League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.347.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Sleme kaže...

Može slika od onog game-a u 8 h da se pohvalim frendu sa kim sam igrao :))

Uzeo je Xplosiv screenshot pa će staviti valjda danas ili sutra.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
18 godina
Sleme kaže...

Ma daj im sa lolkinga link ako ti ne vjeruju {#} 

Inače, danas se igrao samo jedan game jer je neigrivo od lagga na serveru.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Sleme kaže...

I mi smo igrali sa lagg-ovima :/ 

Prestigio multipad 8 ultra duo
15 godina
Sleme kaže...

I mi smo igrali sa lagg-ovima :/ 

htio je rec da inace igramo 4-5 gejmova a ne samo 1, znaci igrali smo 1 jer je laggalo inace bi vise igrali

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš sam se mislio sad priključit da vam pokažem #BronzePlays, nisam mogao ranije.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ga slika ^^

Bilo masu lagova, napokon normalni gejm, gdje smo skužili da kada pickamo champove koje inače ne igramo bude veća fora :D

EDIT:

Mundo mundo mundo

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 22:00 (X-Plosiv).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Evo ga slika ^^

Bilo masu lagova, napokon normalni gejm, gdje smo skužili da kada pickamo champove koje inače ne igramo bude veća fora :D

EDIT:

Mundo mundo mundo

Prva slika gdje Mario ne igra adc {#}

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Laggalo je uzasno, dvaput dc, cak sam se i reconnectati morao jer je bilo neigrivo. Sjecate se prije nekih dva tjedna isto u Bug gejmovima je vecini lagalo i onda smo se reconnectali i dalje ok. Mozda bi trebali na pocetku /pause i onda svi rc. {#}

Poslije odigrao jedan ranked, ni traga lagovima. Cak je bila tako dobra ekipa da se nisam vec dugo tako dobro osjecao igrajuci ranked. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ni win ni ja nismo adca igrali :D
1/29/0 mundac prejak XD
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

sta me zoves imenom ahahahah

smilovo sam se i pustio sam adc, ali najvaznije da je FB nad shadowom kod mene {#}

btw vidis kako zavrsi kad ne igram adc

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
BannedOnThisForum kaže...

sta me zoves imenom ahahahah

smilovo sam se i pustio sam adc, ali najvaznije da je FB nad shadowom kod mene {#}

btw vidis kako zavrsi kad ne igram adc

:D

Dobri lagovi, pretisnem E da se stvorim kod tebe, izbacim QW i ignite, niti ne vidim što gdje kako :D

ali dobro je ovako, maknemo se svi od championa koje dosta znamo i idemo na razne pozicije :D

15 godina
League Of Legends

Dat Riot.
Majku im, štogod radili...

Rugam Teemu na topu 4-0, oba turreta.
10. minuta, Reconnect.
Jedno minutu-dvije.
Eza lijepo nafeedali na botu.

Preostalih 20ak minuta nikoga od champova nisam vidio.

YEBEM TI RIOT! 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

sta je opet s tim serverima? jesu oni nesposobni ukljucit loss prevented? ni od onda nisam dobio loss prevented niti evo sad kad sam opet igrao 3v5 jer su moja dva disconnectana, igrat se jednostavno ne moze, neigrivo! NE ULAZITE U RANKED!!! nesposobni riot i njihov sistem

Respect the Raise...!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

kriminalno loše, bilo bi fer da dobijemo kakvu nadoknadu za ovaj mazohizam, barem ip boost ko na NA serveru kad su imali probleme...

danas u rankedu (prvi nakon 2 tjedna) uđemo u igru, ubrzo naši jungle i adc dc-ali, počeli iz drugog tima pisati gg, kao da ih pustimo da prođu kroz mid, a onda za 3-4 minute njihovi top i cijeli bot dc. nisu se vratili do kraja igre :D

3vs2 i skoro izgubimo, spasilia nas zhonya našeg mida {#}

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima ko na EUNE da bi igrao samnom rankede trenutno sam u provisionalu i imam 1 game 1 win od 10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jebo bas obraz riotu, konačno malo viška slobodnog vremena i laga tak da se ne moze igrat, jebote umjesto da se covjek malo opusti sam se naživcira...

18 godina
League Of Legends

Znači još je takva situacija kak i jučer?A nema nikakve notifikacije gore nalijevo gdje inače znaju staviti.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ma zajebi nagrade, boostove, kompenzacije bilosto, nije to do cega je vecini igraca stalno, ukljuci loss forgiven i ugasi cijeli server ako treba, sve je bolje nego pustit ljude da uopce mogu startat ranked, napravi da se oboje, i win i lose ne broje, jednostavno ponisti match, jer ja nakon sto sam odigrao taj match od 40ak minuta gdje je server obv bio u qrcu i dalje se ranked mogao pokrenuti i i dalje nije bilo nikakve obavjesti za ljude koji bi tek dosli i eto, krenuli ranked, jednostavno neshvatljivo i neodgovorno od riota, zamisli koliko isfrustriranih i nadrkanih igraca dobiju poslije svakog rankeda koji je zavrsen u tim trenutcima, znaci minimalno 5 po matchu koji su izgubili, oni koji su pobijedili vjer ih boli racku i zahvaljuju se riotu na free lp...

takoder znam da objema stranama laga, samo sto uvijek neke skroz izbaci iz igre i ne mogu ni pokusati nesto napraviti, a ona druga strana u tim trenutcima trlja ruke

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mhm, iako je team ranked i dosta lagalo, zabavili smo se i čak pobijedili (iako nismo znali šta radimo) 

EUW: MushRoomD
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ekipa jel vrijedi ista unranked acc,malo manje od 200 normala,2 rune pejdza.vidio sam da neki smurferi traze da je unranked pa me zanima?

P

GG Riot GG

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

ekipa jel vrijedi ista unranked acc,malo manje od 200 normala,2 rune pejdza.vidio sam da neki smurferi traze da je unranked pa me zanima?

P

Ako uz acc daš i origirnal mail takav acc ti vrijedi nekih 15-20€, bez toga 10-15€.

lol [eu]east: cpt z0mbie
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ma to sam ženi davno napravio ne sjecam se original maila,al on se moze promjeniti ako se ne varam?eto ako kome treba ja ga dam onda jeftino :)

GG Riot GG

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta je s Rankedom ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

"Ranked queues have been disabled due to the ongoing problems with lag on our server"

Jasno da jasnije ne moze biti.

Odigrao sam jedan ranked prije kad jos nije bilo upozorenja, nazivcirao sam se ko nikad u zivotu. Farmam bot lane, idu sivir i blitz, ultam sivir(LAG 5 sec), stvorim se kod njihovog bluea(LAG 5 sec), death timer (LAG), Jedno vrijeme sam igrao 1 v 1, Zed protiv njihovog supporta. xD Na kraju smo dobili fala bogu.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

"Ranked queues have been disabled due to the ongoing problems with lag on our server"

Nije pisalo kad sam postao ..

15 godina
League Of Legends

Jučer za divno čudo, nije bilo sr4nja s laggom na EUW.

Igrao sam top protiv Xin-a koji je je Bronze IV, ja sam lvl25.
Rengar mu je često pomagao u early fazi, ali poslije je izgubilo svaki smisao.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ako netko prodaje east acc 70+champova neka mi posalje pm, nudim barem 400kn u razmjeni.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Platinum 2 (ja) jungler/mid/top/support, tim redoslijedom, traži ranked 5v5 team. {#}

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel dobar build za Master yi-a ? Kad bi mi se ga iskoristio, prodo bi ga za zephyr dok ne dodje s cd-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 16:11 (SsjBoku).

0 0 hvala 0
15 godina
SsjBoku kaže...

Jel dobar build za Master yi-a. Kad bi mi se ga iskoristio i prodo bi ga za zephyr dok ne dodje s cd-a.

It's OP!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice