Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.489
|
čitano: 540.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Overwatch (Blizzard studios

meni je ova beta radila savršeno i nisam našao neke game breaking bugove ili nešto slično , tako da se nadam da ću prvi dan ( 24.05.16.) zaigrati najnormalnije bez nekih poteškoća. 

igra me oduševila i nemrem dočekati prvi dan izlaska!

jedino si razmišljam dal da uzmem preko battleneta običnu verziju za 40eura ili da kupujem preko kinguina ili g2playa za 38 eura origin edition, mada mi ti skinovi ne predstavljaju ama baš ništa.

još ću si razmisliti do navečer ,a onda kupnja i čekanje.... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

sad kad dođem s posla najradije bi rokao po overwatchu do ohohoo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios

I feel you, man...

16 godina
neaktivan

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Mislim, ozbiljno, treba ga malo podesiti, npr. smanjiti ukupno vrijeme koliko može biti u turret obliku (možda ne vrijeme nego ograničiti mu broj metaka koje može tako ispucati i onda neki cooldown da se vrati u turret oblik), i/ili smanjiti damage po metku/dodati neki recoil.

Soldier 76 ima veći recoil na pušci nego njegov turret sa 200 metaka...

15 godina

bastionu neka mrvicu smanje damage jer ovak je fakat op ili kad se pretvori u turreta da je ranjiviji nego "u normalu".

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo bubam nije provjerena informacija ali mislim da potg dobije jer bastion u dosta slucajeva stoji na cap pointu i onda jos kad dobije 2-3 ili vise killa mozda ima neki bonus ako kao defender ubijes ljude dok pushaju payload npr veca sansa da se dobije potg.
Iskreno meni je dosadnije gledati tjobjorna i repair of the game,bastion bar iole ciljati treba.

0 0 hvala 0
18 godina
Jedan i drugi su govna. Bastion mora barem ciljat, a ovaj sa aimbotom iza ugla kopa nos i dobro mu je. Debilana zesca jedan i drugi lik a sa dmg boostom debelo debelo debelo OP
12 godina
neaktivan

Ja ne volim ni jednoga od 2 navedena heroja,ali u vrijeme kad milioni i milioni igraju igre a dosta su ih losi igraci a ni FPS bas nije lagan zanr za "uskociti",bolje da imam losega bastiona na defu koji ce kempati i bar braniti point efikasno,nego da nema takav tip heroja i da mi igra genjija u defensu i gine svakih 15 sekundi.
Ja ih ne igram niti cu dosadni su mi oba,ali razumijem zasto su u igri.

0 0 hvala 0
15 godina

gle netko možda može i bolje odigrati sa genjijem defense nego sa bastionom :P

svi heroji su tu negdje i sa svima možeš i defense  i attack igrati ako znaš igrat.

tak i tak tokom igre promjeniš barem jedan, dva heroja.

uglavnom bit je da sa svim možeš igrat jer su svi dobri, a sad masovno ekipa iskorištava bastiona jer je malo op ali samo kad se prebaci u turreta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Istina ako znas igrati,ali ja pricam o ljudima koji ne znaju toliko dobro igrati :)
Realno gledajuci u rukama losega igraca sa genjiem i bastioniom tko ce vise napravatiti korisnoga za tim ? 
Ako brane kao sto rekoh,puno je lakse losijem igracu koji jos uci igru shvatiti sta i kako igrati sa bastionom nego genjijem.

0 0 hvala 0
11 godina

Neko je ovdje preordero s G2A pa ako može pomoć. Muči me ovaj VAT. Da jednostavno stavim da sam izvan EU kad idem kupit ili? Nisam još uzimo preko G2A pa neam pojma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Stavi da si izvan EU i nebu bilo problema.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
11 godina

Evo jesam i sad kad idem na payment pita me billing address i nema Croatia, svašta.

11 godina
neaktivan

Onda probaj onaj business registered, možda onda bude...

11 godina

Hvala na pomoći, uzeo sam preko kingiuna (G2PLAY je reseller) za iste pare. Od tamo mi je sigurnije, komplikacije me odbile od G2A.  Sad čekat 2 tjedna joj. 

11 godina
neaktivan

...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NEW_MAN kaže...
Jedan i drugi su govna. Bastion mora barem ciljat, a ovaj sa aimbotom iza ugla kopa nos i dobro mu je. Debilana zesca jedan i drugi lik a sa dmg boostom debelo debelo debelo OP

Jedina 2 heroja koja nisam ni tako u beti. Bastion i Soldier

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
neaktivan

Bastion je dobar anti noob heroj i nista vise. Tko god ima mrvu skilla rijesi ga lako sa bilo kojim brzim herojem. Ako nista uzmes Genjia i pustis ga da se sam ubije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MijoC kaže...

Bastion je dobar anti noob heroj i nista vise. Tko god ima mrvu skilla rijesi ga lako sa bilo kojim brzim herojem. Ako nista uzmes Genjia i pustis ga da se sam ubije.

Bastion koji ima imalo mozga će vidit kad genji radi E i prestat pucat na 2 sekunde.  

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
18 godina
Şolo bastion je jad i bjeda, problem je kad se ispred njega stane rainhard sa shieldom a pored healer koji mu daje dmg boost. Otopi te prije nego skuzis da te trpa. Treba mu maximalno dvije sekunde da te ubije.
10 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
MijoC kaže...

Bastion koji ima imalo mozga će vidit kad genji radi E i prestat pucat na 2 sekunde.  

Gledaj stari nije samo E u pitanju, imas ti jos alata, po meni tko ne moze rijesiti bastiona sa trejserom ili genjijem nek se ostavi ove igre, biti ce mu samo izvor frustracija.

16 godina

... 

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
NEW_MAN kaže...

Jedina 2 heroja koja nisam ni tako u beti. Bastion i Soldier

Solider je generican full,to sam i ja rekao i nisam ga namjeravao igrati uopste,ali u igri kad samo ti imas sprint i medpack station drop odjednom i nije bas toliko generican,na kraju je ispalo da mi je jedan od najdrazih i najvise igranih heroja,cak ni noob tube nije nubast kao u CODu npr travel time je duzi,i radijus explozije manji,pa i sa njim ima poneki rewarding i fun kill.

17 godina

Što se tiče bastiona, istina je da je malo "prenapuhan", ali mislim da će ga nekako skresati do izlaska igre.

Mislim koliko sam skužio po internetu, na njega se ljudi najviše žale.

S druge strane, ja sam ga igrao samo jednom, i nije mi se svidio. ja nekako više volim akciju, skakanje i "neočekivane taktike". Sjesti se na jednom mjestu u pucati po drugima mi nije nikakava zabava.

Kao što sam već rekao, moj omiljeni heroj je bio Pharah, i s njim ja nisam imao baš nekih posebnih problema s Bastionom.

Skok u nebo i zaspi ga raketama. A ako ga netko stvarno dobro igra (bastiona), uvijek ga se može riješiti nekim brzim herojem.

Btw i meni je "obični" solider bio čisto ok. Dok sam igrao tutorial, mislio sam: "zašto bi itko igrao s ovaakvim nečim pored onakvih svih heroja"; i onda sam odigrao par partija gdje gdje nisam ja birao heroje, i pogodilo me par puta s njim.

Pogotovo me njegove healanje iznenadilo, nisam mogao ni u snu očekivati da će biti tako učikovito.

Sve u svemu, igra je jako dobro osvježenje na tržištu. Da imam dovoljno prijatelja koji su spremni iskeširati 40€ za igru, možda bi i igrao, ovako, možda ako bude neki dogovor tu, možda i kupim.

Ili ako cijena skoro padne na nekih 25€ 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Pozdrav

Igrao sam open betu i odlicna je igra! Sada cekamo 24.5 ;)

Zanima me da li postoji kakva facebook grupa ili forum gdje bi se ljudi iz nasih krajeva mogli dogovoriti za neke zajednicke partije?

Hvala

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam preorderao. Ekipu nemam, jedino ak buraza nagovorim da kupi. Manjak ekipe me na prvu odbio od kupnje, al mi je beta bila odlična i kaj je tu je. LoL, Hots i CS  kad sam igrao, bilo nas je uvijek 5 na više, skajp, teamspeak i igralo bi se do jutra :) Danas ne očekujem isto, stari se i manje vremena, al se uvijek da nać za zabavno gejmanje  ;) Dodajte me ko oće (battletag: glogy #2831), pa kad izađe budemo igrali mi s foruma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Ferritin kaže...
The_K kaže...

Nerazumijem kako tu igra dođe 80kn http://megastore.hr/proizvod/pc-overwatch-pre-order/

Narucio 2 komada. Javim sta bude.

Maknuli su sadržaj sa stranice i stranica više ne postoji, no ostale su PS4 i Xbone verzije po staroj cijeni i bez ikakvog novog teksta.

Stranica je arhivirana na klik ukoliko treba netko za referencu i cijeli HTML file je sejvan na mojem racunalu ukoliko kome zatreba.

Ako se tko njima javio molim da se javi što se dogodilo.

EUNE: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 1:50 (Ferritin).
15 godina

Ovaj link bi ja preporučio svima na forumu da pogledaju prije neko krenu igrati overwatch/ili da se prisjete stvari koje ne treba raditi (da ovako svi igraju u timu bilo bi makar 20-30% više pobjeda). I ja sam neke greške radio, ali sam više manje sve ove stvari znao/naučio i primjenjivao ih kasnije, ali isto tako teško je kada si ti jedini u tvom timu koji svih ovih 5 stvari radi tj. pokušava uvijek primjenjivati.

Još jedan odličan video koji preporučam za pogledati: The 4 Fundamentals of Hero Swapping

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 5:48 (Baldurion).
Moj PC  
3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice