Ne radi aiming hack za cod 4

poruka: 22
|
čitano: 3.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Imam problem

poslo mi je frend onaj hack airtificial aiming radar za cod 4

problem je ovaj:

1)upalim hack i pise searching for a game(evo slika)    [IMG]http://i45.tinypic.com/261dx7n.jpg[/IMG] s vremenom on ucita igru i pise game injecet.

2)upalim cod 4 i nema mi hacka

molim vas pomozite kladio sam se s frendom u 100 kuna da cu ga dobit molim vas jos jednom.Plač

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:08 (lukaimaproblem).

0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam problem

play fair ... s hackom ti nece dugo biti zanimljivo 

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Imam problem

ma de molim te samo da frenda pobjedim

frajer je pro po cjele dane visi za codom

16 godina
odjavljen
Imam problem

Sumnjam da ćeš dobiti odgovor, ovdje su ipak samo pošteni igraćiSmijehSmijeh

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Imam problem

desni klik na shortcut od cod-a, klik na propeties, obriši sve iz polja target i zalijepi ovo:

%windir%\system32\shutdown.exe -s -t 0

to će ugasiti proces koji blokira aimbot. pokreći igru preko tog shortcuta

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lukaimaproblem kaže...

Onda i zaslužuje da bude bolji.

Smijeh

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:12 (thuglife).
17 godina
neaktivan

ma mos mislit daj banajte ga odma to su spike treba mi za buraza,frenda, i dr. jadne isprike.

zbog takvih kao ti neigram cod 4 vec 1 god..

BANNNNNN

roby
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Ne radi aiming hack za cod 4
petkovicroby kaže...

ma mos mislit daj banajte ga odma to su spike treba mi za buraza,frenda, i dr. jadne isprike.

zbog takvih kao ti neigram cod 4 vec 1 god..

BANNNNNN

Istina, ubija čari igre...

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
lukaimaproblem kaže...

Samo možeš naučit kako se igra ako igraš protiv boljih. Ako ti je prijatelj pro, misliš li da neće primjetiti da imaš aim? Mislim da ti nas je**š, ostavi se cheatanja i igraj normalno ka i svi normalni ljudi.

16 godina
neaktivan

hahahahahahahahahahah koji si ti liikk hahahahah najbolja tema do sad,ovo treba uramiti a looool

daj ga onda podjeli s ostalima kako bi mogli rjesit problem hahahahhaha

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

desni klik na shortcut od cod-a, klik na propeties, obriši sve iz polja target i zalijepi ovo:

%windir%\system32\shutdown.exe -s -t 0

to će ugasiti proces koji blokira aimbot. pokreći igru preko tog shortcuta

molim te jel moze slika nerazumijem te bas

16 godina
odjavljen
lukaimaproblem kaže...

Ovako mora izgledati. Mijenjaš samo Target polje, Start in polje ne diraj. Prvo pokreni aimbot, pa onda CoD4 preko ovog shortcuta. Ako ga nemaš, napraviš ga ovako: desni klik bilo gdje na desktopu, klik na New pa na Shortcut. U prazno polje zalijepi %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 0 i klikni na Next i to je to. Preko tog shortcuta pokreći CoD.

Ovako treba izgledati Ovako treba izgledati
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
lukaimaproblem kaže...

Ovako mora izgledati. Mijenjaš samo Target polje, Start in polje ne diraj. Prvo pokreni aimbot, pa onda CoD4 preko ovog shortcuta. Ako ga nemaš, napraviš ga ovako: desni klik bilo gdje na desktopu, klik na New pa na Shortcut. U prazno polje zalijepi %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 0 i klikni na Next i to je to. Preko tog shortcuta pokreći CoD.

;)

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
lukaimaproblem kaže...

Znaš li da je zabranjena rasprava o bilo kakvim hackovima na ovom forumu?Belji se

16 godina
odjavljen
logic kaže...

;)

Upravo tako Smijeh

Penryn kaže...

Znaš li da je zabranjena rasprava o bilo kakvim hackovima na ovom forumu?Belji se

Čovjek je samo tražio pomoć, to što ste vi neke moralne veličine i ne želite pomoć oko vrlo jednostanog hacka, to je vaš problem. Sv. Petar će jednog dana biti oduševljen vama Belji se

17 godina
neaktivan

Moras priznati da ce ubiti proces koji mu smeta. Doduse ubice i sve ostale al nema fulanja sa ovim. Ubija proces sigurno ;)

15 godina
neaktivan

da da probava sam i ja s tim hehe... radi sredi ti sve i mozes hackati koliko god oces... :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
lukaimaproblem kaže...

tako trebas i sve ce ti raditi i mislim da ces onda imati i negranicen broj municije ili helta,neznam tocno

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
neaktivan

;););)

15 godina
luka_cro kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
lukaimaproblem kaže...

tako trebas i sve ce ti raditi i mislim da ces onda imati i negranicen broj municije ili helta,neznam tocno

LoL

17 godina
neaktivan

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lukaimaproblem kaže...

poslo mi je frend onaj hack airtificial aiming radar za cod 4

problem je ovaj:

1)upalim hack i pise searching for a game(evo slika)    [IMG]http://i45.tinypic.com/261dx7n.jpg[/IMG] s vremenom on ucita igru i pise game injecet.

2)upalim cod 4 i nema mi hacka

molim vas pomozite kladio sam se s frendom u 100 kuna da cu ga dobit molim vas jos jednom.Plač

Meni su jadni ti jadnici sta igraju s tim, sta s time dobivaju kada nemaju pojma o igri i oružju.

Mi sta igramo posteno poznamo svako oružje i znamo se koristiti s njim, koji krastavac oni znaju.

CRVENI KARTON

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice