Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Overwatch (Blizzard studios

Preordero s G2A, transakcija je provedena i doći će najkasnije na dan izlaska.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Blizzard zapro pipu, patim do 24-og

Paragon

4 0 hvala 0
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios
Igrali smo jucer do samog kraja i rastali se sa suzom u oku :)

Igra je super zabavna i jedva cekam da zaigram ponovo. Fala bogu izlazi u tjednu jer prek vikenda ne mogu igrat.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Igrali smo jucer do samog kraja i rastali se sa suzom u oku :)

Igra je super zabavna i jedva cekam da zaigram ponovo. Fala bogu izlazi u tjednu jer prek vikenda ne mogu igrat.

Pa neće nestati igra, čak i da izađe preko vikenda, bar bi se početne dječje bolesti i moguće nestabilnosti servera riješile dok ćeš moći igrati.

10 godina

Igro sam do zadnje minute betu, danas sjela plata, morat ću i ja preorder napravit. Valjda G2A neće zeznut stvar iako sam planiro direktno od blizzarda uzet. Bit će ovo 2 tužna tjedna. Nazad na CS:GO competitive malo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Pa neće nestati igra, čak i da izađe preko vikenda, bar bi se početne dječje bolesti i moguće nestabilnosti servera riješile dok ćeš moći igrati.

Mislim da toga neće biti. Nije neki super ekstra spektakularni naslov da će biti baš tolika navala. A uostalom, plaća se - kad se u besplatnoj open beti nije rušilo niti je bilo nestabilno, zaista sumnjam da će na releaseu biti drugačije.

Uglavnom, jedva čekam da izađe pa da nastavimo :) Sinoć je bilo super!

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina

Malo Easter Egg-ova:

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Mislim da toga neće biti. Nije neki super ekstra spektakularni naslov da će biti baš tolika navala. A uostalom, plaća se - kad se u besplatnoj open beti nije rušilo niti je bilo nestabilno, zaista sumnjam da će na releaseu biti drugačije.

Uglavnom, jedva čekam da izađe pa da nastavimo :) Sinoć je bilo super!

Moje iskustvo iz Diabla je drugačije (osim sad zadnjeg patch-a koji je donio najmanje promjena pa nije bilo nekih problema s početkom sezone), sa svakim patch-em/početkom sezone bilo je par dana "istitravanja" na početku.

A imam dojam da će navala na Overwatch biti i veća nego se očekuje.

Nemoj me krivo shvatiti, i ja bih da igra radi super savršeno od prve minute (kao što je radila u Early Access-u, dok u free for all beti je ipak bilo nekih čudnih događaja)

14 godina
neaktivan

meni je ova beta radila savršeno i nisam našao neke game breaking bugove ili nešto slično , tako da se nadam da ću prvi dan ( 24.05.16.) zaigrati najnormalnije bez nekih poteškoća. 

igra me oduševila i nemrem dočekati prvi dan izlaska!

jedino si razmišljam dal da uzmem preko battleneta običnu verziju za 40eura ili da kupujem preko kinguina ili g2playa za 38 eura origin edition, mada mi ti skinovi ne predstavljaju ama baš ništa.

još ću si razmisliti do navečer ,a onda kupnja i čekanje.... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sad kad dođem s posla najradije bi rokao po overwatchu do ohohoo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

I feel you, man...

15 godina
neaktivan

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Mislim, ozbiljno, treba ga malo podesiti, npr. smanjiti ukupno vrijeme koliko može biti u turret obliku (možda ne vrijeme nego ograničiti mu broj metaka koje može tako ispucati i onda neki cooldown da se vrati u turret oblik), i/ili smanjiti damage po metku/dodati neki recoil.

Soldier 76 ima veći recoil na pušci nego njegov turret sa 200 metaka...

14 godina
neaktivan

bastionu neka mrvicu smanje damage jer ovak je fakat op ili kad se pretvori u turreta da je ranjiviji nego "u normalu".

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ovo bubam nije provjerena informacija ali mislim da potg dobije jer bastion u dosta slucajeva stoji na cap pointu i onda jos kad dobije 2-3 ili vise killa mozda ima neki bonus ako kao defender ubijes ljude dok pushaju payload npr veca sansa da se dobije potg.
Iskreno meni je dosadnije gledati tjobjorna i repair of the game,bastion bar iole ciljati treba.

0 0 hvala 0
17 godina
Jedan i drugi su govna. Bastion mora barem ciljat, a ovaj sa aimbotom iza ugla kopa nos i dobro mu je. Debilana zesca jedan i drugi lik a sa dmg boostom debelo debelo debelo OP
11 godina

Ja ne volim ni jednoga od 2 navedena heroja,ali u vrijeme kad milioni i milioni igraju igre a dosta su ih losi igraci a ni FPS bas nije lagan zanr za "uskociti",bolje da imam losega bastiona na defu koji ce kempati i bar braniti point efikasno,nego da nema takav tip heroja i da mi igra genjija u defensu i gine svakih 15 sekundi.
Ja ih ne igram niti cu dosadni su mi oba,ali razumijem zasto su u igri.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gle netko možda može i bolje odigrati sa genjijem defense nego sa bastionom :P

svi heroji su tu negdje i sa svima možeš i defense  i attack igrati ako znaš igrat.

tak i tak tokom igre promjeniš barem jedan, dva heroja.

uglavnom bit je da sa svim možeš igrat jer su svi dobri, a sad masovno ekipa iskorištava bastiona jer je malo op ali samo kad se prebaci u turreta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Istina ako znas igrati,ali ja pricam o ljudima koji ne znaju toliko dobro igrati :)
Realno gledajuci u rukama losega igraca sa genjiem i bastioniom tko ce vise napravatiti korisnoga za tim ? 
Ako brane kao sto rekoh,puno je lakse losijem igracu koji jos uci igru shvatiti sta i kako igrati sa bastionom nego genjijem.

0 0 hvala 0
10 godina

Neko je ovdje preordero s G2A pa ako može pomoć. Muči me ovaj VAT. Da jednostavno stavim da sam izvan EU kad idem kupit ili? Nisam još uzimo preko G2A pa neam pojma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Stavi da si izvan EU i nebu bilo problema.

10 godina

Evo jesam i sad kad idem na payment pita me billing address i nema Croatia, svašta.

11 godina
neaktivan

Onda probaj onaj business registered, možda onda bude...

10 godina

Hvala na pomoći, uzeo sam preko kingiuna (G2PLAY je reseller) za iste pare. Od tamo mi je sigurnije, komplikacije me odbile od G2A.  Sad čekat 2 tjedna joj. 

11 godina
neaktivan

...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
Jedan i drugi su govna. Bastion mora barem ciljat, a ovaj sa aimbotom iza ugla kopa nos i dobro mu je. Debilana zesca jedan i drugi lik a sa dmg boostom debelo debelo debelo OP

Jedina 2 heroja koja nisam ni tako u beti. Bastion i Soldier

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
9 godina
neaktivan

Bastion je dobar anti noob heroj i nista vise. Tko god ima mrvu skilla rijesi ga lako sa bilo kojim brzim herojem. Ako nista uzmes Genjia i pustis ga da se sam ubije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MijoC kaže...

Bastion je dobar anti noob heroj i nista vise. Tko god ima mrvu skilla rijesi ga lako sa bilo kojim brzim herojem. Ako nista uzmes Genjia i pustis ga da se sam ubije.

Bastion koji ima imalo mozga će vidit kad genji radi E i prestat pucat na 2 sekunde.  

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
Şolo bastion je jad i bjeda, problem je kad se ispred njega stane rainhard sa shieldom a pored healer koji mu daje dmg boost. Otopi te prije nego skuzis da te trpa. Treba mu maximalno dvije sekunde da te ubije.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice