League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.394.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

btw, kakav je ranked na eastu?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...
Ahriiiii kaže...

a da ne pricamo o bugu pojave championa koji su ili mrtvi ili na sasvim drugom dijelu karte odjednom se stvore ispred mene :D 

Ovaj bug se već dosta vremena pojavljuje.

Ne znam tko mi je pričao jučer, vidjeli su vayne u bushu, izbacili sve ultije na nju, padao joj health, ubili je, a onda skuže da je to bug na mapi, a oni potrošili sve ultije ^^

Ja sam jučer bježao iz teamfighta s možda 50 healtha, i odjednom vidim na mapi i na ekranu pored sebe Shyvanu. Dobijem srčani udar, kad ono odjednom se pojavi na drugoj strani mape.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
X-Plosiv kaže...
Ahriiiii kaže...

a da ne pricamo o bugu pojave championa koji su ili mrtvi ili na sasvim drugom dijelu karte odjednom se stvore ispred mene :D 

Ne znam tko mi je pričao jučer, vidjeli su vayne u bushu, izbacili sve ultije na nju, padao joj health, ubili je, a onda skuže da je to bug na mapi, a oni potrošili sve ultije ^^

Ja sam jučer bježao iz teamfighta s možda 50 healtha, i odjednom vidim na mapi i na ekranu pored sebe Shyvanu. Dobijem srčani udar, kad ono odjednom se pojavi na drugoj strani mape.

takodje i meni,stajem na teemove gljive ali nema zvuka ,nego samo skida hp :/

12 godina
protjeran
League Of Legends

vec mi duze vrijeme izlaze iz ultya J4 :(

@mrsaphire ruzan i dlakav

HOW ABOUT NO
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 19:32 (Kulo Vi Britania).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

btw, kakav je ranked na eastu?

Isti kao i na EUW.

16 godina
Tomek.Klc kaže...
X-Plosiv kaže...
Ahriiiii kaže...

Ovo par mjeseci se meni vec dogadja...

EUW: FerritinCRO
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
AmonZero kaže...

Odigro danas jedan ranked i idem sad drugi odigrat svi odaberemo champove i uđemo u loading screen i prije nego što će uć u igru izbaci me van i izbaci neki error u LoL client-u. Pokušam ponovno pokrenit igru i opet error. Kaže update failed ikao je već prije povukao update za ovaj novi patch. Probao izbrisat filove od patcha pa da se ovaj opet sam update-a. Povuko on ponovo update i opet izbacio isti error kad se završio.

Any tips ?

Obriso sam sve patch filove i pokrenio da se ponovno updejta. Nakon što je update završio opet je bio isti problem.

Nakon nekih 20-30 min (vjerovatno kad je game završio) mogo sam se ponovo logirat i igrat normalno.

Nažalost računato mi je kao leave. I u promotion mi je zbog leave-a zaračuno 2 izgubljene {#} Thx RIOT

Sad sam na 4/10

Isto se meni danas dogodilo. Ja sam napravio repair i onda je radilo. 

I tako nakon sinoćnjeg laga i disconnectanja za koji sam dobio defeat, a ne loss prevented i današnjeg ovog sranja imam 3 poraza. Nakon još 3 poraza zbog trolanja tipa 2 adca, duo mid i slično ispao mi je promotion pi*kin dim, imam 6 poraza koja nisam zaslužio svojom igrom nego lošom srećom. Imam 2 pobjede i još moram  jedan game odigrati sad da vidim kud će me smjestiti.

Eto kroz sezonu 3 sam vježbao i našao si neke champione i role koje ću igrati ranked u S4 i odmah na početku takve stvari, šta reći. {#}

14 godina
League Of Legends

Nama se desio čudan bug, annie i mf vs thresh i draven. Annie flash + tibbers turret dive = 0 dmg, annie stoji na mjestu dok draven nije umro, turret ju gađa, a annie ne prima damage :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

nisam igro lol 2-3 mjeseca

upalim danas game i odmah pentu slozim, nista vrijeme promijenilo nije lol

jos 8 gejmova za odigrat, bas me zanima gdje ce me staviti, prva 2 sam wino za sad

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

nisam igro lol 2-3 mjeseca

upalim danas game i odmah pentu slozim, nista vrijeme promijenilo nije lol

jos 8 gejmova za odigrat, bas me zanima gdje ce me staviti, prva 2 sam wino za sad

jel mozda bila vayne? {#}

15 godina
Gam3r kaže...

jel mozda bila vayne? {#}

kako si znao???

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Objavljen je ždrijeb završnice CLL-a koja je podijeljena na:

Playoff A lige - najbolji timovi igraju za bogate RP i hardver nagrade (CM Storm, Speedlink..) od sponzora CLL-a Feniks Kompjutora!
Playoff B lige - RP nagrade.
Up&Down matcheve između svih liga.

Detaljnije informacije možete pronaći na: http://www.e-sports.hr/lol/cll/sezona-2-updown-matchevi-playoffs/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 0:20 (sprEEEzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Usput, ima li neko predstavu šta se desilo sa mojim ultijem (Jinx) ?

EUW: iPLAY Shroom
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 0:35 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Vrhunski bubble, moram priznati

nego wtf jinx ult što

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ja sam danas supportao jinx koja je ultala leonu sa 2cm na ekranu i također ulti nije napravila nikakav dmg. Isto je bila reakcija wtf. 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Ja sam danas supportao jinx koja je ultala leonu sa 2cm na ekranu i također ulti nije napravila nikakav dmg. Isto je bila reakcija wtf. 

Lol isti slucaj samo enemy jinx 15 lvl  skinula mi nije niti 150 hp doslovno 0 dmg  

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 7:49 (Ahriiiii).
14 godina
League Of Legends

Ekipica, se zna što više o ovome?

http://universe.hr/lan/

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RIP Dyrude Jailstorm :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Ekipica, se zna što više o ovome?

http://universe.hr/lan/

Prvi put vidim to, al dost se lanova sprema u sljedecih nekoliko mjeseci, sam sve zavisi kolka će zeinresiranost biti, da ne ispadne ko za onaj lan u zgu u 1. mjesecu da se 8 teamova nije uspelo skupiti...

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina

Slučajno sam na to naletila danas pa reko možda se na forumu zna više.

Djeluje kao da bi mogao biti poveći event ako ga ne dočeka sudbina kao tog iz siječnja.

Kaj se još sprema od lanova?

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Od većih lanova jedino je Gamersject uspio napravit nešto al za CoD4, ovo sve ostalo je bilo neuspješno ili je na kraju ispao lokalni lan..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
darko099 kaže...

Lol isti slucaj samo enemy jinx 15 lvl  skinula mi nije niti 150 hp doslovno 0 dmg  

Ne znam jesi li primijetio, ali jungler je rekao "wtf who took blue trinket", hecarim se vidi kod golema zbog mog ultija, kojeg nema...

EUW: iPLAY Shroom
16 godina
League Of Legends

Cro4LoL (ili ti ga Go4LoL Croatia), se vraca.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/237209/

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.nerfplz.com/2014/01/2014-champion-tier-list-solo-queue.html{#}

je li ovaj tier list pouzdan, jer cu ubrzo kupiti novog championa, bit ce vjerovatno iz "God tiera".

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

je li ovaj tier list pouzdan, jer cu ubrzo kupiti novog championa, bit ce vjerovatno iz "God tiera".

Nije.

Mislim da ne trebam ni objašnjavat zašto.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
exorc1st kaže...

Nije.

ja mislim da trebas? xd

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto bi kupio champove po nekim listama ? Nađi nešto sta ti se sviđa (free week ili PBE) i onda kupi. Meta nije bitna u 90% slucajeva. Meni je trenutno Swain dobar iako ga nitko ne igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
Tomek.Klc kaže...
exorc1st kaže...

Nije.

ja mislim da trebas? xd

Evo ajde, uzet ću 5 min svog dragocjenog vremena da objasnim ovu glupost.

1) Sve ovisi o tome koliko dobro ti igraš nekog championa. Daj mi Caitlyn iz Tiera 1, i razvalit ću bilo kojeg AD Carrya iz God Tiera bilo kada. Isto tako recimo kolega win4crazy s Vayne iz Tiera 2 razvali mene koji igram Caitlyn ili nekog iz God Tiera kad se sjeti.

2) Ne znam po kojim je kriterijima ova lista rađena, ali ovo su totalne gluposti. Jungle Trynda zadnji tier ? Veigar, Riven, Ryze, TF, Morde, Xin, Irelia, etc. tek Tier 3 od ukupnih 4 ? 

3) Koji je uopće smisao uvrštavat na ovu listu recimo AD Carry Kennena i Twisted Fatea, ili mid Soraku, ili jungle Blitzcranka ?

13 godina
neaktivan
League Of Legends

erased

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 20:24 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
exorc1st kaže...
Tomek.Klc kaže...
exorc1st kaže...

Nije.

ja mislim da trebas? xd

Evo ajde, uzet ću 5 min svog dragocjenog vremena da objasnim ovu glupost.

1) Sve ovisi o tome koliko dobro ti igraš nekog championa. Daj mi Caitlyn iz Tiera 1, i razvalit ću bilo kojeg AD Carrya iz God Tiera bilo kada. Isto tako recimo kolega win4crazy s Vayne iz Tiera 2 razvali mene koji igram Caitlyn ili nekog iz God Tiera kad se sjeti.

2) Ne znam po kojim je kriterijima ova lista rađena, ali ovo su totalne gluposti. Jungle Trynda zadnji tier ? Veigar, Riven, Ryze, TF, Morde, Xin, Irelia, etc. tek Tier 3 od ukupnih 4 ? 

3) Koji je uopće smisao uvrštavat na ovu listu recimo AD Carry Kennena i Twisted Fatea, ili mid Soraku, ili jungle Blitzcranka ?

ja cu samo ovo "rec":

tier 2 (balanced)

Jungle: Olaf, Shaco, Maokai, Nasus, Warwick, Pantheon, Xin Zhao, Leona, Trundle, Malphite, Skarner, Gragas, Diana, Zed

otkad je shaco balanced champ? on je broken odavno, to su cak i momci iz riota potvrdili... zato i rade na reworku. jedino gdje bi shaco sad spadao po ovome gore je Tier 3 [Needs Higher Skill] (makar mozda ni tu)

pantheon,leona i gragas balanced jungleri? to uopce necu komentirat

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice