PES vs FIFA-molim biti tolerantan zaključana tema

poruka: 155
|
čitano: 19.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PES vs FIFA-molim biti tolerantan

Treba probat fifu ako ispadne kako najavljuju, nemoze bit tolko losaSmijeh.

PES je svake godine isti uz poneka mala poboljsanja tako da nemoze ispast los ali mislim da vrijedi probat i fifu u ostalom sto imate izgubi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: PES vs FIFA-molim biti tolerantan
SOS kaže...
Shady kaže...
 Igrao sam i PES i FIFU DEMO, i pes si može brisati guzicu sa fifom...
 Imaš obrazloženje?
Da, imam...
1.Grafika je stoput lošija od PES-a
2.Fizika se uopće nije poboljšala, još uvijek je sve isto kao i u prošloj FIFI, osim izgleda izbornika...
3.Ne znam što da još kažem, sve u svemu, lošije od PES-a 
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan

Fifa za PC je ove godine opet razočarala i tu PES pobjeđuje no na konzolama je obrnuto jer je FIFA najbolja do sad, a PES ima par novina, ali je ipak lošiji od FIFE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Fifa za PC je ove godine opet razočarala i tu PES pobjeđuje no na konzolama je obrnuto jer je FIFA najbolja do sad, a PES ima par novina, ali je ipak lošiji od FIFE.

Neznam bas dal je PES losi od fifeNeodlučan.Istina da je FIFA na jako napredovala ali uvijek je imala los AI, pa kolko su ga uspjeli poboljsat cemo vidjet.

17 godina
neaktivan

Derem po PES-u sa frendom vec dosta dugo od 5. i mogu jedino reci da mi je to najblize koilko se moglo doci do realnog nogometa...stoga Konami, Bravo!

Fifu smo probali i jednostavno to nije to, nema tog "šmeka", PES tu rula...

Sto se tice grafike u PES 2008. cisto pristojna je...

no, velim igra mi treba dati osjecaj da fakat igram nogac na svim razinama, a PES mi to daje, no opet samo do jedne granice...da se to jos puno poboljsati....

Cekamo devetku... Osmijeh

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam dečki, igrao sam FIFA-u dosta dugo i ne mogu više, previše ponavljanja. Od PES-a 3 sam zaljubljen u ovu simulaciju i ne mogu se maknut od nje, svake godine sve bolje i bolje, priznajem, 2008 nije bio baš bajan, ali 2009 će bit predobar po ovome kaj sam vidio u demu, vraćanje na sistem PES-a 6, igrivost do bola, prekrasna grafika, tu čak ni FIFA nije ništa bolja, ali ne kažem da je lošija po tom pitanju. 17. 10. (znači slijedeći tjedan) je službeni izlazak novog PES-a i ja ljudi idem u dućan po oriđiđi, jedva čekam Belji se

nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.00GHz Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Windows Vista Ultimate Cooler Master Cosmos Logitech Z-5500, G11 & G7 Limited Edition Samsung SyncMaster 226BW
17 godina
neaktivan

Ja više volim FIFU iz jednostavnog razloga - Volim davati puno golova...................................s golmanom!Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koje godine momci iz EA-a nisu obećavali novu i revolucionarnu FIFu? Svake godine naberu pregršt sranja, koja na kraju ili traljavo izvedu ili uopće ne izvedu. Fizika my ass... Igra je smeće^2. Naravno, da ne bi bilo zabune, govorim o PC verziji. I svake godine i ja pomislim, ajde možda će fakat bit nešto od toga, al kako se kaže: tresla se brda, rodio se miš (FIFA 09)...

PES ove godine grafički dosta sliči 2008, čini mi se da se ni igrivost nije puno promjenila od PES-a 2008, al nisam ziher za to jer PES nisam puno igrao.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Bas procito recenzije u gameplayu i izgleda da si hellraiser tocno reko(ali nevjerujem dok nevidim svojim ocima)SmijehBelji se.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Da, imam...
1.Grafika je stoput lošija od PES-a
2.Fizika se uopće nije poboljšala, još uvijek je sve isto kao i u prošloj FIFI, osim izgleda izbornika...
3.Ne znam što da još kažem, sve u svemu, lošije od PES-a 
 Zašto bi zbog grafike PES bio bolji od Fife, koja ionako bolju grafiku, kao i fiziku lopte i kolizije igrača. Što osim toga je bolje od Fife? imaš samo obrazloženje za grafiku.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Imam osjećaj da pola korisnika foruma na ovoj temi nisu isprobali ili Fifu 2009 ili PES 2009. (Cijelu igru)

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 18:20 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

fifa je meni bolja,,al ni pes nije loš,stvar ukusa

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SOS kaže...

Imam osjećaj da pola korisnika foruma na ovoj temi nisu isprobali ili Fifu 2009 ili PES 2009. (Cijelu igru)

Još nisu izašle cijele igre!
Ja nisam rekao da je zbog tog bolja, nego da je U tome bolji PES, a fizika lopte se uopće nije poboljšala!
Da, i jesi ti uopće igrao ijedan od dema da tvrdiš da je FIFA bolja od PES-a?
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
 Zašto bi zbog grafike PES bio bolji od Fife, koja ionako bolju grafiku, kao i fiziku lopte i kolizije igrača. Što osim toga je bolje od Fife? imaš samo obrazloženje za grafiku.
 Ti govoriš o FIFI za konzole ili o FIFI za PC?
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan

Ja sam probao Pes demo, fifu cijelu, i mogu rec da je fifa ista ko i prosle godine, a fifa 2007 je ista ko i fifa 2006, ali to cak ni nebi bilo toliko strasno da fifa 2006 nije bila potpuni promasaj...

A dok je pes vidljivo poboljsao grafiku, fiziku lopte, vodjenje lopte...

A ovo mi je danas frend rekao i mislim da je tako, u PES-u skoro svaki gol koji zabijes je jedinstven i skoro je nemoguce dat isti takav, dok u fifi to nije tako, nabijes loptu, i ona ide neovisno o bilo cemu drugome, felsa, ovo ono i doleti u raslje....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ige kaže...

Ja sam probao Pes demo, fifu cijelu, i mogu rec da je fifa ista ko i prosle godine, a fifa 2007 je ista ko i fifa 2006, ali to cak ni nebi bilo toliko strasno da fifa 2006 nije bila potpuni promasaj...

A dok je pes vidljivo poboljsao grafiku, fiziku lopte, vodjenje lopte...

A ovo mi je danas frend rekao i mislim da je tako, u PES-u skoro svaki gol koji zabijes je jedinstven i skoro je nemoguce dat isti takav, dok u fifi to nije tako, nabijes loptu, i ona ide neovisno o bilo cemu drugome, felsa, ovo ono i doleti u raslje....

Točno tako, ja mislim da su zapravo sva ta najavljivanja za FIFU bila zapravo za PES!
17 godina
neaktivan

PES 2009 je po meni bolji Fifa je duplo težaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 19:41 (Lrnted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lrnted kaže...

FIFA je teža?!?! Odkad sam ja čuo za FIFU, bila je lakša od PES-a!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 21:01 (Shady).
17 godina
neaktivan
Lrnted kaže...

Di si ti procito da je FIFA teza,bas me zanima.Neodlučan
17 godina
neaktivan

Fifu da krenem danas igrat, za 5 dana bi mogo na world class dobit koji god klub 12:0

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ige kaže...

Fifu da krenem danas igrat, za 5 dana bi mogo na world class dobit koji god klub 12:0

Ma da onaj koji u PES-u igra na regural, mogo bi u FIFI igrat na world class...
No vratimo se temi... SOS!!!!!! Gdje siiiii...... Lik je na par tema pisao postove s kojima je tvrdio ono što on misli da je točno, skužio da je krivo rekao i odjavio se s foruma!
Ugl. PES roolz!!!
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Lrnted kaže...

Da, nova Fifa je puno teža, jer ima bolju fiziku lopte i kolizije....
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
Lrnted kaže...

Opet ponavljam pitanje... JESI TI IKAD IGRAO FIFU 2009?!?!?!?! Fizika lopte je ostala ista, kao i grafika i sve ostalo osim izgleda izbornika!!!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Opet ponavljam pitanje... JESI TI IKAD IGRAO FIFU 2009?!?!?!?! Fizika lopte je ostala ista, kao i grafika i sve ostalo osim izgleda izbornika!!!!!!!!!!
 Je si li ti igrao Fifu 2009, ha? Ja govorim kako je napisano u Gameplayu. I kažem, PES je odličan (sve što je, je poboljšano), ali FIfa je ovoga puta bolja. 
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
Shady kaže...
Lrnted kaže...

Stvarno te nerazumjemNeodlučan: Prvo tvrdis da ti je PES bolji ali je FIFA teze(otkad??),onda da da ima bolju fiziku i koliziju(otkad??).
PrObo sam demo i jedne i druge i fifa je daleko od PES,a treba jos pricekat izlazak sluzbene igre.
17 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
 Je si li ti igrao Fifu 2009, ha? Ja govorim kako je napisano u Gameplayu. I kažem, PES je odličan (sve što je, je poboljšano), ali FIfa je ovoga puta bolja. 
 Ti si napisao i otvorio temu na kojoj si napisao da je Spore krivo ocijenjen, što je u slučaju PES vs. FIFA još više istaknuto!! Ja sam igrao oba dvije igre i kao što sam već rekao u prošlih "50" postova fizika lopte ostala ista kao i grafika... u PES-u se promjenilo sve... ne možeš govoriti šta je bolja na temelju časopisa, ako nisi odigrao niti jednu...
Kao što su "krivo" po tvom mišljenju ocijenili SPORE u BUGU tako su definitivno krivo ocijenili PES, a pogotovo i FIFU u gameplayu!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 22:01 (Shady).
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
SOS kaže...
Shady kaže...
 Ti si napisao i otvorio temu na kojoj si napisao da je Spore krivo ocijenjen, što je u slučaju PES vs. FIFA još više istaknuto!! Ja sam igrao oba dvije igre i kao što sam već rekao u prošlih "50" postova fizika lopte ostala ista kao i grafika... u PES-u se promjenilo sve... ne možeš govoriti šta je bolja na temelju časopisa, ako nisi odigrao niti jednu...
Kao što su "krivo" ocijenili SPORE u BUGU tako su krivo ocijenil PES, a pogotovo i FIFU u gameplayu!!!!!!!!!!
 Slazem se sa Shady,makar su skoro svi ovdje kolko vidim fanovi PES-a (naravno i ja) pa tesko da je nase misljenje objektivno jer cemo uvijek stat uz onu igru koje smo fanovi.
Sto se tice gameplaya, kolko sam samo zbog njih puta kupio igru jel su je ocijenili 20/20 a kad ono totalno s.....,tako da treba prvo probat oba dvije pa iznosit argumente a ne na osnovu necijeg misljenja.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Kao što su "krivo" po tvom mišljenju ocijenili SPORE u BUGU tako su definitivno krivo ocijenili PES, a pogotovo i FIFU u gameplayu!!!!!!!!!!
 Kako ja to znam (da si igrao...)? Ja nisam napisao da su totalno "fulali" recenziju. Ja sam samo ispravio neke pogrješke.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Ovo je za bezveze. Pronašao sam video na youtubu za Fifa 09 i PES 09 in game. Pa da vidimo za grafiku. Kako se odmah vidi da je u PES-u skriptirana animacija, a u Fifi nije (donekle):

http://de.youtube.com/watch?v=Y28b2L1iqg0&feature=related                      (ovo kopirajte....)

http://de.youtube.com/watch?v=s7qkF_zCUdM

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 23:01 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

http://de.youtube.com/watch?v=Y28b2L1iqg0&feature=related                      (ovo kopirajte....)

Hvala SOS stvarno neznam sta bi mi bez tebeSmijeh.Belji se
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice