Danas sam vidio ovu vijest i obradovao se. Čini se da EA ipak nije digao ruke od NFS-a. Kako kažu, očekuju nas 4 zasebna naslova u 2009 za različite konzole.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam vidio ovu vijest i obradovao se. Čini se da EA ipak nije digao ruke od NFS-a. Kako kažu, očekuju nas 4 zasebna naslova u 2009 za različite konzole.
pa naravno da su sve one objave bile samo marketinski trik, necu vise nikada igrati glupi NFS!
Nakon Prostreeta se poradovali mozda Undercover bude bolji, kad ono neznas koji je gori, pa ja bi bolje napravio fiziku(iako nemam pojma), a tko zna možda nekim čudom(velikim čudom) bude bar malo bolje, a mozda je ipak bilo bolje" give up"!
Nek se oni ugledaju na TDU, umjesto da umaču prazne DVD-ove u svježe pokakan shit i to pakuju u kutiju na kojoj piše NFS i prodaju.
zašto jednostavno ne stave GAMEPLAY od Undergrounda 2 i stave bolju grafiku i nove staze
i eto ti najbolji NFS ikad
možda im konačno 'dojde z riti v glavu' i vrate se korijenima (nfs 3, 4, porsche...), ostave se ovih bling bling gluposti i naprave igru kak se spada. makar (nažalost) jako teško...
nsfmw, zadnji serijal koji nesto valja...po meni...
izgleda da ipak za sve ne vrijedi...cim stariji tim pametniji
zašto jednostavno ne stave GAMEPLAY od Undergrounda 2 i stave bolju grafiku i nove staze
i eto ti najbolji NFS ikad

po meni imaju 2 opcije:
1. napraviti nfs po uzoru na one stare - čisto utrkavivalje s ne-pimpanim skupim autima (neka vrate Ferrari !!!!)
2. napraviti UG3 - bez policije, usporavalje vremena, s puuno gotovih djelova za uređenje auta. I neka dovraga maknu egzotične aute ako misle ići ovim street race putem - ja sigurno ne želim vidjeti Veyrona ili Gallarda s spojlerom od 3 metra, neonkama i bojom koje se presijava kao da si na drogama...
pegout 206 auto za sva vrimena, ćuda san radia sa njime, ni mw nije bia loš samo san ga igra na ps2
Ja sam baš neki dan instalirao Pro Street i sve one neke Booster packove i šta ja znam. Ugl, nakon igranja Undercovera ovo je gušt, samo je početak malo glup, kasnije je igra meni super :)
Bilo bi dobro kad bi napravili nešto poput NFS 3 ili 4. To su legendarne igre. Ma i da su staze i auti isti, a grafika osvježena igrao bih to.
Decki, nada umire posljednja... Znate i sami u kakvoj je situaciji bio AMD prije 1-2 god,a vidite danas,sad ! Vjerujem kako ce NFS preuzeti pojam automobilskih simulacija ! No to je jako veliko ocekivanje, ali je i nada velika
Decki, nada umire posljednja... Znate i sami u kakvoj je situaciji bio AMD prije 1-2 god,a vidite danas,sad ! Vjerujem kako ce NFS preuzeti pojam automobilskih simulacija ! No to je jako veliko ocekivanje, ali je i nada velika
vec sam se obradovao kada su rekli da nece vise biti serijala od NFS-a.Eto opet su tvrdoglavi.Pa trebamo im reci da neznaju raditi NFS i to je to!!!Mozda se tada opamete.
Zakaj!!!
...daj ostavite se čorava posla.
Ja sam uvijek bio optimističan ali mislim da će ovo biti NFS: Shit. Gotovo je s pravim NFSom koliko god bio dobar ljudi su odustali.
ma nek budu kao nfs1. hehe. još ga zaigram preko dosbox-a
Need for Speed: Shift will be made by Slightly Mad Studios of GT Legends...... ja citam Nid for spid šit ..
ma sam da se ne razocaram ko sta sam se razocaro za undercover
po meni je undorcover trebo bit ko most wanted sa boljom grafikom al je ispo glupost