Pet MMO-a boljih od WOW-a

poruka: 22
|
čitano: 2.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

WoW has its share of lore, but will anything compare to sneaking past the Well of the Watcher and staring out at the vastness of the Hall of Kings? If lore and story is why you play WoW, you need to come to Middle-earth for awhile. > Istina!

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pet MMO-a boljih od WOW-a

Pa i istina je... WoW je grind-fest u svojoj biti. EVE i DAOC su puno bolje igre, a LOTRO je po questovima i priči dosta bolji. Nisam dovoljno igrao LOTRO da znam kako je na najvišim levelima, ali EVE i DAOC su zasigurno ultimate fun u odnosu na WoW.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

EVE izgleda predivno, mislim ga zaigrat jednom sigurno.

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A do kraja godine ce izaci MMO sa boljom grafikom i gameplayom (AoC), sa boljim grindom (Aion Online), boljim PvP sistemom battlegrounda (Warhammer Online), i svakako jos necim boljim (Spore). Blago nama.Osmijeh

17 godina

EVE Online definitivno, Age of Conan definitivno (iako jos nije izaso), DAOC nisam igro al po onom sta sam cuo - definitivno.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

World of Warcraft opako owna sve ostale MMO-e.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rider kaže...

Najopakije owna novčanik igrača.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Rider kaže...

EVE je skuplji wow-a. Ali wow ima gadnu naviku da ti shebe drustveni zivot... Grrr... Pored wow-a sam igrao EVE i LOTRO i mislim da su oba naslova puno  zabavnija i vise su za casual igranje.
17 godina
neaktivan

Igram WoW otkad je dosao u Hrvatsku i mogu reci da po meni WoW lagano propada, ne u komercialnom smislu nego, a ni sam neznam kak da opisem...Sjecam se kad sam prvi put usao u igru, kako sam se divio svemu i svacemu i sa nekim ushicenjem isao po svijetu rijesavao questove i poceo prvi put raidat, MC, BWL, AQ, Naxx i onda dolazi TBC, WoW me jos uvijek dosta dobro drzi stojim na ponocnoj pordaji.

Instaliram TBC, udjem u igru i ocekujem onaj "vauu kako jeb***" ali nista, a reko idem dalje izlevelam do 70 medju prvima pocnem ponovo raidat i prestanem negdje u MH...zasto? Nema mi igra cara vise, nije zanimljiva, hrpa djece i bezobraznih ljudi, grindanje, farmanje sve isto...Raidat se vise uopce ne isplati...Neznam neki bi rekli da je to napredak, da WoW postaje vise friendly sirem spektru ljudi ali meni to vise nije to, udejm u igru i izadjem nakon 10min, u gildi sam kojoj je ostao jos samo zadnji boss u SWP ali nije mi zanimljivo vise, mozda je samo meni to dosadilo ali i lege s kojima pricam kazu isto, WoW je izgubio svoj Mojo

Dolazi sad WOTKL, odlucio sam uopce negledat niti jednu jedinu informaciju o tome, kupit cu igru i ocu ko njub sjest i opet rec "vauu kako jeb***" ako tog nebude bilo moja karijera u WoW je zavrsena

17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Rider kaže...

To je istina,al se i to da rješit.Namigiva
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

I evo ga dogodilo se i to! Došao je WOTLK i povukao mase natrag iz ostalih MMOa u WoW! Namigiva

Ima nekoliko zanimljivih grafikona koji taj efekt zorno predočuju, no sad ne znam točnu adresu..   Uglavnom, WAR, LOTRO, EVE i AoC svi trpe odljev ekipe, dok WoW ima hrpetine igrača svih lvl-a po svim serverima.

Napokon ekonomija (uz inflaciju zbog visokih lvl altova i twinkova) ponovno funkcionira. Cijene na AHu su dosta visoke, no nikada nije bilo lakše na lvl-u 15 zaraditi 100G prodajom najosnovnijih sirovina Namigiva

Uklonjena je masa negativnosti koje je donio TBC i igra se skroz približila onome što je WoW bio u početku..    opet ima svoj 'mojo' što bi rekao kolega forumaš i strastveni WoW-aš hehehe..

Sada ne znam ima li baš 5 MMOova boljih od WoWa...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po svemu viđenom WOW ne najbolji MMRPG do sada .

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

What a load of bullshit.

Sljedeći MMORPG koji će biti bolji od WoW će biti ili WoW2 ili sljedeći Blizz MMORPG projekt.

Eod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne slažem se da EVE ima bolji comunity,  CAOD je dokaz toga, a 0.0 politika je backstab over backstaba. Nemam pojma kakva je situacija u empire i tamo rijetko idem. Ne volim baš vidjeti toliko ne bluea u local. Jednostavno postane živćani tik.

0 0 hvala 0
16 godina
QFlash kaže...

What a load of bullshit.

Sljedeći MMORPG koji će biti bolji od WoW će biti ili WoW2 ili sljedeći Blizz MMORPG projekt.

Eod.

Istina.

17 godina
moderator
Dado_ZG78 kaže...

I evo ga dogodilo se i to! Došao je WOTLK i povukao mase natrag iz ostalih MMOa u WoW! Namigiva

Ima nekoliko zanimljivih grafikona koji taj efekt zorno predočuju, no sad ne znam točnu adresu..   Uglavnom, WAR, LOTRO, EVE i AoC svi trpe odljev ekipe, dok WoW ima hrpetine igrača svih lvl-a po svim serverima.

A što je tebe potaknulo da oživiš šest mjeseci staru i totalno zamrlu temu?

I kako si zaključio da EVE trpi odljev ekipe?
17 godina

očito je da je wow najigraniji....a da je najbolji tu se ne slažem

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Dado_ZG78 kaže...

A što je tebe potaknulo da oživiš šest mjeseci staru i totalno zamrlu temu?

I kako si zaključio da EVE trpi odljev ekipe?
 Hm, pa ova tema je direktno povezana sa WoWom, što ne? Ne kužim kako misliš 'zamrlu temu'..
Kako su neki MMOovi bili bolji prije dolaska WOTLKa, a sada su pali u drugi plan to je činjenica koja direktno utječe na stanje MMO tržišta i naslov ove teme Namigiva

EVE je imala dosta 'prebjega' iz WoW-a (TBC period), myself included, no nakon WOTLKa se puno igrača vratilo u WoW. Naravno neki su ostavili i EVE acc aktivan, dok se novi igrači također priljevaju u EVE pa je broj igrača na serveru manje-više konstantan (cca 40k za vrijeme peak time-a).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

WotLK je u PvE aspektu odlican... ali PvP je, može se reci, ne samo zanemaren, nego unisten totalno. Ne shvatite me krivo, Strand je super, Wintergrasp je super, ali elementarni class balance vise uopce ne postoji. Osim toga, vecina klasa radi enormo preveliki dmg, pa je PvP sveden na bezvezni gankfest u kojemu o ishodu borbe odlucuje uglavnom samo cista sreca.

17 godina

Ljudi ne shvaćaju da činjenica da Britney Spears prodaje više ploča od Diane Krall  ili Renee Geyer ne znači da je bolja pjevačica Smijeh

17 godina
segregator kaže...

Ljudi ne shvaćaju da činjenica da Britney Spears prodaje više ploča od Diane Krall  ili Renee Geyer ne znači da je bolja pjevačica Smijeh

Ili to sta se u svijetu proda vise Mcdonalds hamburgera nego cevapa i kuvinje moje babe ne znaci da je Mcdonalds bolji!
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice