NFS ipak nije odbačen

poruka: 24
|
čitano: 2.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NFS ipak nije odbačen

Danas sam vidio ovu vijest i obradovao se. Čini se da EA ipak nije digao ruke od NFS-a. Kako kažu, očekuju nas 4 zasebna naslova u 2009 za različite konzole.

LINK

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: NFS ipak nije odbačen
crystal6 kaže...

Danas sam vidio ovu vijest i obradovao se. Čini se da EA ipak nije digao ruke od NFS-a. Kako kažu, očekuju nas 4 zasebna naslova u 2009 za različite konzole.

LINK

3
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
neaktivan

pa naravno da su sve one objave bile samo marketinski trik, necu vise nikada igrati glupi NFS!

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
NFS ipak nije odbačen

Nakon Prostreeta se poradovali mozda Undercover bude bolji, kad ono neznas koji je gori, pa ja bi bolje napravio fiziku(iako nemam pojma), a tko zna možda nekim čudom(velikim čudom) bude bar malo bolje, a mozda je ipak bilo bolje" give up"!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...
crystal6 kaže...

LINK

3
 Za četvrti nema detalja, no zna se da je u proizvodnji.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
moderator
NFS ipak nije odbačen

Nek se oni ugledaju na TDU, umjesto da umaču prazne DVD-ove u svježe pokakan shit i to pakuju u kutiju na kojoj piše NFS i prodaju.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

zašto jednostavno ne stave GAMEPLAY od Undergrounda 2 i stave bolju grafiku i nove staze

i eto ti najbolji NFS ikad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

možda im konačno 'dojde z riti v glavu' i vrate se korijenima (nfs 3, 4, porsche...), ostave se ovih bling bling gluposti i naprave igru kak se spada. makar (nažalost) jako teško...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

nsfmw, zadnji serijal koji nesto valja...po meni...

izgleda da ipak za sve ne vrijedi...cim stariji tim pametniji

Made in: Neverland
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robson kaže...

mw je bil ok (najbolji od svih nakon porsche-a, još je underground 2 bil ok), al ni do koljena starima.
17 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...
robson kaže...

mw je bil ok (najbolji od svih nakon porsche-a, još je underground 2 bil ok), al ni do koljena starima.
 NFS PORSCHE je rulao
zapravo sad ću ga skinut
hehe

Skužio sam kao imat neograničeno para bez varanja cheatova i trainera
16 godina
Gamer-gts kaže...

zašto jednostavno ne stave GAMEPLAY od Undergrounda 2 i stave bolju grafiku i nove staze

i eto ti najbolji NFS ikad

slažem se dfinitivno najbolji nfs ikad
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Shai Hulud kaže...
robson kaže...

NFS PORSCHE je rulao
zapravo sad ću ga skinut
hehe

Skužio sam kao imat neograničeno para bez varanja cheatova i trainera
 a ja si budem skinuo underground 2 Cool, tnx
Made in: Neverland
17 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

po meni imaju 2 opcije:

1. napraviti nfs po uzoru na one stare - čisto utrkavivalje s ne-pimpanim skupim autima (neka vrate Ferrari !!!!)

2. napraviti UG3 - bez policije, usporavalje vremena, s puuno gotovih djelova za uređenje auta. I neka dovraga maknu egzotične aute ako misle ići ovim street race putem - ja sigurno ne želim vidjeti Veyrona ili Gallarda s spojlerom od 3 metra, neonkama i bojom koje se presijava kao da si na drogama...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 23:01 (niki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NFS ipak nije odbačen

pegout 206 auto za sva vrimena, ćuda san radia sa njime, ni mw nije bia loš samo san ga igra na ps2

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFS ipak nije odbačen

Ja sam baš neki dan instalirao Pro Street i sve one neke Booster packove i šta ja znam. Ugl, nakon igranja Undercovera ovo je gušt, samo je početak malo glup, kasnije je igra meni super :)

0 0 hvala 0
17 godina
NFS ipak nije odbačen

Bilo bi dobro kad bi napravili nešto poput NFS 3 ili 4. To su legendarne igre. Ma i da su staze i auti isti, a grafika osvježena igrao bih to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFS ipak nije odbačen

Decki, nada umire posljednja... Znate i sami u kakvoj je situaciji bio AMD prije 1-2 god,a vidite danas,sad ! Vjerujem kako ce NFS preuzeti pojam automobilskih simulacija ! No to je jako veliko ocekivanje, ali je i nada velika

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Decki, nada umire posljednja... Znate i sami u kakvoj je situaciji bio AMD prije 1-2 god,a vidite danas,sad ! Vjerujem kako ce NFS preuzeti pojam automobilskih simulacija ! No to je jako veliko ocekivanje, ali je i nada velika

Tako je, malo optimizma!

Inače, NFS Shift će biti igra poput GRiD-a, znači nešto između arkade i simulacije, izlazi na jesen, 2009 za PS3, XBOX360, PSP i PC.
NFS Nitro će biti nešto poput Undercovera, MW-a i Carbona. Izlazi također na jesen 2009, ali samo za Wii.
NFS World je velika online utrka koja će biti tipa nabrij i utrkuj se. Ekskluzivno za PC. U Americi izlazi na zimu 2009.
16 godina
protjeran
NFS ipak nije odbačen

PlačPlačPlač vec sam se obradovao kada su rekli da nece vise biti serijala od NFS-a.Eto opet su tvrdoglavi.Pa trebamo im reci da neznaju raditi NFS i to je to!!!Mozda se tada opamete.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

Zakaj!!!

...daj ostavite se čorava posla.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

Ja sam uvijek bio optimističan ali mislim da će ovo biti NFS: Shit. Gotovo je s pravim NFSom koliko god bio dobar ljudi su odustali.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

ma nek budu kao nfs1. hehe. još ga zaigram preko dosbox-aBelji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS ipak nije odbačen

Need for Speed: Shift will be made by Slightly Mad Studios of GT Legends...... ja citam Nid for spid šit ..  Cool

ma sam da se ne razocaram   ko sta sam se razocaro za undercover

po meni je undorcover trebo bit ko most wanted sa boljom grafikom al je ispo glupost

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 15:58 (Rocketman).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice