Može slika od onog game-a u 8 h da se pohvalim frendu sa kim sam igrao :))
Uzeo je Xplosiv screenshot pa će staviti valjda danas ili sutra.
Uzeo je Xplosiv screenshot pa će staviti valjda danas ili sutra.
Ma daj im sa lolkinga link ako ti ne vjeruju
Inače, danas se igrao samo jedan game jer je neigrivo od lagga na serveru.
I mi smo igrali sa lagg-ovima :/
I mi smo igrali sa lagg-ovima :/
htio je rec da inace igramo 4-5 gejmova a ne samo 1, znaci igrali smo 1 jer je laggalo inace bi vise igrali
Baš sam se mislio sad priključit da vam pokažem #BronzePlays, nisam mogao ranije.
Evo ga slika ^^
Bilo masu lagova, napokon normalni gejm, gdje smo skužili da kada pickamo champove koje inače ne igramo bude veća fora :D
EDIT:
Mundo mundo mundo
Prva slika gdje Mario ne igra adc 
Laggalo je uzasno, dvaput dc, cak sam se i reconnectati morao jer je bilo neigrivo. Sjecate se prije nekih dva tjedna isto u Bug gejmovima je vecini lagalo i onda smo se reconnectali i dalje ok. Mozda bi trebali na pocetku /pause i onda svi rc. 
Poslije odigrao jedan ranked, ni traga lagovima. Cak je bila tako dobra ekipa da se nisam vec dugo tako dobro osjecao igrajuci ranked. 
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
sta me zoves imenom ahahahah
smilovo sam se i pustio sam adc, ali najvaznije da je FB nad shadowom kod mene 
btw vidis kako zavrsi kad ne igram adc
sta me zoves imenom ahahahah
smilovo sam se i pustio sam adc, ali najvaznije da je FB nad shadowom kod mene 
btw vidis kako zavrsi kad ne igram adc
:D
Dobri lagovi, pretisnem E da se stvorim kod tebe, izbacim QW i ignite, niti ne vidim što gdje kako :D
ali dobro je ovako, maknemo se svi od championa koje dosta znamo i idemo na razne pozicije :D
Dat Riot.
Majku im, štogod radili...
Rugam Teemu na topu 4-0, oba turreta.
10. minuta, Reconnect.
Jedno minutu-dvije.
Eza lijepo nafeedali na botu.
Preostalih 20ak minuta nikoga od champova nisam vidio.
YEBEM TI RIOT!
sta je opet s tim serverima? jesu oni nesposobni ukljucit loss prevented? ni od onda nisam dobio loss prevented niti evo sad kad sam opet igrao 3v5 jer su moja dva disconnectana, igrat se jednostavno ne moze, neigrivo! NE ULAZITE U RANKED!!! nesposobni riot i njihov sistem
kriminalno loše, bilo bi fer da dobijemo kakvu nadoknadu za ovaj mazohizam, barem ip boost ko na NA serveru kad su imali probleme...
danas u rankedu (prvi nakon 2 tjedna) uđemo u igru, ubrzo naši jungle i adc dc-ali, počeli iz drugog tima pisati gg, kao da ih pustimo da prođu kroz mid, a onda za 3-4 minute njihovi top i cijeli bot dc. nisu se vratili do kraja igre :D
3vs2 i skoro izgubimo, spasilia nas zhonya našeg mida 
jel ima ko na EUNE da bi igrao samnom rankede trenutno sam u provisionalu i imam 1 game 1 win od 10?
Jebo bas obraz riotu, konačno malo viška slobodnog vremena i laga tak da se ne moze igrat, jebote umjesto da se covjek malo opusti sam se naživcira...
Znači još je takva situacija kak i jučer?A nema nikakve notifikacije gore nalijevo gdje inače znaju staviti.
ma zajebi nagrade, boostove, kompenzacije bilosto, nije to do cega je vecini igraca stalno, ukljuci loss forgiven i ugasi cijeli server ako treba, sve je bolje nego pustit ljude da uopce mogu startat ranked, napravi da se oboje, i win i lose ne broje, jednostavno ponisti match, jer ja nakon sto sam odigrao taj match od 40ak minuta gdje je server obv bio u qrcu i dalje se ranked mogao pokrenuti i i dalje nije bilo nikakve obavjesti za ljude koji bi tek dosli i eto, krenuli ranked, jednostavno neshvatljivo i neodgovorno od riota, zamisli koliko isfrustriranih i nadrkanih igraca dobiju poslije svakog rankeda koji je zavrsen u tim trenutcima, znaci minimalno 5 po matchu koji su izgubili, oni koji su pobijedili vjer ih boli racku i zahvaljuju se riotu na free lp...
takoder znam da objema stranama laga, samo sto uvijek neke skroz izbaci iz igre i ne mogu ni pokusati nesto napraviti, a ona druga strana u tim trenutcima trlja ruke
ekipa jel vrijedi ista unranked acc,malo manje od 200 normala,2 rune pejdza.vidio sam da neki smurferi traze da je unranked pa me zanima?
P
ekipa jel vrijedi ista unranked acc,malo manje od 200 normala,2 rune pejdza.vidio sam da neki smurferi traze da je unranked pa me zanima?
P
Ako uz acc daš i origirnal mail takav acc ti vrijedi nekih 15-20€, bez toga 10-15€.
ma to sam ženi davno napravio ne sjecam se original maila,al on se moze promjeniti ako se ne varam?eto ako kome treba ja ga dam onda jeftino :)
Šta je s Rankedom ?
"Ranked queues have been disabled due to the ongoing problems with lag on our server"
Jasno da jasnije ne moze biti.
Odigrao sam jedan ranked prije kad jos nije bilo upozorenja, nazivcirao sam se ko nikad u zivotu. Farmam bot lane, idu sivir i blitz, ultam sivir(LAG 5 sec), stvorim se kod njihovog bluea(LAG 5 sec), death timer (LAG), Jedno vrijeme sam igrao 1 v 1, Zed protiv njihovog supporta. xD Na kraju smo dobili fala bogu.
"Ranked queues have been disabled due to the ongoing problems with lag on our server"
Nije pisalo kad sam postao ..
ako netko prodaje east acc 70+champova neka mi posalje pm, nudim barem 400kn u razmjeni.
Platinum 2 (ja) jungler/mid/top/support, tim redoslijedom, traži ranked 5v5 team. 
Jel dobar build za Master yi-a. Kad bi mi se ga iskoristio i prodo bi ga za zephyr dok ne dodje s cd-a.
It's OP!