eto ga na!  

Još jedna odgoda, cccccc...

Sad ga zbilja malo pretjeruju, ah well.. bit će zanimljivo čitat shitstorm na forumu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Nadam se da par dana neće prerasti u par tjedana.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Eto ga na!  

Još jedna odgoda, cccccc...

Sad ga zbilja malo pretjeruju, ah well.. bit će zanimljivo čitat shitstorm na forumu {#}

Shitstorm indeed {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 7:57 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice