League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.579.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
Putn1k kaže...

Jel sad u ponoć il kad već završava S3 dolazi i patch sa svim promjenama za S4?

Sutra u 23:59 sine, kao što sam rekao par postova iznad.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
League Of Legends

3v3 ranked team Silver IV vs Gold II gg... šta reći... #ritopls {#}

#ritopls #ritopls
BAZINGA.... I dont care :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Da ljudi shvaćaju ovu igru ozbiljnije nego što bi trebali i da bi se uz nju trebali zabaviti, a ne koristiti ju da na njoj i drugim igračima liječe svoje komplekse

Misliš da ljudi ovdje na forumu to već neznaju? Svaki 5. post u ovoj temi se svodi na to da je netko imao trolla, rejđera, afk-a ili poljaka u timu...

14 godina
Tomek.Klc kaže...
Putn1k kaže...

Sutra u 23:59 sine, kao što sam rekao par postova iznad.

Aha..hmm.. možda onda stignem doći u diamond, trenutno sam P1 sa 85 bodova.

Hvala na linku Ahri, ali tamo baš i ne piše ono šta mene zanima, hehe {#}

Paragon
14 godina
smrad06 kaže...
Hazar kaže...

Da ljudi shvaćaju ovu igru ozbiljnije nego što bi trebali i da bi se uz nju trebali zabaviti, a ne koristiti ju da na njoj i drugim igračima liječe svoje komplekse

Misliš da ljudi ovdje na forumu to već neznaju? Svaki 5. post u ovoj temi se svodi na to da je netko imao trolla, rejđera, afk-a ili poljaka u timu...

Nema mi smisla kad netko kaže da su Poljaci noobare, to tako djetinjasto zvuči.

Iz svake države ima jednak omjer onih dobrih i loših igrača, nisu svi Poljaci loši.

Ionako imam 2 Poljaka u teamu, i super su dečki, rasturamo.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan

A jesil možda primjetio da vam je MMR sličan?

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
Aliser kaže...

A jesil možda primjetio da vam je MMR sličan?

Ne znam, moguće je da i je jer tamo negdje od silvera rijetko igram normale, a i ne znam šta si time zapravo htio reći.

edit: ups mislim da nisi mislio na mene {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 22:50 (Hazar).
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Od koliko do koliko bi trebo biti mmr za gold ?
eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
viksaur kaže...

3v3 ranked team Silver IV vs Gold II gg... šta reći... #ritopls {#}

Kakve su to masterije na j4?

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan

I tako, nakon mjeseca pišanja krvi, kidanja živaca radi igrača koji samo znaju reć "KURWAA", napokon je došlo i to vrijeme da i ja uđem u Silver. 

http://www.lolking.net/summoner/eune/31221092 

Vayne carrymachine. 

15 godina
Tomek.Klc kaže...
Putn1k kaže...

Sutra u 23:59 sine, kao što sam rekao par postova iznad. US VRIJEME!!!

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20131111T235959&p0=43&msg=Season+3+End&csz=1

a drugi je ovaj

http://www.timeanddate.com/countdown/to?msg=End%20of%20Season%203&p0=137&year=2013&month=11&day=11&hour=2&min=0&sec=0

neznaš kojem da vjeruješ

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 2:05 (null).
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

3v3 MMR ti nema veze sa solo queue.

Ima, itekakve.

Kad sam sa prijateljima krenuo igrati 3v3 layout našeg solo q-a je bio Bronze I, Gold III, Plat V. Upali smo u gold II nakon 4/5 placement matcheva.

Dok recimo par mojih prijatelja koji su Bronze II, Bronze III i Bronze I upali u Bronze IV nakon 3/5

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
12 godina

.

BAZINGA.... I dont care :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 9:08 (viksaur).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Soft elo reset dolazi pocetkom sezone 4, znaci 2014. Mmr u preseasonu koji imate prelazi u novu sezonu te onda ide soft elo reset.
Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U solo Q sam silver 2, skor 6/6, da li moram imati 10 pobjeda da mi se prizna rezultat za sledecu sezonu?

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Notorious kaže...

U solo Q sam silver 2, skor 6/6, da li moram imati 10 pobjeda da mi se prizna rezultat za sledecu sezonu?

ne,odigrao si potrebnih 10 placement matcheva

HOW ABOUT NO
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
Soft elo reset dolazi pocetkom sezone 4, znaci 2014. Mmr u preseasonu koji imate prelazi u novu sezonu te onda ide soft elo reset.

Čekaj malo.

Znači ja sam sada Diamond 5. Hoćeš reći sutra kada budem igrao da ću igrati i dalje u Diamond 5? Da će tek kada krene početak sezone biti soft elo reset? Što znači da npr, ako ja budem Diamond 1 u zima mi se soft reset od Diamond 1 i vjerojatno ostajem u Diamondu u s4?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas razmisljam, onak, lik zavrsi S3 u Bronze V, plati nekome da ga izboosta do Platinum MMR-a u preseasonu i kad bude soft reset, S4 zapocne u Goldu, dvije lige iznad zavrsetka S3. Ako je to moguce, prema ovome sto gore pise.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 14:03 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Bera kaže...

Čekaj malo.

Znači ja sam sada Diamond 5. Hoćeš reći sutra kada budem igrao da ću igrati i dalje u Diamond 5? Da će tek kada krene početak sezone biti soft elo reset? Što znači da npr, ako ja budem Diamond 1 u zima mi se soft reset od Diamond 1 i vjerojatno ostajem u Diamondu u s4?

Ne, u sezoni 4 ćeš za razliku od ove sezone moći ispasti iz tiera ako gubiš, tako da nema uđi u diamond i igraj ranked svakih 20 dana da ne dropaš tier.

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...
Bera kaže...

Čekaj malo.

Ne, u sezoni 4 ćeš za razliku od ove sezone moći ispasti iz tiera ako gubiš, tako da nema uđi u diamond i igraj ranked svakih 20 dana da ne dropaš tier.

Ma znam to, nego sam mislio da soft reset kreće od sutra, a ne tek kada krene s4. što znači da ja mogu izgrindati brutalno sada u preseasonu (npr s dia 5 na 2)  i onda kada dođe s4 na to ide soft reset?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiće tog ELO reseta pročitajte sve ovdje:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1qc67n/season_3_ending_season_4_resets/

Imate odgovore i od Riota.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Morao sam zaključiti season 3 sa svojim najdražim chempionom {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 15:27 (Blizek).

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Thanks Aliser {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadnjih tjedan dana na smrfu od silvera 4 do gold 5, 85% gejmova morgana mid GG, mislio sam da ce me clampat u silveru 1 da nece bit sanse, al imao sam velik mmr i dobivao 25lpa za win, a prije toga preskocio iz silvera 4 na silver 2. 

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Morao sam zaključiti season 3 sa svojim najdražim chempionom {#}

Dang, time to play 1 ranked with Riven B4 the season ends {#}

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
12 godina
neaktivan
League Of Legends

I ja sam isto napravio sa Zedom, mislim si, zadnji game, idemo se zabavljat. I tako igramo, 15/6 score stompamo svaki lane, Jayce 0/4, Veigar 1/2, Vayne 1/3, Leona 0/4, Nasus 4/2. 15. minuta, nasa Lulu ode afk. Nakon 3 minuta napise Riven "bg, report lulu."

I onda pocne prvo veigar "lows, HAHAHHAH :DDDDDDD", pa mu napisem "we owned you laning phase, u are playing 5 v 4." "Shut up Zed ur pathetic idiot HAHAHAHA :DDDDD"

Dobili smo jedan fight mi, pa jedan oni, pa mi, pa oni i tako, reklo bi se da smo se jos drzali. Trebalo im je 30 minuta da zavrse 5 v 4, a svake minute barem dva reda u chatu kako smo "pathetic" i "retarded" ili "go play tetris noobs" uz to je na kraju i nakon gamea u chat pisao da me reportaju za unskilled (sa 13/8 i 7cs/min). Da spomenem samo, Jayce koji je bio najglasniji u chatu zavrsio je s 2/6, a Veigar koji je uz njega srao cijelo vrijeme je imao 3cs/min...

Kako mi je ponekad zao sto se ne moze stavit ruka u monitor da dodje njemu na drugu stranu da mu razbijem zube. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 16:47 (GamerX9).
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

I ja sam isto napravio sa Zedom, mislim si, zadnji game, idemo se zabavljat. I tako igramo, 15/6 score stompamo svaki lane, Jayce 0/4, Veigar 1/2, Vayne 1/3, Leona 0/4, Nasus 4/2. 15. minuta, nasa Lulu ode afk. Nakon 3 minuta napise Riven "bg, report lulu."

I onda pocne prvo veigar "lows, HAHAHHAH :DDDDDDD", pa mu napisem "we owned you laning phase, u are playing 5 v 4." "Shut up Zed ur pathetic idiot HAHAHAHA :DDDDD"

Dobili smo jedan fight mi, pa jedan oni, pa mi, pa oni i tako, reklo bi se da smo se jos drzali. Trebalo im je 30 minuta da zavrse 5 v 4, a svake minute barem dva reda u chatu kako smo "pathetic" i "retarded" ili "go play tetris noobs" uz to je na kraju i nakon gamea u chat pisao da me reportaju za unskilled (sa 13/8 i 7cs/min). Da spomenem samo, Jayce koji je bio najglasniji u chatu zavrsio je s 2/6, a Veigar koji je uz njega srao cijelo vrijeme je imao 3cs/min...

Kako mi je ponekad zao sto se ne moze stavit ruka u monitor da dodje njemu na drugu stranu da mu razbijem zube. {#}

http://i.imgur.com/am9Ce.gif

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:29 (Kiky877).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice