Treba probat fifu ako ispadne kako najavljuju, nemoze bit tolko losa.
PES je svake godine isti uz poneka mala poboljsanja tako da nemoze ispast los ali mislim da vrijedi probat i fifu u ostalom sto imate izgubi.
Treba probat fifu ako ispadne kako najavljuju, nemoze bit tolko losa.
PES je svake godine isti uz poneka mala poboljsanja tako da nemoze ispast los ali mislim da vrijedi probat i fifu u ostalom sto imate izgubi.
Fifa za PC je ove godine opet razočarala i tu PES pobjeđuje no na konzolama je obrnuto jer je FIFA najbolja do sad, a PES ima par novina, ali je ipak lošiji od FIFE.
Fifa za PC je ove godine opet razočarala i tu PES pobjeđuje no na konzolama je obrnuto jer je FIFA najbolja do sad, a PES ima par novina, ali je ipak lošiji od FIFE.
Derem po PES-u sa frendom vec dosta dugo od 5. i mogu jedino reci da mi je to najblize koilko se moglo doci do realnog nogometa...stoga Konami, Bravo!
Fifu smo probali i jednostavno to nije to, nema tog "šmeka", PES tu rula...
Sto se tice grafike u PES 2008. cisto pristojna je...
no, velim igra mi treba dati osjecaj da fakat igram nogac na svim razinama, a PES mi to daje, no opet samo do jedne granice...da se to jos puno poboljsati....
Cekamo devetku...
Ne znam dečki, igrao sam FIFA-u dosta dugo i ne mogu više, previše ponavljanja. Od PES-a 3 sam zaljubljen u ovu simulaciju i ne mogu se maknut od nje, svake godine sve bolje i bolje, priznajem, 2008 nije bio baš bajan, ali 2009 će bit predobar po ovome kaj sam vidio u demu, vraćanje na sistem PES-a 6, igrivost do bola, prekrasna grafika, tu čak ni FIFA nije ništa bolja, ali ne kažem da je lošija po tom pitanju. 17. 10. (znači slijedeći tjedan) je službeni izlazak novog PES-a i ja ljudi idem u dućan po oriđiđi, jedva čekam
Ja više volim FIFU iz jednostavnog razloga - Volim davati puno golova...................................s golmanom!
Koje godine momci iz EA-a nisu obećavali novu i revolucionarnu FIFu? Svake godine naberu pregršt sranja, koja na kraju ili traljavo izvedu ili uopće ne izvedu. Fizika my ass... Igra je smeće^2. Naravno, da ne bi bilo zabune, govorim o PC verziji. I svake godine i ja pomislim, ajde možda će fakat bit nešto od toga, al kako se kaže: tresla se brda, rodio se miš (FIFA 09)...
PES ove godine grafički dosta sliči 2008, čini mi se da se ni igrivost nije puno promjenila od PES-a 2008, al nisam ziher za to jer PES nisam puno igrao.
Imam osjećaj da pola korisnika foruma na ovoj temi nisu isprobali ili Fifu 2009 ili PES 2009. (Cijelu igru)
fifa je meni bolja,,al ni pes nije loš,stvar ukusa
Imam osjećaj da pola korisnika foruma na ovoj temi nisu isprobali ili Fifu 2009 ili PES 2009. (Cijelu igru)
Ja sam probao Pes demo, fifu cijelu, i mogu rec da je fifa ista ko i prosle godine, a fifa 2007 je ista ko i fifa 2006, ali to cak ni nebi bilo toliko strasno da fifa 2006 nije bila potpuni promasaj...
A dok je pes vidljivo poboljsao grafiku, fiziku lopte, vodjenje lopte...
A ovo mi je danas frend rekao i mislim da je tako, u PES-u skoro svaki gol koji zabijes je jedinstven i skoro je nemoguce dat isti takav, dok u fifi to nije tako, nabijes loptu, i ona ide neovisno o bilo cemu drugome, felsa, ovo ono i doleti u raslje....
Ja sam probao Pes demo, fifu cijelu, i mogu rec da je fifa ista ko i prosle godine, a fifa 2007 je ista ko i fifa 2006, ali to cak ni nebi bilo toliko strasno da fifa 2006 nije bila potpuni promasaj...
A dok je pes vidljivo poboljsao grafiku, fiziku lopte, vodjenje lopte...
A ovo mi je danas frend rekao i mislim da je tako, u PES-u skoro svaki gol koji zabijes je jedinstven i skoro je nemoguce dat isti takav, dok u fifi to nije tako, nabijes loptu, i ona ide neovisno o bilo cemu drugome, felsa, ovo ono i doleti u raslje....
PES 2009 je po meni bolji Fifa je duplo teža
Fifu da krenem danas igrat, za 5 dana bi mogo na world class dobit koji god klub 12:0
Fifu da krenem danas igrat, za 5 dana bi mogo na world class dobit koji god klub 12:0
Ovo je za bezveze. Pronašao sam video na youtubu za Fifa 09 i PES 09 in game. Pa da vidimo za grafiku. Kako se odmah vidi da je u PES-u skriptirana animacija, a u Fifi nije (donekle):
http://de.youtube.com/watch?v=Y28b2L1iqg0&feature=related (ovo kopirajte....)