League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.219.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Od koliko do koliko bi trebo biti mmr za gold ?
eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
viksaur kaže...

3v3 ranked team Silver IV vs Gold II gg... šta reći... #ritopls {#}

Kakve su to masterije na j4?

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan

I tako, nakon mjeseca pišanja krvi, kidanja živaca radi igrača koji samo znaju reć "KURWAA", napokon je došlo i to vrijeme da i ja uđem u Silver. 

http://www.lolking.net/summoner/eune/31221092 

Vayne carrymachine. 

16 godina
Tomek.Klc kaže...
Putn1k kaže...

Jel sad u ponoć il kad već završava S3 dolazi i patch sa svim promjenama za S4?

Sutra u 23:59 sine, kao što sam rekao par postova iznad. US VRIJEME!!!

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20131111T235959&p0=43&msg=Season+3+End&csz=1

a drugi je ovaj

http://www.timeanddate.com/countdown/to?msg=End%20of%20Season%203&p0=137&year=2013&month=11&day=11&hour=2&min=0&sec=0

neznaš kojem da vjeruješ

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 2:05 (null).
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

3v3 MMR ti nema veze sa solo queue.

Ima, itekakve.

Kad sam sa prijateljima krenuo igrati 3v3 layout našeg solo q-a je bio Bronze I, Gold III, Plat V. Upali smo u gold II nakon 4/5 placement matcheva.

Dok recimo par mojih prijatelja koji su Bronze II, Bronze III i Bronze I upali u Bronze IV nakon 3/5

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
12 godina

.

BAZINGA.... I dont care :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 9:08 (viksaur).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Soft elo reset dolazi pocetkom sezone 4, znaci 2014. Mmr u preseasonu koji imate prelazi u novu sezonu te onda ide soft elo reset.
Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U solo Q sam silver 2, skor 6/6, da li moram imati 10 pobjeda da mi se prizna rezultat za sledecu sezonu?

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Notorious kaže...

U solo Q sam silver 2, skor 6/6, da li moram imati 10 pobjeda da mi se prizna rezultat za sledecu sezonu?

ne,odigrao si potrebnih 10 placement matcheva

HOW ABOUT NO
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Soft elo reset dolazi pocetkom sezone 4, znaci 2014. Mmr u preseasonu koji imate prelazi u novu sezonu te onda ide soft elo reset.

Čekaj malo.

Znači ja sam sada Diamond 5. Hoćeš reći sutra kada budem igrao da ću igrati i dalje u Diamond 5? Da će tek kada krene početak sezone biti soft elo reset? Što znači da npr, ako ja budem Diamond 1 u zima mi se soft reset od Diamond 1 i vjerojatno ostajem u Diamondu u s4?

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas razmisljam, onak, lik zavrsi S3 u Bronze V, plati nekome da ga izboosta do Platinum MMR-a u preseasonu i kad bude soft reset, S4 zapocne u Goldu, dvije lige iznad zavrsetka S3. Ako je to moguce, prema ovome sto gore pise.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 14:03 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Bera kaže...

Čekaj malo.

Znači ja sam sada Diamond 5. Hoćeš reći sutra kada budem igrao da ću igrati i dalje u Diamond 5? Da će tek kada krene početak sezone biti soft elo reset? Što znači da npr, ako ja budem Diamond 1 u zima mi se soft reset od Diamond 1 i vjerojatno ostajem u Diamondu u s4?

Ne, u sezoni 4 ćeš za razliku od ove sezone moći ispasti iz tiera ako gubiš, tako da nema uđi u diamond i igraj ranked svakih 20 dana da ne dropaš tier.

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...
Bera kaže...

Čekaj malo.

Ne, u sezoni 4 ćeš za razliku od ove sezone moći ispasti iz tiera ako gubiš, tako da nema uđi u diamond i igraj ranked svakih 20 dana da ne dropaš tier.

Ma znam to, nego sam mislio da soft reset kreće od sutra, a ne tek kada krene s4. što znači da ja mogu izgrindati brutalno sada u preseasonu (npr s dia 5 na 2)  i onda kada dođe s4 na to ide soft reset?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiće tog ELO reseta pročitajte sve ovdje:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1qc67n/season_3_ending_season_4_resets/

Imate odgovore i od Riota.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Morao sam zaključiti season 3 sa svojim najdražim chempionom {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 15:27 (Blizek).

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Thanks Aliser {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadnjih tjedan dana na smrfu od silvera 4 do gold 5, 85% gejmova morgana mid GG, mislio sam da ce me clampat u silveru 1 da nece bit sanse, al imao sam velik mmr i dobivao 25lpa za win, a prije toga preskocio iz silvera 4 na silver 2. 

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Morao sam zaključiti season 3 sa svojim najdražim chempionom {#}

Dang, time to play 1 ranked with Riven B4 the season ends {#}

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

I ja sam isto napravio sa Zedom, mislim si, zadnji game, idemo se zabavljat. I tako igramo, 15/6 score stompamo svaki lane, Jayce 0/4, Veigar 1/2, Vayne 1/3, Leona 0/4, Nasus 4/2. 15. minuta, nasa Lulu ode afk. Nakon 3 minuta napise Riven "bg, report lulu."

I onda pocne prvo veigar "lows, HAHAHHAH :DDDDDDD", pa mu napisem "we owned you laning phase, u are playing 5 v 4." "Shut up Zed ur pathetic idiot HAHAHAHA :DDDDD"

Dobili smo jedan fight mi, pa jedan oni, pa mi, pa oni i tako, reklo bi se da smo se jos drzali. Trebalo im je 30 minuta da zavrse 5 v 4, a svake minute barem dva reda u chatu kako smo "pathetic" i "retarded" ili "go play tetris noobs" uz to je na kraju i nakon gamea u chat pisao da me reportaju za unskilled (sa 13/8 i 7cs/min). Da spomenem samo, Jayce koji je bio najglasniji u chatu zavrsio je s 2/6, a Veigar koji je uz njega srao cijelo vrijeme je imao 3cs/min...

Kako mi je ponekad zao sto se ne moze stavit ruka u monitor da dodje njemu na drugu stranu da mu razbijem zube. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 16:47 (GamerX9).
Moj PC  
0 6 hvala 0
18 godina
GamerX9 kaže...

I ja sam isto napravio sa Zedom, mislim si, zadnji game, idemo se zabavljat. I tako igramo, 15/6 score stompamo svaki lane, Jayce 0/4, Veigar 1/2, Vayne 1/3, Leona 0/4, Nasus 4/2. 15. minuta, nasa Lulu ode afk. Nakon 3 minuta napise Riven "bg, report lulu."

I onda pocne prvo veigar "lows, HAHAHHAH :DDDDDDD", pa mu napisem "we owned you laning phase, u are playing 5 v 4." "Shut up Zed ur pathetic idiot HAHAHAHA :DDDDD"

Dobili smo jedan fight mi, pa jedan oni, pa mi, pa oni i tako, reklo bi se da smo se jos drzali. Trebalo im je 30 minuta da zavrse 5 v 4, a svake minute barem dva reda u chatu kako smo "pathetic" i "retarded" ili "go play tetris noobs" uz to je na kraju i nakon gamea u chat pisao da me reportaju za unskilled (sa 13/8 i 7cs/min). Da spomenem samo, Jayce koji je bio najglasniji u chatu zavrsio je s 2/6, a Veigar koji je uz njega srao cijelo vrijeme je imao 3cs/min...

Kako mi je ponekad zao sto se ne moze stavit ruka u monitor da dodje njemu na drugu stranu da mu razbijem zube. {#}

http://i.imgur.com/am9Ce.gif

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:29 (Kiky877).
16 godina
Kiky877 kaže...

Zbog tog hurricane-a bi dobio report fino

Naravno, ajmo reportat sve kaj nije po "LCS meti", nema veze kaj je normal game, nema veze kaj je imo dobar score, nema veze kaj je pobjedio game, nema veze kaj njemu mozda taj build vise pase tj. njegovom nacinu igre..

Ako Dlift to ne igra, znaci da ne valja i da treba bannat igrace koji ga ne kopiraju..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:32 (Don Strongtoni).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Onaj team builder ili kako se vec zove - jel dolazi sad sa novim patchom ili ga jos cekamo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kolko mi je pametno sad onda pričekati 2 tjedna od nove sezone, malo vježbati u Normalu, kupit par boljih champova za top i support koji mi fale, i onda odigrati tih 10 placement gameova sa nekim dobrim frendovima duo ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon toga elo reseta, dolaze 10 placement mečeva. Osobno preporučam svakome da pričeka i po par tjedana, jer prvi tjedan, svi ovi igrači tipa gold V,plat V sa 30 gejmova u minusu ce nadobudno igrati ranked, a ako ste i vi plat V itd. postoji šansa da se nađete s njima. Zato pričekajte neko vrijeme, taman bit će uvedeno padanje liga, tako da nema vise trollova " I cant fall from gold so i dont care :P"

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ovaj novi heimerdonger op govno :D

Lik uzme prvo zhonju i kod ganka flasha se između svoja tri turreta uključi zhonju, prokleti tureti uz slow rade ogroman damage i dok pokušaš bježati baci ti granatu stun i double kill je tu -.-

Baš bezveze, nisam znao kako ga uspješno gankati sa skarnerom, govorim katarini nek proba barem jedan turret riješiti da mogu s te strane uletjeti, al on samo napravi novu blizu kad dođem do njega i skrši nas.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 22:20 (tommy2103).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Alec Ich tryharda da uniđe u chalenger i napokon je došo do proma i sad  mu ljudi već 2-3 puta zaredom dodgaju zadnju sekundu kako neki nebi ispali iz chalengera, mislim da mu je u jednoj partiji neko picko Zileana namjerno.

Evo šta se dešava u Korejskom Chalengeru:http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1qe95l/story_of_korean_last_minute_challenger_drama/

da streama ciejli dan 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 23:01 (skandalouz).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
skandalouz kaže...

Alec Ich tryharda da uniđe u chalenger i napokon je došo do proma i sad  mu ljudi već 2-3 puta zaredom dodgaju zadnju sekundu kako neki nebi ispali iz chalengera, mislim da mu je u jednoj partiji neko picko Zileana namjerno.

jel streama?

HOW ABOUT NO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice