Evo, tko voli horor igre, neka tu napiše svoje mišljenje o ovoj igri.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam igrao, ali bih volio, oduvijek me zanimala ta igra...
Igrao sam, odlična atmosfera, ipak je to Silent Hill. Nisam do kraja prešao. Dvojka mi je još uvijek najbolja. Mislim da me ovdje najviše smeta što se nemože sejvat bilo kad, nego treba tražiti one rupe i vračati se u sobu.
drugi dio mi je odlican, treci jos bolji... ali The Room mi zacudo iz nekog razloga nije legao
nadam se da ce i sh5 izaci za pc!
Kakve su kontrole? Poludio sam s kontrolama i kamerom u dvojci i napravio olakšavajući uninstall.
odigrao sam sve Silent Hill-ove i ovaj The Room mi je fantastičan. sviđa mi se taj koncept, ubija te sam stan u kojem živiš. ako se ne osječaš sigurno u svom stanu, gdje češ se onda osječati sigurno? nigdje.
odličan!
Igra je odlična..odlično napravljeno što se tiče stana,ali dvojka je ipak najbolja...
Nisam prešao do kraja ali igra ima jako dobru atmosferu i osjećaj tjeskobe i straha dok se svako malo igrač vrati u tu jednu sobu iz koje sve kreće brrrrrr...
Mislim da ste mi ovom temom vratili volju. Čim budem imao vremena igram od početka i neću stati dok ne dođem do kraja
nije mi ništa posebno
drugi dio mi je odlican, treci jos bolji... ali The Room mi zacudo iz nekog razloga nije legao
nisam znao
Kakve su kontrole? Poludio sam s kontrolama i kamerom u dvojci i napravio olakšavajući uninstall.
Ja sam blago razocaran, mucila me kamera, kontrole. . . Prva 3 djela rulz ovaj i nije nesto, bar meni
nije mi ništa posebno
Bas tako
.Inace svidja mi se stvar oko te sobe a ovo ostalo su totalno upropastili,
u Game Playu je dobila visoku nezasluznu ocjenu.Zato,zato sto nije to bila atmosfera
kako su je oni opisivali da ce biti,previse svjetla,nema other worlda i takve slicne stvari.
Najbolji dio je 2 a sto se tice 5 nju nisam odigrao.POZDRAV
igrao sam silent hill 2 nakratko jer su me kontrole toliko iživcirale pa ću je uzet za ps2 al priznajem da je igra strašna :S
imam silent hill homecoming al je nisam još počeo igrat jer igram re4 i re5 al ću ga svakako odigrati :D