Silent Hill 4:The Room

poruka: 17
|
čitano: 4.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo, tko voli horor igre, neka tu napiše svoje mišljenje o ovoj igri.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nisam igrao, ali bih volio, oduvijek me zanimala ta igra...

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina

Igrao sam, odlična atmosfera, ipak je to Silent Hill. Nisam do kraja prešao. Dvojka mi je još uvijek najbolja. Mislim da me ovdje najviše smeta što se nemože sejvat bilo kad, nego treba tražiti one rupe i vračati se u sobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

drugi dio mi je odlican, treci jos bolji... ali The Room mi zacudo iz nekog razloga nije legao

nadam se da ce i sh5 izaci za pc!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakve su kontrole? Poludio sam s kontrolama i kamerom u dvojci i napravio olakšavajući uninstall.

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odigrao sam sve Silent Hill-ove i ovaj The Room mi je fantastičan. sviđa mi se taj koncept, ubija te sam stan u kojem živiš. ako se ne osječaš sigurno u svom stanu, gdje češ se onda osječati sigurno? nigdje.

odličan!

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je odlična..odlično napravljeno što se tiče stana,ali dvojka je ipak najbolja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam prešao do kraja ali igra ima jako dobru atmosferu i osjećaj tjeskobe i straha dok se svako malo igrač vrati u tu jednu sobu iz koje sve kreće brrrrrr...  

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ste mi ovom temom vratili volju. Čim budem imao vremena igram od početka i neću stati dok ne dođem do kraja

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

nije mi ništa posebno

0 1 hvala 0
17 godina
RE: Silent Hill 4:The Room
RonoN kaže...

drugi dio mi je odlican, treci jos bolji... ali The Room mi zacudo iz nekog razloga nije legao

Meni su prva 2 najbolja (1 na PSX, 2 na PC), 3. nisam igral jer ga nije bilo na PC-u niti na PSX-u.
The Room sam igral zbilja samo malo i nije to više onaj štih SH-a.
Ali ipak, sad ste me podsjetili na SH pa možda odigram četvorku do kraja.
Da bar izađe SH-Origins za PC.

Neka pati koga smeta.....
17 godina
Armor kaže...
RonoN kaže...

Meni su prva 2 najbolja (1 na PSX, 2 na PC), 3. nisam igral jer ga nije bilo na PC-u niti na PSX-u.
The Room sam igral zbilja samo malo i nije to više onaj štih SH-a.
Ali ipak, sad ste me podsjetili na SH pa možda odigram četvorku do kraja.
Da bar izađe SH-Origins za PC.

ima ti trojka za PC
...something diabolic
17 godina
protjeran

nisam znao

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Kakve su kontrole? Poludio sam s kontrolama i kamerom u dvojci i napravio olakšavajući uninstall.

Boljke s kamerom nažalost i ovdje postoje. Kontrole su po meni bolje. Hodaš normalno sa wasd, s time da se možeš boriti s mišem. Desna tipka je ready weapon, a lijeva action. S wheelom scrollaš kroz inventory, uglavnom kontrole su više user friendly.
...something diabolic
17 godina

Ja sam blago razocaran, mucila me kamera, kontrole. . . Prva 3 djela rulz ovaj i nije nesto, bar meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
male dragon kaže...

nije mi ništa posebno

Bas takoCool.Inace svidja mi se stvar oko te sobe a ovo ostalo su totalno upropastili,

u Game Playu je dobila visoku nezasluznu ocjenu.Zato,zato sto nije to bila atmosfera

kako su je oni opisivali da ce biti,previse svjetla,nema other worlda i takve slicne stvari.

Najbolji dio je 2 a sto se tice 5 nju nisam odigrao.POZDRAV

born to be gamer
16 godina
neaktivan

igrao sam silent hill 2 nakratko jer su me kontrole toliko iživcirale pa ću je uzet za ps2 al priznajem da je igra strašna :S

imam silent hill homecoming al je nisam još počeo igrat jer igram re4 i re5 al ću ga svakako odigrati :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice